|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 03 листопада 2014, 23:24 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
я за ринок рабів, собі треба прикупити ... цікаво за якою ціною їх будуть продавати і на яких умовах...???
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 листопада 2014, 01:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Останній згорнутий документ має перелік документів і умови! Не знаю, кому й на якого чорта потрібні тоті алкаші! А може... и-и-и-и... ... ліпше парочку ...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 листопада 2014, 10:53 |
|
|
йо , ти думаєш шо тіво у них ліпші ?!... оден хрен ватою напхані ...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 листопада 2014, 10:58 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: я за ринок рабів, собі треба прикупити ... yanychar написав: А може... и-и-и-и... ... ліпше парочку ...
От ви тут жартуєте, а налізе вата і рашаботи; і почнуть ганяти ваші пости по своїх ресурсах з коментами на зразок: вот ано - істіннає ліцо бандерлоґії! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 листопада 2014, 13:22 |
|
|
та цими жартами твітер вже другий день напханий, народ стєбається на всі лади , вже аукціони і обміни та системи оплати і доставки організували ... то кацапам можна брехати ?... а ми з них сі тащемо ... чи на кожен пук треба на кремль дивитися? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 листопада 2014, 16:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 листопада 2014, 23:43 |
|
|
  це тільки за пів години , серед тих кого я читаю твітері... а кого не читаю....?!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 листопада 2014, 00:16 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 листопада 2014, 11:54 |
|
|
Вчора пуцик підписав закон, за яким запроваджуються штрафи за публічну демонстрацію і збут атрибутики або символіки організацій, які співпрацювали з фашистами, або не визнають вирок Нюрнберзького трибуналу. О внесении изменений в статью 6 Федерального закона "Об увековечении Победы советского народа в Великой Отечественной войне 1941 -1945 годовА також поправки в ст. 20.3 КоАП (пропаганда и публичное демонстрирование нацистской или экстремистской символики и атрибутики) про те ж саме. Тут же постало питання: а що тепер робити із цим?!..  Й донині сперечаються, чи кидали кацапський триколор під мавзолей в 45-му році?!.. Колись-то, в 90-ті, НТВ (воно тоді ще не було пуцєнським!) показало як прапор РОНА летить під мавзалєй. Нині маскальня верещить, що то була "паддєлка" і то все неправда. Я не буду сперечатись. Приведу свій доказ. "Центральный музей Вооружённых Сил, Москва, ул. Советской Армии, дом 2" Музей вооруженных сил Центральный Музей Вооруженных СилЯк бачите сьогодні нижня частина мозаїчного панно стидливо прикрита і на фотках ніде її не побачите. Гадаю, її просто знищили або переробили. Однак, ще з сов'єцких часів це фото збереглось цілим і неушкодженим ...  З "георгієвською" (ґвардєйскай) стрічкою приблизно така ж історія ...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 листопада 2014, 11:26 |
|
|
"Вісім законодавців (конгресу) закликали Організацію Північноатлантичного договору закупити військові кораблі Mistral-Class, котрі Франція повинна продати Росії. У листі до Генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, члени Білого дому заявили, про необхідність придбання кораблів аби запобігти фінансовим втратам для Франції і все-таки забезпечити заборону доступу до нових технологій президенту Росії Володимиру Путіну. "Є розуміння щодо фінансового навантаження, яке Франція може понести, при справедливій відмові передати ці кораблі в Росію. Ми повторюємо наш заклик, щодо покупки або оренди Альянсом військових кораблів в якості загального військово-морського активу», - пишуть депутати."Lawmakers urge NATO to buy French warships instead of Russia
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |