|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
pent@gon
|
Додано: 18 вересня 2007, 15:42 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Я - не дуже давний чоловік, але більшість моїх знайомих емігрували - чи за кордон, чи в столицю...
Деколи пройдеш соткою - два-три рази привітаєшся, а не 20-30, як раніше...
От повернулися би всі, та вклали гроші у місцеві банки, та набудували би нам (собі!) та туристам барів, нічних клюбів, боулінгів, басейнів, кінотеатрів, казинів, луна-парків, готелів та гонорових магазинів - ото було би файно :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 18 вересня 2007, 16:48 |
|
|
Найголовніше забув. Коломиї бракує МакДональдса. Десь так прямо біля Писанки. Отоді все буде чотко :D
|
|
 |
|
 |
bundes
|
Додано: 18 вересня 2007, 19:44 |
|
|
[QUOTE]pent@gon написав:Найголовніше забув. Коломиї бракує МакДональдса. Десь так прямо біля Писанки. Отоді все буде чотко :D[/QUOTE]uahahah =)))))))
|
|
 |
|
 |
La piovra
|
Додано: 18 вересня 2007, 20:02 |
|
З нами з: 29 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 160 Звідки: Arlington, США
|
[QUOTE]pent@gon написав:Коломиї бракує, аби всі місцеві заробітчани разом із своїми заробітками повернулися в Коломию і знайшли тим заробіткам мудре і вигідне примінення тут.
Що ще... ну, хіба субтропічного клімату :D[/QUOTE]
Ще зарано , мульйон треба мінімум мати , а то тіко з тобою пропьєм 100 k $ :)
А якщо серйозно то воно так і буде , але не зараз .
Коломиї нехватає дійсно багато чого , але як завжди по поводу закладів впирається в гроші .
Кінотеатр ? А рентабельно буде? Не відкриють , хоча можна було би зробити типу міні в купі з комплеслм якимось ,
між іншим , а як там ситуація з Ірчана , чи як він називається кінотеатр ?
А басейн треба , школярі би плавати навчилися .
Один раз я чув від приїзжого за Коломию, йому сподбалось місто . Він сказав : "Якби заасфальтувати все місто , зробити всі дороги , було би надзвичайно комфортабельне містечко. Дуже багато людей приїхало би жити сюда "
Людей нехватає , банально здається, но правда , здається з кожним роком меньше і меньше буде.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 18 вересня 2007, 20:41 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]La piovra написав:Один раз я чув від приїзжого за Коломию, йому сподбалось місто . Він сказав : "Якби заасфальтувати все місто , зробити всі дороги , було би надзвичайно комфортабельне містечко. Дуже багато людей приїхало би жити сюда "[/QUOTE]А чи не можна пробувати так: на вулиці живуть різні люди, хтось багатший, а хтось бідніший - щоб ті хто фінансово може допомогти прилучалися до ремонтів тротуарів та доріг там де вони живуть, чи працюють..
Бо я сумніваюся, що влада швидко за бюджетні гроші це зможе зробити (адже багато грошей з податків "витікає" на м'ягкі крісла у Київ!!! :( )
|
|
 |
|
 |
alien
|
Додано: 18 вересня 2007, 21:03 |
|
|
[QUOTE]La piovra написав:Кінотеатр ? А рентабельно буде? Не відкриють , хоча можна було би зробити типу міні в купі з комплеслм якимось[/QUOTE]
Маленький, міні, нема сенсу робити тому, що зовсім не той ефект від кіно. Хто був у "Кінопалаці" Івано-Франківська або Львова, думаю що підтвердить. Великий екран і об'ємний звук у маленьке приміщення не запхаєш. Для повного ефекту кіно, приміщення має бути велике і високе.
[QUOTE]jar4uk написав:А чи не можна пробувати так: на вулиці живуть різні люди, хтось багатший, а хтось бідніший - щоб ті хто фінансово може допомогти прилучалися до ремонтів тротуарів та доріг там де вони живуть, чи працюють..
Бо я сумніваюся, що влада швидко за бюджетні гроші це зможе зробити (адже багато грошей з податків "витікає" на м'ягкі крісла у Київ!!! )[/QUOTE]
На мою думку грошей ніхто не дасть. Ну можливо одиниці. Чим більше грошей, тим з'являються більші потреби. Якби хотіли вже давно би зробили.
Треба щоб з Києва хтось приїхав дуже серйозний, щоб покататися по Коломиї, тоді можливо щось і зроблять.
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 18 вересня 2007, 21:19 |
|
|
[QUOTE]alien написав:Для повного ефекту кіно, приміщення має бути велике і високе. [/QUOTE]Ага. А домашні кінотеатри з проекторами і 12.1 звуком купують дауни, так?
У мене малий кнотеатр пропрацював рівно один рік і кіно я перестав крутити не тому, що не було "ефекту від кіно"... Навпаки :D
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 18 вересня 2007, 22:34 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]alien написав:Треба щоб з Києва хтось приїхав дуже серйозний, щоб покататися по Коломиї, тоді можливо щось і зроблять.[/QUOTE]Тих "серйозних" з Києва возять по добрих дорогах, як "писане яйко", аби не дай Бог не розтряслися! Дійсно як би їх повозили по району Моцарта і інших подібних... :(
|
|
 |
|
 |
alien
|
Додано: 19 вересня 2007, 02:47 |
|
|
[QUOTE]pent@gon написав:Ага. А домашні кінотеатри з проекторами і 12.1 звуком[/QUOTE]
За таке кіно 18 грн. я б не заплатив. Звеликим кінотеатром таке кіно в порівняння не йде. Це особисто моя думка.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 вересня 2007, 10:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
[QUOTE]pent@gon написав:Найголовніше забув. Коломиї бракує МакДональдса. Десь так прямо біля Писанки. Отоді все буде чотко [/QUOTE]
:( Не буде, пане pent@gon. МакДональдс є у Києві, Москві, Берліні і Пекіні. Це зовсім не те, чим можна затягнути туриста в Коломию.
Потрібна сітка невеличких ресторанчиків, по типу китайських. Але, розуміється, з українськими стравами (голубці, книдлі, пляцки, борщ гуцульский (як на вісілю - в кружці, аби можна його махом випити), пампушки з часником, канапки з бриндзою (так-так - з Космачє, аби аж "очі виїдала") і т.п.).
На Йордан - там має бути вода свячена (чиста, розуміється), на Великдень - там мають бути крашанки, паски, ковбаса домашня і "у ночвах - порося печене", а на Спаса - там мают бути свячені яблука, грушки, сливки і т.п.
Але працівники такого закладу повинні рухатись - як китайці в китайському ресторанчику, а корейці - в корейському.
Кілька рік назад появився тут ресторан "Толстый пацюк". Само собою, робили котрісь наші і всьо оформляли в українському стилі (принаймні, вони собі так думають).
Був я там кілька раз:
- офіціантки по-українськи ні бельмеса не розуміють (поняття не мають - що то є зелений борщ із щавелю!);
- на офіцантках фартушки, майже вишиті, як у нас, тільки вишивка змахує на північно-вепську, з "северными оленями";
- українських страв (умовно) нарахував 5-6;
- правда є водка "Nemiroff. Медова з перцем";
- голубці - "ленивые" (з голубцями - рядом не валялись);
- питаю: "А пляцки у вас есть? Ну, деруны, дзепелины, - как еще назвать?!" - "шзвините, - это что?" (про книдлі не став питати, аби не визвали міліцю).
- музика крутить в ресторані - щиро українська - "Владимирский централ".
От такий МакДональдс...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |