|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Ksana
|
Додано: 31 липня 2009, 18:38 |
|
|
В Коломиї риють окопи!!! Не інакше війна буде...
Всі знають найдовшу у Коломиї вулицю Довбуша, яка починається біля миліції і закінчується в Раківчику? Так от більшу її половину збираються перерити. Частину вже перерили. Частково по тротуару, частково по дорозі.Там де по тротуарі риють: без попередження залишають людей без заїзду. Приїздить людина додому, а на подвіря потрапити не може! Окопи!
На культурне запитання сусідів, з якої вони організації посилають на...
Я розумію, що для того щоб витворяти таку роботу, напевне є якась ДУЖЕ поважна причина. Але невже то не можна робити якось цивілізовано?
P.S.Може потім то все сфотографую.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 грудня 2009, 17:11 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
зимою класно їздити, ямів не чути 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 листопада 2010, 13:16 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
вчора дивився передачу на діскавері про якісь поїзди , які летять над поверхнею землі на дуже малій висоті - ніби як на повітряній подушці. щось типа екраноплана. так ось для такого транспорту наші дороги би підійшли 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 грудня 2011, 22:56 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Колись один пан, мене дуже просив сфотографувати коломийські дороги    Можливо фото непрезентабельні, проте демонструють стан та документують діяльність певних служб. Дата зйомки 2011-11-30Місце перехрестя вулиць Січових Стрільців та Чайковськогодіставши камеру та почавши вести зйомку працівники заметушились і в розмові обізвали мене чи то працівником Коломийського віснику  чи то оператором НТК розбирались, що у мене за камера якщо фото - значить Вісник, якщо відеокамера - значить НТК... New Tork Times & BBC, млін... Правда поки я знімав, почали імітувати діяльність 
|
 |
exp
|
Додано: 25 січня 2012, 11:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: У Коломиї проведуть реконструкцію вулиці Січових стрільців, яка коштуватиме бюджетові 8,65 млн. гривень.
Виконавцем будівельних робіт визначили чернівецьку фірму ДП «Явсон—Чернівці». Будівельники повинні відновити дорожнє полотно й тротуари, замінити каналізаційні мережі, а також упорядкувати територію. Планується, що реконструкція завершиться до кінця 2012 року. firtka
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 січня 2012, 13:01 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: Цитата: У Коломиї проведуть реконструкцію вулиці Січових стрільців, яка коштуватиме бюджетові 8,65 млн. гривень.
Виконавцем будівельних робіт визначили чернівецьку фірму ДП «Явсон—Чернівці». Будівельники повинні відновити дорожнє полотно й тротуари, замінити каналізаційні мережі, а також упорядкувати територію. Планується, що реконструкція завершиться до кінця 2012 року. firtka о-о-о-о, гуд, до слова, а коли вибори? 
|
 |
ygar
|
Додано: 27 січня 2012, 22:53 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
|
exp написав: Цитата: У Коломиї проведуть реконструкцію вулиці Січових стрільців, яка коштуватиме бюджетові 8,65 млн. гривень.
Виконавцем будівельних робіт визначили чернівецьку фірму ДП «Явсон—Чернівці». Будівельники повинні відновити дорожнє полотно й тротуари, замінити каналізаційні мережі, а також упорядкувати територію. Планується, що реконструкція завершиться до кінця 2012 року. firtka а я от переконаний, шо без відкатів не обійдеться і знов завалять такий проект!!! 
|
|
 |
|
 |
Arman
|
Додано: 08 лютого 2012, 13:49 |
|
З нами з: 27 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 243 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Віталій
|
В нас будуть дороги ???? В розумінні дорога яка покрита якісним асфальтом в не дощову погоду, і ближчі років 5 не буде ям?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 травня 2012, 13:18 |
|
 |
 |
|
|
2012-04-25 Встановлена бруківка по вул. Січових Стрільців 1.  2.  3.  4. Кінець Січових Стрільців - кінець бруківки!  5. 
|
 |
SPY
|
Додано: 28 травня 2012, 14:15 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: Цитата: Дата повідомлення: 18 квітня 2009 17:54 Коломийський прорив: у місті миють вулиці!Аж тепер Коломия по праву вважатиметься європейським містом – ось уже кілька днів на вулицях працює диво-машина, яка не тільки підмітає і миє дорожнє покриття, але й одразу "всмоктує" бруд, залишаючи за собою чистоту і порядок... читати далі... Наводив в темі порядок після переносу і побитих постів... Нагадав собі... Дана машина ще є? Чи вона появилась, засвітилась і пропала? Спочатку постійно бачив, а тепер - ні... може я просто довго сплю... Якщо нема - то куди ділась? 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |