|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| myrko | 

|   Додано:  14 серпня 2015, 19:38  |  |  
		| З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
 Повідомлення: 4424
 | 

| Олесь Вахній написав: yanychar написав: Я би так не сказав!
 Може з різними спілкуємосьЗвичайно, що різні є, наприклад:  оця знала говорити українською скоріше, ніж англійською,  а, оця знає пару висловів, здебільшого з ненормативної лексики, та й то на "вєлікокацабском"...  

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  24 серпня 2015, 20:46  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| Нью-Йорк сьогодні _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Олесь Вахній | 

|   Додано:  25 серпня 2015, 00:47  |  |  
		| З нами з: 04 лютого 2013, 10:50
 Повідомлення: 314
 Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
 | 

| Козолупи це,  а не українці. Кинули Україну напризволяще, і бідкаються її долею за океаном. 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  25 серпня 2015, 17:44  |  |  
 | 

| Олесь Вахній написав: Козолупи це,  а не українці. Кинули Україну напризволяще, і бідкаються її долею за океаном. Ге-ге-е-е! Якби-то все так було просто!..     Наша проблема от у чім:  Рахівський р-н Закарпатської області. Геодезичний знак Центр Європи, 1887 р. Ні одна війна в Європі (і обидві світові в тім числі!) не обійшли нас стороною...      Основна маса сьогоднішніх наших емігрантів  (не тільки канадських - всіх наших у світі!) - це вихідці, в основному із Західної України . І до 45-го року! Бо як ще можна було потрапити в Австралію, Бразилію в совєцькі часи?!.. Якщо основні причини виїзду були - чужа адміністрація на наших землях (австро-угорська, польська, румунська) і безземелля, то в часі ІІ Світової німці якось не дуже й питали...      Саме так моя рідня опинилась у Канаді. В кінці 1944-го в Німеччину прийшли британці (американці, французи, совєти) і учинили т.зв. "демаркаційні зони". В кожній були зорганізовані тимчасові "табори для тимчасово переміщених осіб".  Восени 1945-го - пароплав і британський Плімут. Відтак - знову пароплав і Монреаль. Відтак - потяг і кілька тижнів калатали до Едмонтона. Західна Канада ще з ХІХ віку основна територія заселення вихідцями з України. Отакі от "козолупи"... Тільки... то все чомусь всілякі чужі з нас шкіру лупили! Як з кіз...    _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Олесь Вахній | 

|   Додано:  25 серпня 2015, 19:47  |  |  
		| З нами з: 04 лютого 2013, 10:50
 Повідомлення: 314
 Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
 | 

| По вимові чути що свіжі, так звані новітні, чи економічні емігранти. Вони кинули Україну вже нині. Тому і козолупами я їх нарік 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  25 серпня 2015, 21:58  |  |  
 | 

| Та же само собою, що нині є вже ціла купа нових мігрантів! Само собою, що вони не бачили ні війни, ні злиднів. І само собою, що вони - саме "економічні".
 Не знаю, не берусь їх судити. Хоча б вже тому, що ніхто не зможе відповісти, як би вони могли прислужитись, залишаючись на рідній землі?!
 Хіба... поповнили армію безробітних...

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  30 серпня 2015, 02:06  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  02 жовтня 2015, 18:32  |  |  
 | 

| Ну, а це... не буду й казати де?!.."Українські журналісти агентства УНІАН Роман Цимбалюк та Вадим Дмитрів побували у рідному селі російського сержанта Олександра Александрова, який був затриманий в бою під Луганськом і підозрюється у скоєнні ряду тяжких злочинів на території України. 
  Кореспонденти розшукали родичів російського військового злочинця, щоб поспілкуватися і зрозуміти, що мотивує російських військових для відправки на Донбас вбивати українців. З цією метою журналісти вирушили на батьківщину сержанта - в село Рожки Кіровської області.

Виявилося, що Ріжки - досить багате село, з добротними будинками, але поганими дорогами.

Знайти будинок Александрових виявилося не складним завданням, тому як в селі всі один одного знають. Батьки підсудного сержанта - Зінаїда Миколаївна та Анатолій Олександрович, дізнавшись, що перед ними українські журналісти, відразу поставилася до них з неприязню: «Без комментариев. Ничего не хочу. Не хочу, достали уже!». Спілкування не вийшло, а пізніше батьки російського терориста не придумали нічого кращого, як напасти на журналістів з вилами.

З'ясувалося: батьки вважають, що в сформованій ситуації винні ... українські ЗМІ, які зробили цю історію публічною, і це тепер «мешает обмену».

Також Роману Цимбалюку і Вадиму Дмитріву вдалося з'ясувати, що найменшої думки про те, що їхній син у чомусь винен батьки російського грушника не допускають."Родители пленного ГРУшника Александрова напали на украинских журналистов с вилами

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  21 листопада 2015, 17:26  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  19 грудня 2015, 04:15  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |