Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 16 з 92 [ 915 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 92  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: «Москводурка»
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 12:30 
Офлайн

Повідомлення: 42
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
yanychar написав:
Ви так страшно переживаєте аби хтось часом не подумав що Ви - троль!.. Зображення
І чого б то раптом?!..
А ще дуже цікаво: як то по-Вашому ведуть себе справжні тролі?!

Вспокійтеся, направду кажу, що я справжній живий ТРОЛЬ!
Ще з 90-х, ФІДОшних років. Я ще памнітаю як виглядали форуми в ту славну незабутню пору.
Я ЗЛОЙ И СТРАШНЫЙ СЕРЫЙ...
Зображення ТРОЛЛЬ!

І нітрохи цим не переживаю. Зображення І сплю спокійно.

А оце Вам на закуску:
Формат відео : youtube.com

Пізнаєте?!
Зверніть увагу на дату. А відтак дасте знати як треба правильно підписувати...
Зображення

Я не пережіваю. Еслі брати визначення троллінгу з вікіпедії: "Тро́ллинг, редко тролление — при общении через компьютерную сеть — нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия" - мені це просто не потрібно. Я намагаюся нормально спілкуватися, можливо де то й на підвищених тонах. На рахунок відео - згоден з вами.

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 12:48 
Офлайн

SPY написав:
Вибір за Вами: Сибіряк на Сейквойї-Тундрі чи Очкарік на Авео ;)

Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. Але це суто моя особиста думка. Але навіть з її прапором я б так не вчинив. Тому що такі вчинки говорять насамперед про виховання. Про поїздку на машині на західну Україну - згоден з вами - є частка забобонів. Це швидше за все пов'язано з браком інформації та різними способами її подання.

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 13:30 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Syslov написав:
Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. Але це суто моя особиста думка. Але навіть з її прапором я б так не вчинив. Тому що такі вчинки говорять насамперед про виховання. Про поїздку на машині на західну Україну - згоден з вами - є частка забобонів. Це швидше за все пов'язано з браком інформації та різними способами її подання.

:-D Ну ось і хотів би промовчати, але не годен. Чим прапор США не вгодив? Думаю Ви про нього, бо прапора Америки я не знаю. Вони виробляють свої погані айфони, якими ви користуєтесь, вони розвили паганий інтернет, в якому ви сидите. Їх пагані робочі джинси носите? А свої валянки чи лапті? Країна, яка створила багато можливостей для своїх громадян. Не хочу співати оди США, в них теж не все безхмарно, є до чого причепитись, але однак ці почуття викликані тільки російською пропагандою та заздрістю. Інакше чого злитись на країну, яка на іншій стороні нашої кульки :lol:
Хіба що тільки через заздрість та пропаганду, яка вже вкорінилась в підсвідомому :(

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 13:43 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Syslov написав:
Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка.
...

Та невже?!..

А як же "нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия" - мені це просто не потрібно" - Я не пережіваю

Якщо не секрет - яка у вас машина?

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 17:13 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Донбабве у всій своїй красі

Формат відео : youtube.com

Зачепились за "парєбрік"...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 17:45 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
yanychar написав:

Пишуть, що боян 8-)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 20:22 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
SPY написав:
yanychar написав:

Пишуть, що боян 8-)

нє .... ґармошка.... але оден пес , впали .... нічо , і це мине .. і колоради будуть висіти на ліхтарнях, красиво , у колорадських лєнтах... і на них і висітимуть .......Бог добрий , він дає нам випробування ... аби ми або здохли , або вийшли сильніщі , і чистіщі духом.... Слава Україні !!!

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 20:30 
Офлайн

yanychar написав:
Syslov написав:
Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка.
...

Та невже?!..

А як же "нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия" - мені це просто не потрібно" - Я не пережіваю

Якщо не секрет - яка у вас машина?

Ось тут ви мене подловілі. У мене Опель.Хозяіном цього бренду є Американці - General Motors. Це вибір моєї дружини, вона їздить на цій машині. Але на своє виправдання я можу сказати - я не противник Америки як країни, а противник їх міжнародної політікі. І я не троллінгом цьому випадку занімаюсь. Я вже говорив, це особисто моя думка

Востаннє редагувалось Syslov в 16 травня 2014, 20:38, всього редагувалось 1 раз.

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 20:37 
Офлайн

SPY написав:
Syslov написав:

:-D Ну ось і хотів би промовчати, але не годен. Чим прапор США не вгодив? Думаю Ви про нього, бо прапора Америки я не знаю. Вони виробляють свої погані айфони, якими ви користуєтесь, вони розвили паганий інтернет, в якому ви сидите. Їх пагані робочі джинси носите? А свої валянки чи лапті? Країна, яка створила багато можливостей для своїх громадян. Не хочу співати оди США, в них теж не все безхмарно, є до чого причепитись, але однак ці почуття викликані тільки російською пропагандою та заздрістю. Інакше чого злитись на країну, яка на іншій стороні нашої кульки :lol:
Хіба що тільки через заздрість та пропаганду, яка вже вкорінилась в підсвідомому :(

Я хотів би уточніть.Только проти їх міжнародної політики. І з політикою, не в'язаного в даний момент з Україною, а в загальному. Але при цьому у мене немає Айфона і не ношу їх одяг. Чи не потім що я це не люблю, тому що нас все з Китаю. Що маємо, то і пожмемю. Знову хочу зауважити - це особисто моя думка. Я це ні кому не нав'язую.

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 21:48 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Я хотів би уточніть.Только проти їх міжнародної політики.

а я так само проти раїської політики , котру вона веде проти України...все.... крапка !!!! для мене уряд московітів вороги.... і їх політика , що до моєї Держави , політика загарбання і геноциду... а таке не пробачається ... ніколи... і це діється під одобрямс московітського , так би мовити , наріду...і у нас це лишиться у генах... ми не маємо ніякого бажання задушитися у ваших обіймах... Слава Україні !!! Слава Героям !!!

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 16 з 92 [ 915 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 92  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення