|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 10 січня 2011, 16:51 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
я ходжу з іншої сторони
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 10 січня 2011, 17:27 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
що ти пропонуєш?  або зміни маршрут, або прийдеться тебе відвезти 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 січня 2011, 18:01 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
та вже сам якось знайду. зроблю гак і подивлюся зі сторони парку. скажіт краще що мож зробити би того не було.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 10 січня 2011, 18:45 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Хатинки, звичайно, як для Коломиї потужні. Краще за них у нас навряд чи збудують.
Але крім, як об’єкт для скандалу, вони ще передставляють якусь справжню цінність?
Подібні будови по вул. Лєніна (навпроти Укрсоцбанку) перетворили на офіси. І що? Сумні казарми, вони і є сумні казарми. Якби там замість них збудували, щось бетонно-дзеркальне з вогнями і світлом, я б сумував не довго.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 10 січня 2011, 18:53 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
ГомоУкраїнус написав: Хатинки, звичайно, як для Коломиї потужні. Краще за них у нас навряд чи збудують.
Але крім, як об’єкт для скандалу, вони ще передставляють якусь справжню цінність?
Подібні будови по вул. Лєніна (навпроти Укрсоцбанку) перетворили на офіси. І що? Сумні казарми, вони і є сумні казарми. Якби там замість них збудували, щось бетонно-дзеркальне з вогнями і світлом, я б сумував не довго. а ще краще - обіцяний Гуцульський університет. от тобі й відповідь про справжню цінність. А щодо будов по вул.Лєніна, то я би не дуже рівняв палець з пальцем, бо то не ті і не такі. Ну і, як мінімум, їх не розбирали на цеглу, а як памятку історії, хоч і віддавши під офіси- зберегли. Це з тої опери, що колишній манеж, де теж мається своя історія, в т.ч. і за Союзу, так як тут тренувалася всесоюзна гандбольна команда - віддали під сумермаркет. Може я занадто законсервований, але не вважаю за правильне зносити старі класні будови і на їх місці будувати щось бетонне і з блискітками, а потім з цего - тішитися. Ти у Відні був?
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 10 січня 2011, 19:21 |
|
|
Ні не був. Манеж, ще за тих часів, коли там проходили всесоюзні (а потім міжнародні) змагання цвів і розсипався. У всього є свій час. Якби я мав до того відношення, підприємці, які відкрили той супермаркет не отдєлалісь би дитячим майданчиком. Як мінімум треба було зобов’язати їх збудувати якийсь спорт-майданчик з турниками, стінкою, вуличними тренажерами або щось таке. Ніфіга такого, як я розумію, навіть не планувалося. І це при тому, що в нас і при владі, і серед підприємців достатньо спортсменів. Виходить так, що вони за державний кошт спортом займалися, а тепер все? Так не буде в нас ні відня, ні х.їдня.
Ті казарми, що по вул. Лєніна, теж якогось 18-лохматого року, чого це їх не рівняти до Вашого пальця?
Гуцульский університет? Нє смєшітє моі подкови!
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 10 січня 2011, 20:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
Вже один бетонно-дзеркальний стоїть в центрі міста, бувший кінотеатр Ірчина. Супермаркет "555" в центрі бетонно-дзеркальний. Убожище архітектурної думки. Я не бачив в Коломиї кращіх архітектурних будівль ніж ті які збудовані в кінці 19 - початок 20 століття. Я не беру до уваги будинкі "бідних" людей. І то одиниці, які можно оцінити. Зруйнувати легше всього, назад не повернеш. Ця будівля має історію, історію якою треба пишатися.
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 10 січня 2011, 20:31 |
|
|
Хочу почути ту історію. От треба було її (якщо вона справді така унікальна) розповісти громаді ДО того як. Ті будови, які були на місці казліно і 555 — також архитектурними витівками не відрізнялися, звичайні типові радянські об’єкти. Те, що казліно покинуте, навіть не знаю добре чи погано. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 січня 2011, 21:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: ще краще - обіцяний Гуцульський університет на нині це абсолютно нереально, хоч ідея мені подобається... може ти мав на увазі приватний, тоді так... тоді на "пару" років пізніше те приміщення перепрофілювали б...  там колись в одного чоловіка була задумка зробити шикарний готель, крім того у комплексі мали бути: ресторан, фітнес-центр (для цього підходили приміщення, які там були, сам бачив), тенісна площадка, а спереді у тих двох довгих будиночках - різні потрібні сервіси для туристів...
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 10 січня 2011, 22:04 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
exp написав: Цитата: ще краще - обіцяний Гуцульський університет на нині це абсолютно нереально, хоч ідея мені подобається... може ти мав на увазі приватний, тоді так... тоді на "пару" років пізніше те приміщення перепрофілювали б...  там колись в одного чоловіка була задумка зробити шикарний готель, крім того у комплексі мали бути: ресторан, фітнес-центр (для цього підходили приміщення, які там були, сам бачив), тенісна площадка, а спереді у тих двох довгих будиночках - різні потрібні сервіси для туристів... Шикарний би комплекс получився. to ГомоУкраїнус історію обов"язково почуєш.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |