|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 02 грудня 2014, 00:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Олег, псевдо «Святий» Василий Головещенко
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 18 грудня 2014, 22:08 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Унікальний танк, який має лише метр довжини і півметра висоти, та важить близько 50 кг, був розроблений завдяки ентузіазму вчених та інженерів з Галичини. Машина може бути розвідником, сапером і стрільцем. Корпус техніки захищений сучасною бронею, а конфігурація гусениць і вага дає можливість долати значні перешкоди та завали. Керування незвичайним танком відбувається дистанційно і захищене від втручання ворожих засобів електронної боротьби.
На даний момент винахід вже пройшов випробовування і разом з черговим підрозділом відправився в зону АТО."інженери з Галичини подарували бійцям АТО незвичайний танк
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 28 грудня 2014, 11:53 |
|
|
Отак! Аби-с знали! "Украина это только Львов Тернополь и Иванофранковск! Отдайте все земли! ЖИРИНОВСКИЙ"
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 13 січня 2015, 02:02 |
|
|
Вчора до Коломиї привезли бійця батальйону Нацгвардії імені генерала Сергія Кульчицького Романа Фурика. Нехай Роману земля буде пухом і вічна пам'ять герою, що поляг за Україну. /З його молодшим братом, Славком, я учився в 1-й школі, в одному класі. І Романа теж знав./
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 13 січня 2015, 10:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
най спочиває з миром , Царство йому Небесне...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 17 січня 2015, 22:20 |
|
|
400 дітей з Донецької області провели свята на Прикарпатті. Діти провели відпочинок в рамках благодійної акції "Різдво в Карпатах". 2 січня майже 400 школярів з Донецької області вирушили з Краматорська в Івано-Франківськ спеціальним поїздом, а через тиждень повернулися додому. У свою чергу донецький губернатор Олександр Кіхтенко, згідно з повідомленням, "був вражений тим, що лише за тиждень перебування на Івано-Франківщині школярі не тільки вивчили колядки, але й полюбили державну мову – навіть вже в Краматорську більшість продовжували спілкуватися українською". Декому навіть пощастило відсвяткувати за одним столом з президентом України – 7 січня сім'ю Смеречук, яка прийняла костянтинівського школяра Кирила Зудилова, відвідав Петро Порошенко. 400 детей из Донецкой области посетили Западную Украину и все вернулись домой живыми/нє, ну це я ніяк не розумію! і ні одно не з'їли?! ні одно не розп'яли?! це якої такої?!!/
|
|
|
|
|
brunochin
|
Додано: 22 січня 2015, 09:32 |
|
Прізвище, Ім’я: FAREI
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 01 лютого 2015, 05:57 |
|
|
А тим часом "Дім моди Gucci взяв мотиви для своєі колекціі з писанок Олега Кіращука""36-річний Олег Кіращук із міста Коломия на Івано-Франківщині заробляє на життя писанкарством. Свої роботи виставляє в Інтернеті і продає за кордон. Кіращук мешкає на околиці міста. Його трикімнатна квартира — велика майстерня. Всюди розкидані журнали й ескізи мальованих яєць, кошики з писанками та листки із замовленнями. За місяць чоловік виготовляє до 60 писанок. Кіращуку прийшло повідомлення від знайомого із Нью-Йорка: його малюнок із писанки використав у своїх колекціях одягу італійський дім моди Ґуччі."Дім моди Gucci
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 16 лютого 2015, 21:42 |
|
|
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 13 березня 2015, 23:03 |
|
|
"Еду сегодня в маршрутке. Только пришла и сразу же пишу. На одной из остановок входят в маршрутку четверо наших родненьких защитников с передовой. На двух теплые бушлаты (на улице холодрыга и мелкий дождик) на других их нет и один вещмешок на всех. Смотрю на лица, руки, нашивки. Наши укропчики. Мужики, одним словом. Собрали деньги и протягивают водителю 10 грн. Он спрашивает - ''вас сколько?" Чувствую, как мгновенно упала тишина в маршрутке, но, знаете, такая, как перед бурей - настороженно-злая. Вояки говорят: ''Шеф, не шуми, сколько доплатить?". И тут маршрутка взорвалась и начали орать на водителя. Он останавливается, выглядывает в салон и говорит всем ''А ну, ша! Мужики вас четверо?!'' Те кивнули и он тому кто был ближе к нему дал ЧЕТЫРЕ сотни грн. Ребята упирались, но он настоял и еще долго извинялся, что это все чем он на сегодня богат. Всем в автобусе стало стыдно, что наорали на водителя. Людей было полно и до следующей остановки укропчикам собрали еще 750 грн. Я и многие вытрясали буквально последнее. И еще, я давно не видела столько радостных лиц , когда есть повод дейстительно влюбиться в украинцев. Все кто выходил желали воинам мира и здоровья, а они улыбались и жали руки. Столько добрых слов им сказали, что мама дорогая, как это было приятно. Ребята оказались западенцами, бандеровцами родненькими, которые оказались у нас в городе по новому месту дислокации части. Замечательые люди и они, и водитель, и пассажиры. И как же тут не любить Украину!!! Знаете, как это здорово, когда окунешься в мир людей без притворства! Настоящая живая вода!"Проезд бойцов АТО в киевской маршрутке обернулся восхитительным событием
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|