|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
agushuley
|
|
Додано: 26 квітня 2010, 08:40 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 54 Звідки: Тарту/Коломия
Прізвище, Ім’я: Гушулей Андрій
|
Якщо у Вас в паролі є кириличні символи, то Вам 100% потрібно відновити пароль. При інших помилках просимо писати info@kolomyya.org, або залишати повідомлення в даній темі (гостям дозволено). Дякую за розуміння.
|
|
|
|
|
agushuley
|
Додано: 26 квітня 2010, 16:39 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 54 Звідки: Тарту/Коломия
Прізвище, Ім’я: Гушулей Андрій
|
Помилку з недопущенням на форум користувачів з символами кирилиці у вхідному імені виправлено.
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 26 квітня 2010, 22:13 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
gustuley, пожлуйста если не затруднит в теме "Кто в Москве с Коломыи" на странице 52 исправте Храм святителя шоанна ( на Иоанна) Златоуста в селе Годеново много таких ошибок где буква (И) заменена буквой Ш) просто эта ошибка глаз режет.
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 26 квітня 2010, 23:43 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ця помилка з'явилася у багатьох місцях внаслідок того що при експорті деякі букви були замінені на два знаки питання. найчастіше траплялася така оказія з буквою ш. саме тому два знаки питання замінялися на букву ш - не завжди впопад. по мірі можливостей спробуємо виправляти
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 27 квітня 2010, 09:48 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: ця помилка з'явилася у багатьох місцях БорМан да я видела, и всё понимаю, и знаю, что сразу всё исправить не возможно, просто обратила на это внимание.
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 27 квітня 2010, 11:51 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Помилку з недопущенням на форум користувачів з символами кирилиці у вхідному імені виправлено. Це добре, бо Нєнавість став уже льотати по ночах
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2010, 18:37 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Тота ваша нова "парова машина", відай, плутає букви... По її милості пан "Старший_брат" став "Стар??ий_брат" (геть постарів?!). Пан "Довбуш" когось довбе, але сам добре не знає кого ("Довбу??") Це такий прикол?..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 27 квітня 2010, 18:39 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Тота ваша нова "парова машина", відай, плутає букви... По її милості пан "Старший_брат" став "Стар??ий_брат" (геть постарів?!). Пан "Довбуш" когось довбе, але сам добре не знає кого ("Довбу??") Це такий прикол?.. А видиш, таки відав є "чого скавуліти"...
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2010, 18:51 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
myrko написав: А видиш, таки відав є "чого скавуліти"... В принципі... мені по барабану... yanychar - і в Африці yanychar!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 27 квітня 2010, 19:31 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Тота ваша нова "парова машина", відай, плутає букви... По її милості пан "Старший_брат" став "Стар??ий_брат" (геть постарів?!). Пан "Довбуш" когось довбе, але сам добре не знає кого ("Довбу??") Це такий прикол?.. я вже написав звідки це взялося. не подобається -робіть по своєму
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|