|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 10 грудня 2011, 14:54 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Від нинька буду скидати в цю тему смачні та перевірені рецепти. Якщо потрібно буде докладніша "інструкція" в приготуванні пишіть. Маю надію Вам сподобається
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 грудня 2011, 01:40 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
А ще краще, надсилати пробники на укрпошту =)
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 грудня 2011, 20:16 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: А ще краще, надсилати пробники на укрпошту =) можна заносити на Грушевського , я би такі хотів пробувати 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 12 грудня 2011, 12:54 |
|
|
Капітан написав: SPY написав: А ще краще, надсилати пробники на укрпошту =) можна заносити на Грушевського , я би такі хотів пробувати  Час від часу на Грушевського буду заносити  але чи встигнете ви зайти на пробу, о то вже питання)))) 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2011, 13:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
вже все обговорили ніби... чекаємо на рецепти 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 12 грудня 2011, 15:14 |
|
|
Яблучний пляцокЦе хіба найпростіший рецепт смачного пирога, оскільки не потрібно замішувати тісто, ані ніяких особливих затрат. Буквально 15 хв. на приготування, 30-40 хв. для того щоб спікся і тадаммм .... до чаю, чи просто для того, щоб пожувати біля телевізора. Смачно, дешево та сердитоПотрібно:300 мл борошна 300 мл цукру 300 мл манки 1 ч.л. порошку для печива (розпушувача) приблизно 1 кг тертих яблук 1 ч.л. кориці 100 гр масла/маргаринуПриготування:1. Яблука натерти на грубій терці, перемішати з 100 мл. цукру та корицею. 2. Борошно, манку, розпушувач та решту цукру просто ложкою вимішати. 3. В формочку (я беру приблизно на 26 см., круглу), змащену смальцем і присипану сухарями або борошном, висипати третину сухої суміші з борошна та манки.., на неї третину яблук, потім знову 2 третину сухої суміші, зночу яблука, і знооовууу вже останню третину суміші і решту яблук. Трохи притиснути рукою. 4. Розтопити на водяній бані масло чи маргарин, в кого, що є  , і полити зверху на пиріг, потім же рукою розподілити рівномірно. Посипати цукром. Ось таке то от получається: Примітка: Майте на увазі там написано мл, а не гр. Я не помилилась 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2011, 15:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
це я пробував... класний пляцок 
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:55 |
|
З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
Прізвище, Ім’я: B. K.
|
ммм.... виглядає так смачно.. дайте кавальчик 
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 14 грудня 2011, 00:11 |
|
|
ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ Тісто:200 мл.води вимішати з 3 ст.л. сметани, я беру домашню, 1 яйце, 1 ч.л. розпушувача, або соди, і мука, вже скільки там вийде. Замішую не круте тістоНачинка:1 л. квашеної капусти тушу зо 2 години, щоб була м'якенькою. Підсмажити, на олії, до золотистого кольору 3 середніх цибулини, в неї кинути купусту, і сметану (5-6 ст.л.), це трохи протушити, щоб лишня рідина вийшла.Далі робимо пиріжки. Тісто розкачати, поробити кола, ну це вже на ваш вибір. Якоо ви хочете розміру пиріжки такі й робите. В кільце даємо капусту, знову ж таки, хто скільки хоче. І сформовані пиріжки смажимо в олії. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 грудня 2011, 18:14 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Добре , що я тільки що пообідав , а то би слиною зійшов , я про пиріжки... дуже вже люблю , з капустою.... тра буде десь закаламутити, поки капуста квашена ще є. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |