|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 14 травня 2014, 13:36 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Угорський прем’єр говорив не про державну автономію угорців в УкраїніПереклад заяви прем’єр-міністра Угорщини щодо автономії угорців в Україні був некоректним. Про це заявив перший заступник голови Демократичної спілки угорців України Елемір Кевсегі у коментарі кореспондентові "Укрінфому" . "Заяву прем’єр-міністра Угорської Республіки Віктора Орбана переклали українською мовою неправильно. У виступі глави угорського уряду не йшлося про автономію як таку. Йшлося про створення національно-культурної автономії угорської меншини в Карпатському Єврорегіоні", - зазначив Кевсегі. За його словами, зараз окремим "зацікавленим" колам вигідно створювати подібні "сенсації". Угорський політик також зазначив, що для українських угорців важлива позиція офіційної Угорщини, яку озвучив Орбан. "Для українських угорців особливо важливо, що, говорячи про Україну, прем’єр наголосив, що Угорщина підтримує Україну в ці непрості часи, а також те, що для України пріоритетними є європейські стандарти забезпечення прав національних меншин", - зазначив він. Щодо питання надання культурної автономії, самоврядності громад, які були озвучені угорським прем’єром, то, за словами Кевсегі, вони не нові для України. "Питання культурної автономії, самоврядності громад не нові, а з огляду на теперішню суспільно-політичну ситуацію в державі є дійсно актуальним для України, Сподіваюся, нова влада вирішить ці питання позитивно", - додав Кевсегі. Раніше ЗМІ поширили інавгураційну заяву прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який нібито сказав, що угорці Карпатського регіону, зокрема в Україні, повинні мати автономію і право на подвійне громадянство. Джерело: Українська Правда
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 травня 2014, 13:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Мірко буа правий, міністр спригнув
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 травня 2014, 14:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: Мірко буа правий, міністр спригнув Так і є! Мадяри фист майстри балакати!..  Вівторок, 13 травня 2014, 09:26 Угорщина вимагає для угорців на Закарпатті автономії і подвійного громадянстваВівторок, 13 травня 2014, 15:56 У МЗС Угорщини кажуть, що нічого нового не вимагають. Наш МЗС перевіритьВівторок, 13 травня 2014, 16:35 МЗС України викликало посла Угорщини через слова про автономію угорцівСереда, 14 травня 2014, 13:13 Угорський прем’єр говорив не про державну автономію угорців в Україні
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 травня 2014, 18:10 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Довго думав куди це причепити порвало  яка нафіг Европа ... Цитата: це чудо техніки НОВЕ, коштує 900 грн і вироблене, якщо вірити ярличкові, у 2012 році!!! Виробник: ПАТ Электробытприбор, Мариуполь. Не вірите? Переконайтеся: http://www.wmdonbas.com.ua/. Яка, нафіг, євроінтеграція? Яке перезавантаження, коли "Вот уже 50 лет ПАО "Электробытприбор" занимает почетное место на отечественном рынке бытовых стиральных машин. Наша продукция конкурентоспособна, усовершенствована и модернизирована, полностью отвечает требованиям современного потребителя..."
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 травня 2014, 21:47 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
От зараз, в цей момент, дивлюсь  Ідуть дебати: Дмитро Ярош, Василь Куйбіда, Микола Маломуж. В перерві реклама: "Пиво "Балтика"! Відчуй якість справжнього нефільтрованого пива!"И-и-и-и... наскільки я розбираюсь в астрономії... "Балтика" виробляється в Росії і являється російським товаром! Чого ж то вона рекламується в Україні "Першим Національним"?!.. Це якої такої?!! "Мая нэруски! Мая савсэм нэ панымай, да!" 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 травня 2014, 09:11 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 травня 2014, 13:13 |
|
|
Капітан написав: Андрей Макаревич ... Ги! Зате я точно знаю чого упав "протон"?!  А цего разу по халатності не покропили. От і результат! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 травня 2014, 18:58 |
|
|
 певно завелику ціну заломили.... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 травня 2014, 23:34 |
|
|
"Ну вот мы и дома! Наконец-то!!! Вот уж не думала, что буду так рьяно рваться домой с отдыха где море, солнце и жара. Мы вернулись с оккупированного рАссеянами Египта... Год назад, в это же время мы отдыхали с ребенком в этом отеле (Titanic Palace) и были в восторге."Ну вот мы и дома! Наконец-то!!!Викладати сюди нема смислу. Це треба читати цілком. Особливо потішило, що єгипетські араби, дізнавшись про приїжджих з України, співчувають і тут же салютують: "Героям слава!". 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 травня 2014, 00:15 |
|
|
"Служба безпеки України стверджує, що має докази використання російськими засобами масової інформації технологій інформаційно-псигологічного впливу на глядачів. Таку заяву на брифінгу у вівторок зробила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко, повідомляє Українські новини. За її словами, СБУ два місяці вивчала відеоматеріали, які транслюють російські телеканали, і виявила у них заборонені міжнародним законодавством технології психологічного впливу на аудиторію, зокрема так званий "25-й кадр". "Вони відносяться до небезпечних методів інформаційно-психологічного впливу", - підкреслила Остапенко. На брифінгу було продемонстровано фільм з випуску новин на телеканалі "Росія-24". Протягом усього випуску про події в Одесі 2 травня в кутку екрана з'являються малопомітні написи: "підпал правий сектор", "людей вбивали бандерівці", "нацгвардія вбивці"."СБУ стверджує, що знайшла в російських телепередачах "25 кадр"Ефективність такого впливу на підсвідомість донині залишається спірним. Одні приводять парктичні результати, що підтверджують його дію, інші вважають це фікцією. Однак, в багатьох країнах (в тім числі й в Росії і в Україні) закон забороняє використання застосування реклами, та інших методик, що якимось чином могли б діяти на підсвідомість. Тим не менше, це все була "приказка". А тепер "казка", котра зовсім не казкова. Ще на початку квітня запустив на своєму ТБ-зомбятнику перенастройку каналів (search channel), бо з часом канали, що називається, "сповзають". Серчченел жував ефір повискакували усі звичні тут завжди канали: "1ОРТ", "Россия1", "НТВ", "Культура", "Русский Север", "Ю", "Disney", "ТВЦ", "7 канал Вологда". Та я їх усі напам"ять знаю! А серед них... опаньки! Я такого ніколи й не видів!  Той самий що в Україні відключили! Ух ти! Цікаво!!! Однак скоро інтерес пропав. Цілу добу канал крутить байду і все про... ... ага, навіть не тре говорити... Іноді то премежовується якимись там новинами, чи "вєлічайшимі дастіженямі расіі в еканомікє, наукє, діпламатііі" і рекламою. А далі знов про те ж саме... Ніколи на каналі не буває фільмів, музики, чи чогось подібного. В сітці без проблем знайдете цю "балалайку" і можете врубити її онлайн. Але я наперед скажу що там буде: "Украина, фашисты, мрази, твари"... Живу тут з 87-го року і НІКОЛИ тут не було цього каналу! Можу 100% ствердити, що ця балалайка тут появилась не раніше березня цього року! Бігме, не знаю чи той 25 кадр дає якийсь ефект, чи то всьо - фейк. Але на дідька потрібен той "магічний" 25 кадр, коли і так усі 24 кадри зараз мелють одне й те саме! А канал Россия24 - то круглодобова ступа з водою. І ту воду товчуть 24 години в добу!..
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |