Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 5 з 24 [ 233 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 01:30 
Офлайн

Повідомлення: 5158
VVVitaliy написав:
От ти до яких належиш? виходить - якихось третіх. І ці, треті, не хочуть вплинути на ситуацію, а - треба. Якби треті не були такі байдужі, то перші і другі не могли би нічого зробити.

я так розумію , що перші наділені капіталом, а другі владою. треті не відносяться до жодної з цих категорій. Яким чином треті можуть вплинути на ситуацію, якщо перші і другі не зацікавлені щось міняти?

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 10:22 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Єдине рішення-стріляти! Перших перебили в 1917. Ніц доброго не вийшло. Тра попробувати других, причому зачинати з гори...

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 10:58 
Офлайн

Повідомлення: 339
ГомоУкраїнус написав:
Якби я був професійно відповідальний за такі рішення, то мусив би знати усю «подноготную» цієї справи, щоб скласти про це власну думку в межах інтересах громади.

Я не є ні тим, ні тим.

Але, як мешканець одного з довколишніх районів, маю такі конкретні особисті інтереси:

1. Якісні тротуари.
2. Якісна проїжджа частина.
3. Якісне освітлення.
4. Озеленення.
5. Інфраструктура.
6. Безпека.
7. Належний санітарний рівень.
8. Доступність.
9. Реальні терміни втілення переліченого.

Хто зможе це забезпечити найкращим чином, проти того я нічого не маю.

Хіба я винен у рівні твоєї обізнаності і світосприйняття?
Як, за рахунок цього приміщення можна вирішити твої дані конкретні проблеми? Як на мене - не так складно, як здається. Наприклад, у приміщення у парку спробувати розмістити міліцію, паспортний стіл, СБУ, прокуратуру міську і районну, суд, інші силові і правоохоронні структури. Чому ні? Приміщення міліції, наприклад, віддати якомусь банку, за що він зробить ремонти і приміщенні у парку Трильовського. Інші приміщенні - віддати у оренду, або й продати частину. І за ці гроші поробити чатсину твоїх пунктів.. Ну або довгоочікуваний басейн у Коломиї збудувати чи ще щось. Це один із варіантів і він не мені належить, а одній мудрій, старшій, поважній людині.
П.С. Що таке Інфраструктура та Доступність у твоєму розумінні, тобто п.5 і 8?
П.С. 2. А кричати "Універ", "Універ" - багато розуму не треба і ніхто цього не заставляє робити. Громаді дали обіцянку - БУДЕ!. Обіцянку не стримали, тому й громада не повинна тримати своє слово. Час крикунів, минув. І не скоро повториться. Так як і те, що добрий дядя звідкись приїде і щось тут громаді побудує - не повториться тоже. А от щось завалити, аби там побудувати щось своє, для своїх меркантильних інтересів - завжди охочі будуть. Хіба нє?

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 11:01 
Офлайн

БорМан написав:
VVVitaliy написав:
От ти до яких належиш? виходить - якихось третіх. І ці, треті, не хочуть вплинути на ситуацію, а - треба. Якби треті не були такі байдужі, то перші і другі не могли би нічого зробити.

я так розумію , що перші наділені капіталом, а другі владою. треті не відносяться до жодної з цих категорій. Яким чином треті можуть вплинути на ситуацію, якщо перші і другі не зацікавлені щось міняти?

По-перше, не я "поділив". По-друге, хто сказав що не всі зацікавлені? І по-третє, якщо буде мовчанка і байдужість, тобто поза страуса, то звичайно що буде чинитися свавілля, тобто казна-що без врахування думки і позиції громади. Але, чесно кажучи, я би не дуже ділив на перші, другі, треті.
А яким чином вплинути - як мінімум занести у відділ звернення громадян заяву від себе з проханням припинити руйнувати будівлю. Як мінімум - написати на імя голови таке звернення і пройтися по своєму підїзду чи й будинку і зібрати підписи. Звичайно - легше сидіти дома і чекати, коли прийдуть взяти підпис, а не самоорганізуватися.
А ще що саме легше робити, то це взагалі нічого не робити.

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 11:05 
Офлайн

Старший_брат написав:
Єдине рішення-стріляти! Перших перебили в 1917. Ніц доброго не вийшло. Тра попробувати других, причому зачинати з гори...

