|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 21 листопада 2015, 14:46 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 листопада 2015, 02:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Венеція затамувала подих! Днями на сцені знаменитого оперного театру Ла Феніче під час великого концерту нідерландського оркестра Andre Rieu прозвучала українська пісня “Ніч яка місячна”. Її виконала талановита співачка Анна Рекер, українка за походженням, яка у двадцятилітньому віці емігрувала до Німеччини, де працювала у сфері модельного бізнесу, але згодом змінила подіум на оперну сцену.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 листопада 2015, 12:43 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Венеція затамувала подих! Це все прекрасно, але скажіть, на яку псю маму там друшлак, балалайка, баян.... Я все розумію: "The Show must go on" і навіть в курсі, скільки в Україні є баяністів-домристів, котрим треба годувати сім'ї, але ж це не українська, а маларасєйська музика виходить.... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 листопада 2015, 19:46 |
|
|
myrko написав: Це все прекрасно, але скажіть, на яку псю маму там друшлак, балалайка, баян.... Я все розумію: "The Show must go on" і навіть в курсі, скільки в Україні є баяністів-домристів, котрим треба годувати сім'ї, але ж це не українська, а маларасєйська музика виходить....  "... під час великого концерту нідерландського оркестра Andre Rieu..." /там же/Всі претензії - туди: André Rieu
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 30 листопада 2015, 21:50 |
|
|
yanychar написав: Всі претензії - туди У мене до нікого немає ніяких претензій, просто - враження від почутого  . З претензіями якраз ти, вуйцю золотенький: виставляєш українську пісню у виконанні дуже посередньої вокалісточки (а чого ж ще чекати від старіючої моделі), та ще й в супроводі адин палка два струна домри, бас-балалайки, баяна; з претензією на якесь високе мистецтво, яке треба слухати "затамувавши подих". А мені це все нагадало.... старінниє ґавайскіє пєсні в ісполнєнії АББАріґєнов... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 грудня 2015, 04:59 |
|
|
Ну-у-у... ... бігме не знав що оркестр André Rieu то — " адин палка два струна домри, бас-балалайки, баяна; з претензією на якесь високе мистецтво"!..  І тим більше, поняття не маю на чорта вони взяли співати "старіючу модель"!  Які до мене претензії?!..
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 грудня 2015, 12:43 |
|
|
yanychar написав: І тим більше, поняття не маю на чорта вони взяли співати "старіючу модель"!. А видиш, понятття не маєш, але повівкати треба, правда це вже в "менталітет" писати тра....  yanychar написав: Які до мене претензії?!.. Ще раз повторюю: ні до кого ніяких претензій нема (чи ти вже, як Емілія хочеш, аби твої пости ніхто не коментував?  ) , в цій справі головне, аби кожній корові подобалося її сідло... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 грудня 2015, 12:56 |
|
|
Всьо! Я здаюсь!  Визнаю що Андре Ріє - лох з балалайкою ("а̶д̶и̶н̶ ̶п̶а̶л̶к̶а̶ ̶д̶в̶а̶ ̶с̶т̶р̶у̶н̶а̶") найняв "дуже посередню вокалісточку" ("старіючу модель") і я в цьому винен (ну-у-у... я ж ото викладав! то хто винен?!). Насправді все простіше! Голандці (як співбрати по нещастю - MH17) хотіли зробити приємне Україні. Знайшли співачку, котра може співати українською. Ну, яку найшли - таку найшли!.. Зробили... Приємне... Боже борони! Я й не думав вівкати! Просто виклав те що надибав у мережі на ТиТрубі (і не тільки тут викладав!). А вівки почались уже після того!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 грудня 2015, 14:11 |
|
|
yanychar написав: Насправді все простіше!
Власне, насправді все ще гірше простіше: в Европі зараз українська "струя", от і вирішили "проїхатися" (без всяких там приємностей), як то кажут - нічого особистого, просто бізнес. yanychar написав: Визнаю що Андре Ріє - лох з балалайкою Даремно іронізуєш  ,просто виконавці такого рівня вміють перетворити в "мистецтво" все шо завгодно, навіть патріотичний "угар". Лиш біда в тім (той жидок Зєлєнський, в недавно виставленому тобою відео, показав лиш одну сторону проблеми) що, поки пересічний українець буде сприймати все що блищит за золото (байдуже в музиці, чи політиці, насправді ці речі набагато більше пов'язані, ніж може здатися на перший погляд), доти "хохлізм" не переведеться, на радість кацапваті. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 грудня 2015, 13:04 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |