|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 15 грудня 2016, 14:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
«Зеніт-Арену» будують вже майже десять років, але все ніяк не добудують. Тепер же під склепіннями стадіону встановили ікону Богоматері «Державної». Про це повідомляє сайт петербурзького журналу «Собака.ру». За інформацією видання, «Державна» допомагає чиновникам та іншим державним мужам. Таким чином, додає «Собака.ру» стадіон, мабуть, хочуть захистити від нових неприємних пригод. А таких за довгу будівництво набралося чимало. Були і кримінальні справи проти субпідрядників і арешт віце-губернатора, який курирував зведення арени. Влітку «Зеніт-Арена» прийме фінал Кубка Конфедерацій. У 2018-му на ній повинні пройти матчі чемпіонату світу, в тому числі і півфінал мундіалю.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 22 грудня 2016, 23:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 19 січня 2017, 14:38 |
|
|
Для адаптации футбольного стадиона "Зенит-Арена" к требованиям ФИФА требуется полтора-два миллиарда рублей. Об этом сообщает агентство "Р-Спорт" со ссылкой на вице-премьера Виталия Мутко. "Зенит уже определился по сумме, которую выделит. Но не буду ее называть", — добавил чиновник.Мутко: для «Зенит-Арены» потребуется еще 2 миллиарда рублейЦе не стадіон! Це просто суперчорна супердірка!!!
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 08 лютого 2017, 10:58 |
|
|
це історія в кількох актах Акт 1 /певно всі про це чули/Ультрас іспанського Райо Вальєкано записали Зозулю в нацистиАкт 2Ультрас Металіста заявили, що фанати Райо Вальєкано, в яких конфлікт з форвардом Бетіса Романом Зозулею, воювали на стороні ДНР/ЛНР на сході України. "... у нас є достовірна інформація про те, що близько десятка представників ультрас Вальєкано воювали за терористів на сході України. Вони благополучно повернулися в Іспанію, були затримані поліцією і оштрафовані на якісь смішні суми за недоведеністю."Ультрас Металіста заявили, що фанати Райо Вальєкано воювали на Донбасі
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 14 лютого 2017, 08:10 |
|
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 21 березня 2017, 16:36 |
|
|
myrko написав: yanychar написав: воротаря-корейця тепер певно розстріляють... ...разом із захисниками, півзахисникам - пожиттєво, нападаючим - по 25.
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 27 березня 2017, 11:20 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: воротаря-корейця тепер певно розстріляють... В продовження теми... Ну і шо би було з тим білорусом, якби він грав за збірну Північної Кореї? Взагалі, як можна класти на ворота людину з таким прізвищем? Правда, я живу в місті, де в кріслі мера сидит чоловік на прізвище Криза...
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 17 квітня 2017, 19:12 |
|
|
... приурочена футбольному мачту Зенит-Спартак,а точнее дружбе футбольных хулиганов, по мнению Анатолия они не должны выяснять отношения, а должны вместе есть наггетсы за 69 рублей, выступать против договорных матчей и за сухой закон, а так же поддержать его инициативу голых пробежек.
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 11 травня 2017, 12:37 |
|
|
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 23 травня 2017, 00:10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|