Я не розумію, чи ти справді така "язва". Ти хоч в курсі, скільки перебили, переселили, вивезли, замордували від початку 1900-их? І чому перебили? І хто перебив?
А щодо того, що починати згоди - погугли про "маленьку партію снайперів" :) Це віртуальний проект, але класне його гасло "10 патронів - і в Україні буде порядок!"

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 11:56 
Офлайн

Повідомлення: 46
Розмова про казарми перейшла в зовсім інше русло.
Цікавить інше :
1. Цей будинок має статус архітектурної пам"ятки ?
2. Хто і що обіцяв громаді в обмін за цей не маленький шмат землі ?
3. Чи щось зроблено по п.2 ?
4. Куди пішли гроші за аренду/купівлю ?
5. Чи є альтернатива знесенню казарми і побудови чергової 9-типоверхівки з недолугим "дизайном" ?
6. Хто винен ,і що з цим робити ?

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 12:48 
Офлайн

Повідомлення: 5158
VVVitaliy написав:
БорМан написав:
VVVitaliy написав:

По-перше, не я "поділив". По-друге, хто сказав що не всі зацікавлені? І по-третє, якщо буде мовчанка і байдужість, тобто поза страуса, то звичайно що буде чинитися свавілля, тобто казна-що без врахування думки і позиції громади. Але, чесно кажучи, я би не дуже ділив на перші, другі, треті.
А яким чином вплинути - як мінімум занести у відділ звернення громадян заяву від себе з проханням припинити руйнувати будівлю. Як мінімум - написати на імя голови таке звернення і пройтися по своєму підїзду чи й будинку і зібрати підписи. Звичайно - легше сидіти дома і чекати, коли прийдуть взяти підпис, а не самоорганізуватися.
А ще що саме легше робити, то це взагалі нічого не робити.

Мене цікавить, що роблять депутати для вирішення цего питання, адже для цего їх туди вибирали. якщо нічого, то якого хрена вони там сидять. Депутатський запит має куди вищий пріорітет аніж моє звернення , як простого громадянина. якщо ж на депутатські запити не дають відповіді , то на що можу розраховувати я?

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 17:47 
Офлайн

Alien7474 написав:
Розмова про казарми перейшла в зовсім інше русло.
Цікавить інше :
1. Цей будинок має статус архітектурної пам"ятки ?
2. Хто і що обіцяв громаді в обмін за цей не маленький шмат землі ?
3. Чи щось зроблено по п.2 ?
4. Куди пішли гроші за аренду/купівлю ?
5. Чи є альтернатива знесенню казарми і побудови чергової 9-типоверхівки з недолугим "дизайном" ?
6. Хто винен ,і що з цим робити ?

Відповідаю, що знаю:
1. Статусу, тобто документу, немає, але має реальну історію і архітектурний стиль.
2. Один із обіцяних варіантів - Гуцульський університет, обіцяв Мойсик В.Р. перед депутатами міськради.
3. Нічого.
4. Не знаю достеменно, того й створили тимчасову депутатську комісію сьогодні.
5. Та навіть просто паркінгу, або дво-триповерхового торгового комплексу.
6. Вольове рішення влади може змінити руйнацію приміщення.

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 17:53 
Офлайн

БорМан написав:
Мене цікавить, що роблять депутати для вирішення цего питання, адже для цего їх туди вибирали. якщо нічого, то якого хрена вони там сидять. Депутатський запит має куди вищий пріорітет аніж моє звернення , як простого громадянина. якщо ж на депутатські запити не дають відповіді , то на що можу розраховувати я?

Нині створили тимчасову комісію - заледве, бо й так був опір великий серед "колег"-депутатів. Голова комісії - Петро Кривюк від "Свободи". Спробуємо вивчити питання, тоді буде якась інфо. Щодо запитів, я би показав, які відписки нова влада дає на депутатські запити. Запитуєш про сніг, відповідають про помідори...
Голос до голосу, як колос до колосу :) Якщо не буде звернень від громади, то будуть казати, що громада мовчить, а отже приміщення для міста немає ніякого значення - громаді ж байдуже.

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 січня 2011, 18:27 
Офлайн

Повідомлення: 46
Все як завжди. "Дайте мені це ,і всьо буде файно". Як я розумію,жодні обіцянки - цяцянки письмово не зафіксовані в якійсь угоді.
Хтось гарно наварив в цій справі.
З іншого боку, провести капітальний ремонт в такій будові,підтримувати в належному стані, не кажучи про прибутки з цього - важко(неможливо).

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 5 з 24 [ 233 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення