Strict Standards: Non-static method phpbb_feed_factory::init() should not be called statically in /var/www/html/feed.php on line 66 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/feed.php on line 173: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/feed.php:66) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/feed.php on line 174: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/feed.php:66) Форум Коломия ВЕБ Порталу2010-03-18T00:04:01+03:00https://forum.kolomyya.org/feed.php?f=63&t=16592010-03-18T00:04:01+03:002010-03-18T00:04:01+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=745243#p745243Quote:
Оксана Сонечко пише: Вчора робила вареники на пару з вишнями
а вишні відки, ніби їх ше нема :D
]]>2010-03-17T11:26:14+03:002010-03-17T11:26:14+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=745227#p745227 Рецепт 0.5 літри кислячку або кефіру 20 грамм дріжджів 1 столова ложка цукру 1 чайна ложка солі мука(десь біль 4 склянок) замісити щоб тісто не липло до рук,але було ніжним. Дати постояти тісту близько 25 хвилин і ліпити вареники, але варити не треба, смачніше покласти на пару і накрити
]]>2010-02-09T12:41:51+03:002010-02-09T12:41:51+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743835#p743835 Меню 1 Блинчики 2 Блинчики з заячою печіночкою 3 Блинчики з капусточкою 4 Начинка з сиру,зеленої цибулі, зеленої петрушки заправлена сметаною 5 Грибна підлива 6 Начинка з смаженої курочки з цибулькою та перцем 7 Тушений зайчик 8 Сметана 9 Фірмові огірочки "Чілі" 10Салат з червонокачанної капусти з яблучком та домашнім майонезом 11 Блинчики з червоною ікрою 12Солодкі блинчики з сиром та вишнями запечені в сметанково-згущівочному соусі
Оксана Сонечко пише: Якраз в січні закривсь.... та в морозилці ще запаси не закінчились....
йо , то прошу пардону... :ax: Бо зайці такі жити хотє.. мож кролика запечи з фасолєма.. правда смак инчий... але у кролів і снабженіє ліпше , і ожірєніє тушко-морди значніше, правда мнєсо таки бажано вимочувати у проточній воді.. може не добу , але пів таки треба.. буде ніжніше...
]]>2010-02-05T18:15:00+03:002010-02-05T18:15:00+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743661#p743661Quote:
Капітан пише: А шо , мисливський сезон ще відкритий?
Якраз в січні закривсь.... та в морозилці ще запаси не закінчились....
]]>2010-02-05T18:09:49+03:002010-02-05T18:09:49+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743660#p743660Quote:
Оксана Сонечко пише: Зайчик запечений в духовці.
А шо , мисливський сезон ще відкритий? :bt:
]]>2010-02-05T11:59:25+03:002010-02-05T11:59:25+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743638#p743638Вимочувала десь приблизно добу порізане м"ясо зайчика. Потім замаринувала в приправах: сіль,перець, орегано, базилік, коріандр,імбир, лавровий листочок і порізана півкружальцями цибуля. Помаринувавсь годинки 4 замотала в фольгу і на 2 години в духовку при середній температурі. Ось що вийшло
]]>2010-02-05T11:56:22+03:002010-02-05T11:56:22+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743637#p743637Варимо картоплю до готовності, зливаємо воду і товчем на пюре. Даємо картопляному пюре вистигнути і добавляємо пару яєчок, солі і муки в відношенні 1/3 до картоплі. Замішуємо таке собі картопляне тастечко і беремо потроху на доллоню розплескуємо кладемо начинку, в мене улюблена тушена капуста, робимо пиріжок і обсмажуємо на пательні.
]]>2010-01-29T01:39:41+03:002010-01-29T01:39:41+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743352#p743352
]]>2010-01-28T16:29:24+03:002010-01-28T16:29:24+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743336#p743336
]]>2010-01-28T14:55:42+03:002010-01-28T14:55:42+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743334#p743334Quote:
Galka пише: т.к. идти нормально не могли, после борща с пампушками и двух порций "печенья в горшочках"
:shock: :shock: :shock:
Згадався анектод:
"Мужики, никогда не закусывайте водку бананами, на утро так голова болит". :D
]]>2010-01-28T13:50:22+03:002010-01-28T13:50:22+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743328#p743328Quote:
Цьвєк пише: Я так розумію що було написано "печеня в горщиках",
может быть, честно уже не помню, но в меню было написано по украински, я так перевела подруге "печенье", но то что это были драники, это точно, и с ресторана мы выкатились :D т.к. идти нормально не могли, после борща с пампушками и двух порций "печенья в горшочках" и т.д. это было в 1988 или в 1989 году летом.
]]>2010-01-28T13:38:47+03:002010-01-28T13:38:47+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743327#p743327
Quote:
Правда в меню было написано "печенье в горшочках"
Я так розумію що було написано "печеня в горщиках", а то шо по нащому печеня, то російською "жаркоє". Хоча вперше чую щоб печеня робилася з пляцками (тобто дерунами).
]]>2010-01-28T13:23:42+03:002010-01-28T13:23:42+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743326#p743326Quote:
Оксана Сонечко пише: і вже були би деруни з м"ясом
Кстати, лет 20 назад в ресторане Карпаты в Коломыи, мы с подругой ели в горшочках драники с мясом - пальчики облишешь. Правда в меню было написано "печенье в горшочках"
]]>2010-01-28T13:10:08+03:002010-01-28T13:10:08+03:00https://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?t=1659&p=743325#p743325Quote:
Оксана Сонечко пише: і вже були би деруни з м"ясом)))))