|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2014, 21:46 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Олесь Вахній написав: ... сподіваюсь що толк буде, й до наступного складу Ради він не потрапить. ... О! Якраз саме цього й хотілось! Бо інакше, ану скажіть, - який смисл нині кидати якогось чергового журавсько-пилипишина в смітник, коли завтра ця нечисть знову буде при владі?! Ну, який в тому сенс?!.. А до всього - дуже хотілось би не просто сподіватись, а бути цілком в цьому впевненим. Просто тому, що це лайно завтра при владі буде вже на 100% озлобленим і буде мстити всім і зразу! Лиш за те, що всі бачили, як його опустили...Моя думка - тільки абсолютне і цілковите недопущення цієї нечисті до завтрашньої влади повинно бути головним критерієм подібних акцій!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 22:12 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Ну а що окрім сподівань лишається робити? Те, що Журавського на окрузі так опувкають, звичайно ж радує. Чесне слово, радує. І опускають не якісь там галасливі конкуренти (як от Пилипишина наприклад), а самі учавсники АТО. Ці йому антирекламу набагато кращу створять
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2014, 22:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Із того що приходилось бачити, чути й читати, т.зв. "конкуренти" Пилипишина, судячи по всьому, - то якісь пришельці з Альфа Центаври. Принаймні, на планеті Земля таких не знайшлось. Ну-у-у-у... те же мусить вуйко якось пояснити своє перебування в смітті і фарбі!.. /до речі, щось подібне про "канкурєнтав" дзявкав і Руденко!/
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 23:22 |
|
|
"Свободівці" Пилипишина фарбували. Й чоловік, який стверджував що Пилипишин замовляв його вбити
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 вересня 2014, 11:15 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Олесь Вахній написав: "Свободівці" Пилипишина фарбували. Й чоловік, який стверджував що Пилипишин замовляв його вбити ''Свобода''має свого прокурора, то чому не посадять? Стаття серйозна! Значить ніц не було? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 вересня 2014, 11:31 |
|
|
Старший_брат написав: ''Свобода''має свого прокурора, то чому не посадять? Стаття серйозна! Значить ніц не було?  Мається на увазі прокурор від "Свободи" Махніцький?!.. Його самого треба садити! І по тих же статтях!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 вересня 2014, 17:57 |
|
|
Шуфрича... як послідну курву... Тре було таки хоч ногу вломити! Аби в інвалідній колясці каталось...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 жовтня 2014, 09:16 |
|
|
Нині вже по всій сітці: 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 жовтня 2014, 20:15 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 02 жовтня 2014, 17:35 |
|
|
Хвиля таки пiшла. Але краще так, анiж вбивства
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |