Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі




 Сторінка 25 з 39 [ 382 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Далі



Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 11 січня 2017, 20:53 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
В Кировограде презентовали календарь «Леди Елисаветграда»
Источник: http://centr.kr.ua/news/v-kirovograde-p ... grada-foto


Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2017, 21:13 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
Представляємо гостя з Одеси - Микола Миколайович Прокопенко - самобутній, цікавий художник.
Побачити його роботи (прекрасних жінок, арлекінів, чудернацькі натюрморти) і поспілкуватись з автором, а він прекрасний співрозмовник, можна буде в галереї "Єлисаветград" 24 січня о 16.15.



Біографічна довідка


Прокопенко Микола Миколайович одеський художник - живописець, графік, книжковий графік-ілюстратор.
Народився 17.08.1945 року, член Національної Спілки художників та Національної Спілки театральних діячів України.
Народний художник України.
1964-1971 - навчання в Одеському державному художньому училищі.
1971-1977 - навчання в Київській академії мистецтв.
Лауреат, дипломант і призер міжнародних, всеукраїнських та регіональних виставок, а також ряду міжнародних бієнале.
56 персональних виставок, 9 бієнале: Imperia, 1991; Imperia, 1993 - Івано-Франківськ, Україна; Пан Україна, 1995 г. - Дніпропетровськ, Україна; Відродження, 1991 - Львів, Україна; Марина-96; Марина-98, Марина-2004, Марина-2006- Одеса, Україна; III Міжнародний бієнале «Антидвижение и первая открытая система в искусстве» - Одеса, Україна; Трієнале живопису, 2001 г. - Київ, Україна. 234 всесоюзних, всеукраїнських, зарубіжних, міжнародних та регіональних виставки.

Зображення

Зображення

Зображення


Догори 
 Повідомлення Додано: 19 січня 2017, 19:20 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
Выставка в галерее "Елисаветград " "Романтика юга" 24 января 2017 г. в 16:15

Прокопенко Николай Николаевич родился в 1945 году. Учился в Одесском государственном художественном училище (1964- 1971), затем в Киевской академии художеств (1971-1977). Член Национального Союза художников и Национального Союза театральных деятелей Украины. Народный художник Украины. Лауреат, дипломант и призер международных, всеукраинских и региональных выставок, а также ряда международных биеннале. Живописец, график, книжный график-иллюстратор. Живет и работает в Одессе.Многие из его работ вошли в состав музейных коллекций Украины. Некоторые находятся в фондах национальных библиотек Франции, Голландии, Польши, в галереях и частных коллекциях Германии, Испании, Румынии, Греции, Швейцарии. Более 80 музеев и галерей мира являются счастливыми обладателями его картин. Им одинаково восхищаются и искусствовед из Парижа Жан-Люк Риго, и мексиканский композитор Мануэль Мора, считающий живопись Прокопенко подлинным чудом.

Зображення

https://www.facebook.com/events/1724679531178884/


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 січня 2017, 21:33 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
24 января (вторник ) Начало в 16ч.15 мин.
Приглашаю на выставку Народного художника Украины Николая Прокопенко "Романтика юга"
У художника состоялось 650 Всесоюзных, Всеукраинских, Международных, Зарубежных и областных выставок из них 126 персональных выставок, 10 Биеннале. Лауреат, дипломант и призёр Международных, Всеукраинских и региональных выставок, а также ряда Международных Бьеннале и Триеннале графики и иллюстрации печатных и рукописных книг. Произведения Николая Прокопенко хранятся в собраниях 83 музеях и галереях Украины, Европы, США, Англии, России, Германии, Мексики, Молдовы, стран СНГ, а так же произведения находятся в частных коллекциях Европы, США, Англии, Германии, Мексики, Канады, Греции, Норвегии, Израиля, Австрии, России, Бельгии, Голландии, Молдовы, Польши, Югославии (Сербии), Испании, Франции, Италии, Швейцарии и других стран.

Зображення


Догори 
 Повідомлення Додано: 26 січня 2017, 20:43 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
Дитячі малюнки з Кропивницького покажуть на виставці в Америці

Частину дитячих малюнків, що були надіслані до Кропивницького на Всеукраїнський конкурс “Щаслива дитина — квітуча Україна”, презентують окремою виставкою в США, інформує сайт Єлісавет Сьогодні з посиланням на УНН-Центр.

Організацією виставки опікуватиметься Українська федерація Америки, повідомив організатор конкурсу, керівник галереї “Єлисаветград” Микола Цуканов.

Микола Цуканов оприлюднив лист від Віцепрезидента Української Федерації Америки Тараса Левицького, у якому йдться про те, що конкурс дитячого малюнку, в якому брали участь діти України, зацікавив федерацію і вона готова узятись за організацію виставки. Виставку малюнків покажуть в українській школі у Філадельфії.

Планується, що до Філадельфії буде відправлено 50 малюнків учасників конкурсу.

Зображення


Догори 
 Повідомлення Додано: 29 січня 2017, 18:56 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
КОДТРК
Відео з відкиття виставки "Романтика півдня"

https://www.youtube.com/watch?v=052TRwdAt_E


Догори 
 Повідомлення Додано: 04 лютого 2017, 19:48 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
https://sekundaua.wordpress.com/2017/02/01/свіжий-вітер-модернізму-в-кропивниць/

Выставку можно увидеть до 28 февраля. Галерея работает без выходных с 9 до 18 часов

Зображення


Догори 
 Повідомлення Додано: 15 лютого 2017, 01:17 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку "Щаслива дитина – квітуча Україна" в "Єлисаветграді" вдруге пройшов ще в грудні уже минулого року. Але й сьогодні один зал галереї – прикрашений дитячими малюнками. Кому не поталанило побувати на відкритті конкурсу, ще має шанс встигнути в так званий останній вагон потягу…

Можливо, когось до цього підштовхне інтерв’ю з науковим співробітником Ольгою Краснопольською про згаданий конкурс.

– Коли у нас народилась ідея провести конкурс "Щаслива дитина – квітуча Україна" – найперше, про кого ми думали, – це діти. Ми намагалися заохотити, підтримати іхні перші кроки у мистецтві. Й дуже тішилися, коли окрім професійних художників – головних членів журі – в першому ж році долучилося багато спонсорів і просто небайдужих людей. Це завдяки їм понад у 2016-ому 200 дітей отримали ще й заохочувальні подарунки.

– Пані Ольго, "Щаслива дитина – квітуча Україна" – проведено лише двічі, а вже з обласного конкурс переріс у Всеукраїнський. У чому ще його особливості?

– Він відрізняється від інших конкурсів суддівством: тут ніхто не збирається і не виносить вердикт. У нас інший підхід, що умовно називається: «художник – художнику». Запрошуються до «суддівства» художники з усієї України. Й кожен професійний митець за своїм уподобанням обирає для себе кращу, на його погляд, роботу початківця і саме йому й дарує власну картину. 2015 року нам удалося залучити близько 30 художників. Відповідно, тоді було й стільки ж переможців.

Минулого року зголосилися, без зайвих нагадувань, усі наші старі друзі-художники. Крім того долучилося багато тих, хто побачивши роботи дітей, захотів від імені своєї родини чи від себе особисто презентувати дітям щось на згадку про конкурс. Дарували фарби, книги, іграшки. Журналістка Вікторія Шкабой – із сорок вишитих закладок передала. Долучилися цього разу і піцерії, й парфумерна фабрика з Золотоноші. Словом – спонсорів не бракувало.

– Скількох юних художників таким чином удалося відзначити?

– Ми не вели такої скрупульозної калькуляції, але близько 200 нагороджених – це точно.

– У 2016-му було кілька нагороджувальних майданчиків, зокрема, наше видання повідомляло про світловодських майстрів пензля.

– Так першого разу всіх учасників запрошували в галерею. Але цього разу вже до участі в конкурсі зголосилося скільки дітей, що ми зрозуміли, що наше приміщення замале, аби всіх охочих вмістити. Тому вирішили провести етап нагородження в кількох містах. Це тільки в плюс спрацювало. Скажімо, у Світловодську були виставлені абсолютно всі роботи. І дітям, і їхнім батькам було приємно, що їх може побачити, оцінити кожен, хто забажає. Зараз готуємо посилочку в Олександрію, там пройде нагородження переможців. Плюс і в тому, що місцеві художники мають нагоду нагородити своїх юних талановитих і старанних земляків.

– А яка загальна кількість робіт надійшла цього разу на конкурс?

– Близько восьмисот. Тут дуже важливо говорити не тільки і не стільки про кількісні показники, як про якісні. Перші учасники побачили, що для того аби стати переможцем – слід бути готовим до високих вимог, а відтак – і наполегливої, кропіткої попередньої роботи. Якщо першого разу надходило багато запростих робіт, то вдруге вони були на порядок кращими. Для «галочки» ніхто нічого не надсилав. Дуже хороші роботи цього разу надходили вже не лише від учнів художніх шкіл, а й із загальноосвітніх. Кожна дитина у нас отримала і диплом, і календар.

– Як на мене, конкурс вкотре наочно показав, що наші діти – мега-талановиті. А яка думка про художню довершеність робіт фахівців?

– А в тому й особливість художників, що вони рідко приходять до єдиної думки, оцінюючи роботи інших. Абсолютне різночитання в цьому плані. Єдине, в чому їхні думки сходилися – талановитих, обдарованих дітей у нас багато. Особливо, коли мова йде про роботи дошколяриків, молодших школярів, там не техніка важлива, а світобачення дитини.

– Пані Ольго, скільки часу у вас пішло на організацію, проведення конкурсу?

– З вересня приймали, відскановували, описували, потім був власне конкурс і все, що з ним пов’язано, і, як я сказала, останні посилки ми ще тільки будемо відправляти.

– І на цьому поставите крапку?

– Ні, крапку з комою. Розкрию невеличкий секрет. У нас уже є домовленості з другом галереї Анатолієм Кривохижею, що 60 відібраних найбільш емоційних і патріотичних робіт відправляться в Сполучені Штати Америки. Там діаспора погодилася взяти на себе відповідальність провести виставку "Щаслива дитина – квітуча Україна". Десь наприкінці лютого роботи будуть у США. Вони нам пообіцяли звіти, відеозвіти… Минулого року всього 15 робіт виставлялося в одній з американських шкіл, то тамтешнім дітям це дуже сподобалося, й вони у відповідь нам надіслали свої роботи, налагодився певний зв'язок.

– Що ж, успіхів вам і вашій галереї!

P.S. Коли матеріал уже був готовий до друку, пані Ольга радісно повідомила: “Сьогодні ми домовились зі ще одним другом галереї Сергієм Замуруєвим – і ще 60 робіт, які він відібрав із Марією Пилипишин (вона наша землячка, навчається і працює в Китаї), ідуть у Шанхай".

Зображення


https://www.youtube.com/watch?v=AMgrVPj-srw


Догори 
 Повідомлення Додано: 21 лютого 2017, 19:12 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
Рисунки украинских детей будут отправлены галереей «Елисаветград» в Швейцарию и другие страны Европы.

Источник: http://centr.kr.ua/news/risunki-detej-o ... grada-foto

Зображення


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 лютого 2017, 19:21 
Офлайн

З нами з: 27 жовтня 2013, 21:08
Повідомлення: 411
Прізвище, Ім’я: Родион Цуканов
0 16 годині 3 березня галерея "Єлисаветград" запрошує на відкриття Всеукраїнської виставки "Море акварелі"
Виставка є частиною масштабного проекту - бієнале "Море акварелі", всеукраїнської та міжнародної виставки майстрів акварелі . Ініціювала проект Одеська обласна організація НСХУ, яку підтримав НСХУ. Серед членів оргкомітету: Володимир Чепелик, Ігор Волощук, Олександр Цибульський - Київ, Анатолій Горбенко, Сергій Савченко, Анатолій Кравченко (куратор проекту) - Одеса.

Крім українських художників у виставці взяли участь художники з Німеччини, Молдови та Китаю, що в перспективі дає шанс перетворити її в представницьку міжнародну. Досягнення в цьому виді живопису на українських просторах представили понад сімдесят майстрів з вісімнадцяти міст нашої країни.

Декілька учасників проекту запрошені галереєю на відкриття до Копивницького

Зображення

Зображення

Зображення


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 25 з 39 [ 382 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB