Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 04 грудня 2014, 01:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: на східному фронті таки є переміни!.. Наші кіборги в аеропорту немало намолотили: "Русский генерал Ленцов прибыл вчера в Донецкий аэропорт договариваться не за перемирие, а за то, чтобы забрать трупы русского элитного спецназа "Вымпел" и др. спецподразделений. Только вымпеловцев было уничтожено 32 штуки. Даже есть списки. Исходя из этого потери ваты и оккупантов в несколько сотен человек вполне реальные цифры. В отличие от подлых россиян (вспомните их гарантии под Илловайском), наши бойцы дали им возможность вытянуть свое мясо и отправить его в супермаркеты москвы в рефрежераторах. Слава Украине и ее защитникам!" Генерал Ленцов прибыл вчера в Донецкий аэропорт чтобы забрать трупы русского элитного спецназа "Вымпел"
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 грудня 2014, 10:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Рускій мор приніс курам довгождану свободу! Одна біда: Рускій мор, окрім т.зв. "свободи", завжди приносить голод, смерть і... канібалізм... Це - ПРАВИЛО БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ!!!  Типова і незмінна необхідність кацапо-калхозного методу "господарювання".
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 грудня 2014, 11:29 |
|
|
Цитата: на східному фронті без перемін!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 грудня 2014, 11:27 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 грудня 2014, 13:53 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
крім техніки має бути політична воля керівництва ... цю війну можна було виграти давним давно , і меньшим коштом , якби не сикливість і продажність.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 грудня 2014, 22:02 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 грудня 2014, 01:32 |
|
|
Цитата: на східному фронті без перемін!.. Отут я вже якось-то викладав про доблесного жидобандерівцяНадибав у фейсбуці сторінку Asher Joseph Cherkassky Реальний, справжнісінький "жидофашист"!  Ашер родом із Криму і після анексії з сім'єю (3-є дітей!) переїхав в Дніпропетровськ і написав заяву в полк спецпризначення "Дніпро-1". Його фотки сепари розтиражирували і лякають місцеве населення. Ортодоксальний іудей, хасид.  Приймав участь в Іловайській операції (там загинуло 22 бійці із "Дніпра-1"). В бою отримав поранення і контузію. Госпіталізований в лікарню МВД, потом перевели в лікарню Мечникова в Дніпропетровськ. Сьогодні бойовий хасид знову проситься на передову.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 грудня 2014, 08:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ну Садама Хусейна подібний 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 грудня 2014, 14:29 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 грудня 2014, 12:07 |
|
|
Клята київська хунта! "... с и-и-июня мєсяца пєнсію нє палучаю! на каком аснаваніі ані лішилі мєня пєнсіі?!.."
|
|
 |
|
 |
|