| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

VVVitaliy
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 12:37    | 

| 

З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия

| 

Цитата: NarDep пише:
 І на даний момент в Коломийської Правди не має конкурентів, і ті заходи які проводять вони - не спадали на думку нікому, в тому числі і нашій "мерії"...  Тут згідний, 100%.   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VVVitaliy
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 12:46    | 

| 

| 

Цитата: Nar dep1 пише:
 От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета!  Мав би гроші - створив би. А так, не можу, бо не краду ні з бюджету, ні у громади (виборців). Не живу з хабарів, а з зарплати і послуг приватного підприємця. Засуджую корупцію, тому маю лише офіційні грошові доходи, про які звітуюся перед податковою і можу прозвітуватися Вам, якщо це буде потрібно. 
 Повторююся, але по-перше,  - Коломийська правда мені подобається, хоча я напевно в числі перших, хто має право на то, аби таки не подобалася, бо ігнорує мої дописи, статті, публікації, аналітичні матеріали, переклади. Але, таки подобається, бо цікава - як на мене (інакше я би не купував щопятниці) 
 І по-друге, я можу долучитися для створення нової газети чи нового видання, як це і пропонував (наприклад дайджест Коломия Веб Порталу), але не можу повністю фінансувати новостворену газету. 
 Насамкінець - порада: не виривайте куски повідомлень з контексту, а уважно перечитуйте всю переписку. Ок?   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

andrew
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 12:49    | 

| 

| 

| 

Віталій Вандич , 
 Ви хочете сказати що ви шось зробили для Коломиї?
 шось не чув щоб ви себе десь проявили...лиш словами робите
 А на рахунок преси ви багато чого писали...
 А те що Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі ваші дописи, статті це вже не до мене...з цими притензіями до власників газети!
 Але цікаво чому вони ігнорують ваші статті дописишшВи їх не питали ЧОМУшш 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 12:58    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

Цитата: NarDep пише:
 І на даний момент в Коломийської Правди не має конкурентів наразі так, згідний, але щоб це не стало приводом "розслабитися"... :cl: 
 Nar dep1, мені здається, шо  ГомоУкраїнус не мав на увазі, що в Коломиї не можна зробити видання регіональне... :) звичайно, що можна... :bc: 
 От ви сидите тут на форумі на форумі люди також хочуть знати шо сі робить... особливо ті, кого зараз нема в Коломиї... тут не треба, на мою думку, щось одне виключати...  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VVVitaliy
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 13:01    | 

| 

| 

Ви хочете сказати що ви шось зробили для Коломиї?  Доброго ранку, п. Nar dep1. Сподіваюся, Ви нормально виспалися. Від 4 досвітка до майже 10 ранку - не так багато часу. Щодо Вашого коменту, то я не лише  хочу сказати, я таки робив і роблю донині. А Ви? 
 шось не чув щоб ви себе десь проявили...лиш словами робите  На всьо воля Божа. Хтось чув, а хтось не чув. Хтось бачив, а хтось просто незрячий. Хіба всім угодиш? А Ви де себе проявили? Розкажіть про себе... 
 А на рахунок преси ви багато чого писали...  Але ж констатуєте, що я писав, що Коломийська правда мені не подобається. Продемонструйте - де? 
 Мені щось нагадує це вчорашню мою бесіду з окремими колегами-депутатами із земельної комісії, які кажуть, що я на форумі "наїхав на роботу земельної комісії" і на мої логічні питання "Де?" - показали мою правдиву відповідь на питання форумчан, у т.ч. Пентагона про механізми роботи комісії і про те, чому є питання, які розглядається не на протязі місяця, а довше. 
 Ну просто якийсь один стиль - сказати і не закінчити. Прошу - сказали А кажіть і Б. То ж де по Коломийській правді те, що мені газета не подобається? 
 А те що Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі ваші дописи, статті це вже не до мене...з цими притензіями до власників газети!  Жодних претензій. Газета приватна - що хоче, те і друкує. Але вона не може мені подобатися чи не подбатися саме через це. 
 Але цікаво чому вони ігнорують ваші статті дописишшВи їх не питали ЧОМУшш  Менше емоцій :) Менше знаків питання і оклику, ок? Питав, але залишився без відповіді (хоча відповідь знаю наперед). Може Ви як такий активний член громади і, все таки вірю, що депуатського корпусу, також їх спитаєте? Якщо Вам це цікаво.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 13:10    | 

| 

| 

От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета! 
зрештою, якщо б  Віталій Вандич і створив газету... :D
 завжди потрібна здорова конкуренція...  :cl:   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

andrew
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 13:11    | 

| 

| 

| 

Віталій Вандич , 
 ШО ви зробили для міста?ну розкажіть!Нам цікаво буде це читати!
 Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати...

| 

| 

| 

| 

|  

| 

andrew
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 13:13    | 

| 

| 

| 

exp, 
 Якби створив то її б точно 99% коломиян не читало!

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 13:14    | 

| 

| 

Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати... 
пишіть, це не має бути приводом для сварки...  Віталій Вандич теж, думаю, це розуміє...  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VVVitaliy
		 | 

Додано: 16 травня 2009, 13:18    | 

| 

| 

ШО ви зробили для міста?ну розкажіть!Нам цікаво буде це читати! Нам - це кому? 
 Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати... Ради Бога... прошу пана...клацайте далі!!!!!!!!!!!!! (чи панішшшш)  :D 
 Якби створив то її б точно 99% коломиян не читало!  Ви представляєте 99% коломиян? Хм! Такого і такої політсили у Коломиї ше не було... Дякую Вам, що зуміли обєднати громаду. Молодець! Сідай, п'ять.  :arrow: 
 Цитата: exp пише:
 пишіть, це не має бути приводом для сварки... Віталій Вандич теж, думаю, це розуміє...  Та нема питань  :D  Просто співчуваю людям, які чомусь нервуються і не розуміють чому. А коли така реакція повязана із моїм прізвищем чи моєю діяльністю - чую якусь вину... трохи... небагато... 

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |