|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 06 травня 2010, 15:32 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
а шо ж робить в такому разі.... попахує порушенням прав споживача
|
|
|
|
|
agushuley
|
Додано: 06 травня 2010, 15:41 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 54 Звідки: Тарту/Коломия
Прізвище, Ім’я: Гушулей Андрій
|
Та шо робити? Читати і писати далі:)
|
|
|
|
|
ГомоУкраїнус
|
Додано: 06 червня 2010, 20:01 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Бодя написав: ... попахує порушенням прав споживача Я перепросюю, а кіко пан сплачує за користуванням цим форумом? Чи, може, це якось протирічить цьому: Цитата: Чому на форумі немає функції X? Це програмне забезпечення створене і ліцензоване phpBB Group. Якщо ви вважаєте, що якась функція повинна бути додана, будь-ласка, відвідайте веб-сайт phpbb.com і перегляньте, що про це говорить phpBB Group. Будь-ласка, не розміщуйте запитів відносно нових функцій на форумі на phpbb.com, phpBB Group використовує sourceforge для роботи над новими можливостями. Будь-ласка, спочатку перегляньте наші форуми, щоб дізнатись нашу думку на рахунок даної функції, і лише після цього дотримуйтесь процедури, яку вам буде надано.
|
|
|
|
|
agushuley
|
Додано: 06 червня 2010, 22:24 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 54 Звідки: Тарту/Коломия
Прізвище, Ім’я: Гушулей Андрій
|
ГомоУкраїнус написав: Чому на форумі немає функції X? Це програмне забезпечення створене і ліцензоване phpBB Group. Якщо ви вважаєте, що якась функція повинна бути додана, будь-ласка, відвідайте веб-сайт phpbb.com і перегляньте, що про це говорить phpBB Group. Будь-ласка, не розміщуйте запитів відносно нових функцій на форумі на phpbb.com Та я навіть не знаю, Бодя жи не пише про нові функції на форумі phpbb.com?
|
|
|
|
|
ГомоУкраїнус
|
Додано: 06 червня 2010, 23:42 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
|
|
|
|
kolenval
|
Додано: 18 грудня 2017, 12:33 |
|
Прізвище, Ім’я: Qwert Asdf
|
Хотів залучити учнів до форуму. Не вдалося. Не приходить лист на пошту для активації. Що робити?
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 19 грудня 2017, 22:19 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
та вже мабуть нічо. адмін в Америці і нікому це поправити.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|