|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Syslov
|
Додано: 16 травня 2014, 12:30 |
|
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
|
yanychar написав: Ви так страшно переживаєте аби хтось часом не подумав що Ви - троль!..  І чого б то раптом?!.. А ще дуже цікаво: як то по-Вашому ведуть себе справжні тролі?! Вспокійтеся, направду кажу, що я справжній живий ТРОЛЬ! Ще з 90-х, ФІДОшних років. Я ще памнітаю як виглядали форуми в ту славну незабутню пору. Я ЗЛОЙ И СТРАШНЫЙ СЕРЫЙ...
ТРОЛЛЬ!І нітрохи цим не переживаю.  І сплю спокійно. А оце Вам на закуску: Пізнаєте?! Зверніть увагу на дату. А відтак дасте знати як треба правильно підписувати...  Я не пережіваю. Еслі брати визначення троллінгу з вікіпедії: "Тро́ллинг, редко тролление — при общении через компьютерную сеть — нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия" - мені це просто не потрібно. Я намагаюся нормально спілкуватися, можливо де то й на підвищених тонах. На рахунок відео - згоден з вами.
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 16 травня 2014, 12:48 |
|
|
SPY написав: Вибір за Вами: Сибіряк на Сейквойї-Тундрі чи Очкарік на Авео  Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. Але це суто моя особиста думка. Але навіть з її прапором я б так не вчинив. Тому що такі вчинки говорять насамперед про виховання. Про поїздку на машині на західну Україну - згоден з вами - є частка забобонів. Це швидше за все пов'язано з браком інформації та різними способами її подання.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 травня 2014, 13:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Syslov написав: Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. Але це суто моя особиста думка. Але навіть з її прапором я б так не вчинив. Тому що такі вчинки говорять насамперед про виховання. Про поїздку на машині на західну Україну - згоден з вами - є частка забобонів. Це швидше за все пов'язано з браком інформації та різними способами її подання.  Ну ось і хотів би промовчати, але не годен. Чим прапор США не вгодив? Думаю Ви про нього, бо прапора Америки я не знаю. Вони виробляють свої погані айфони, якими ви користуєтесь, вони розвили паганий інтернет, в якому ви сидите. Їх пагані робочі джинси носите? А свої валянки чи лапті? Країна, яка створила багато можливостей для своїх громадян. Не хочу співати оди США, в них теж не все безхмарно, є до чого причепитись, але однак ці почуття викликані тільки російською пропагандою та заздрістю. Інакше чого злитись на країну, яка на іншій стороні нашої кульки Хіба що тільки через заздрість та пропаганду, яка вже вкорінилась в підсвідомому 
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 травня 2014, 13:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Syslov написав: Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. ... Та невже?!.. А як же "нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия" - мені це просто не потрібно" - Я не пережіваюЯкщо не секрет - яка у вас машина?
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 травня 2014, 17:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Донбабве у всій своїй красі Зачепились за "парєбрік"...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 травня 2014, 17:45 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Донбабве у всій своїй красі Зачепились за "парєбрік"... Пишуть, що боян 
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 травня 2014, 20:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: yanychar написав: Донбабве у всій своїй красі Зачепились за "парєбрік"... Пишуть, що боян  нє .... ґармошка.... але оден пес , впали .... нічо , і це мине .. і колоради будуть висіти на ліхтарнях, красиво , у колорадських лєнтах... і на них і висітимуть .......Бог добрий , він дає нам випробування ... аби ми або здохли , або вийшли сильніщі , і чистіщі духом.... Слава Україні !!!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 16 травня 2014, 20:30 |
|
|
yanychar написав: Syslov написав: Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. ... Та невже?!.. А як же "нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия" - мені це просто не потрібно" - Я не пережіваюЯкщо не секрет - яка у вас машина? Ось тут ви мене подловілі. У мене Опель.Хозяіном цього бренду є Американці - General Motors. Це вибір моєї дружини, вона їздить на цій машині. Але на своє виправдання я можу сказати - я не противник Америки як країни, а противник їх міжнародної політікі. І я не троллінгом цьому випадку занімаюсь. Я вже говорив, це особисто моя думка
Востаннє редагувалось Syslov в 16 травня 2014, 20:38, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 16 травня 2014, 20:37 |
|
|
SPY написав: Syslov написав: Єдиний прапор країни для мене заслуговує такого ставлення, як у очкарика на АВЕО - це Америка. Але це суто моя особиста думка. Але навіть з її прапором я б так не вчинив. Тому що такі вчинки говорять насамперед про виховання. Про поїздку на машині на західну Україну - згоден з вами - є частка забобонів. Це швидше за все пов'язано з браком інформації та різними способами її подання.  Ну ось і хотів би промовчати, але не годен. Чим прапор США не вгодив? Думаю Ви про нього, бо прапора Америки я не знаю. Вони виробляють свої погані айфони, якими ви користуєтесь, вони розвили паганий інтернет, в якому ви сидите. Їх пагані робочі джинси носите? А свої валянки чи лапті? Країна, яка створила багато можливостей для своїх громадян. Не хочу співати оди США, в них теж не все безхмарно, є до чого причепитись, але однак ці почуття викликані тільки російською пропагандою та заздрістю. Інакше чого злитись на країну, яка на іншій стороні нашої кульки Хіба що тільки через заздрість та пропаганду, яка вже вкорінилась в підсвідомому  Я хотів би уточніть.Только проти їх міжнародної політики. І з політикою, не в'язаного в даний момент з Україною, а в загальному. Але при цьому у мене немає Айфона і не ношу їх одяг. Чи не потім що я це не люблю, тому що нас все з Китаю. Що маємо, то і пожмемю. Знову хочу зауважити - це особисто моя думка. Я це ні кому не нав'язую.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 травня 2014, 21:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Я хотів би уточніть.Только проти їх міжнародної політики. а я так само проти раїської політики , котру вона веде проти України...все.... крапка !!!! для мене уряд московітів вороги.... і їх політика , що до моєї Держави , політика загарбання і геноциду... а таке не пробачається ... ніколи... і це діється під одобрямс московітського , так би мовити , наріду...і у нас це лишиться у генах... ми не маємо ніякого бажання задушитися у ваших обіймах... Слава Україні !!! Слава Героям !!!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |