|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 06 грудня 2015, 16:37 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Наперед сі дико вібачєю за злісний офтоп, але як каже сам yanychar, - "не міг не прокоментувати" . Хоча справа стосується посту в іншій темі, але цитату тра взяти звідси, як 'їм писав раніше, це все взаємозв'язано.... yanychar написав: ... і я в цьому винен ... Ясно, шо ти винен! Більше того, тобі ж позавчора, суровиє люді чорним по білому написали, шо це ти винен за те, що в України віджали Крим і пів-Донбасу ("прічьом здесь Путін?"  ). Так шо тішся... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 грудня 2015, 21:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Яничар , ти нашо кацапам Крим віддав ?! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 грудня 2015, 01:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Добре-добре!.. Най буде так. Я з кацапами поквитаюсь на Босфорі і Дарданеллах!  
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 грудня 2015, 01:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
А тим часом, 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 грудня 2015, 18:19 |
|
|
Вся суть парашки в одному кліпі.
|
|
 |
|
 |
treetimebear
|
Додано: 17 грудня 2015, 13:09 |
|
Прізвище, Ім’я: Головченко Макс
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 грудня 2015, 15:37 |
|
|
"A new music video is released today by VSE.SVIT (Diana Mess) project in support of Ukraine and its struggle in a fight against Russian aggression."
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 грудня 2015, 03:53 |
|
|
Мілла Йовович святкувала 40-річний ювілей. Прекрасна актриса, яка народилась у Києві, але що поєднує Міллу та українську музику? А ось що. У 1994-му Йовович випустила свій дебютний альбом, до якого увійшла українська народна пісня "Ой у гаю при Дунаю". Мілла присвятила цю пісню своїй батьківщині. Не зважаючи на те, що Йовович залишила Україну ще у 5-річному віці, співає вона практично без акценту і неймовірно зворушливо.Зара вискочит myrko і скаже шо це всьо туфта з балалайками!..
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 19 грудня 2015, 11:39 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Зара вискочит myrko і скаже шо це всьо туфта з балалайками!..
Ну, в даному випадку, це туфта з мандоліною, як кажуть твої саґражданє: "панимал бы чё"   взагалі-то тут нема ніякої туфти, просто нікому невідома дівчина з бандою співають пісні, в тому числі і українську. А туфта прийде пізніше, коли вона, вже в 30 з гаком, почне валити зомбів отарами, на льоту, з піцталєтів 44-го калібра, цікаво, хоч хтось з тих ріжесерів тримав в руках таку зброю... Але про це у "фільмах" тра писати.... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 грудня 2015, 09:11 |
|
|
Енвер Ізмайлов - гімн України Без гармошок і балалайок! Перевірено особисто.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |