|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 29 квітня 2014, 03:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Сьогодні громада Львова передає через друзів з Київського Автомайдану нашим побратимам зі Сходу Українську символіку. Дякуємо Вам за Ваше терпіння і нестримне бажання бути єдиними.     З повагою. ДК Львів, Варта 700, Варта1, Рабів до раю не пускають, вектор "Варто", Володимир Парасюк, хлопці з сотні та весь Львів. Особлива подяка за фінансову і моральну підтримку п. Роману та його друзям." ПРАВИЙ СЕКТОР
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 квітня 2014, 05:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
це всьо дуже красіва , прапори , бомбалки з фарбою , написи ....але це все ДО СРАКИ!!!!.... має бути ше один Майдан, і погнати сраними катранами владу , і не просто , а гнати у напрямку сізо.... за два місяці так на владарювали .... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 квітня 2014, 10:31 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: ... і погнати сраними катранами владу , і не просто , а гнати у напрямку сізо.... за два місяці так на владарювали ....  А на місце нинішньої влади кого ставити?!.. "Народних мерів", "народних губернаторів"?.. Такі уже є в донецьках-луганськах-сімферополях. Правда, крім Москви ніхто у світі їх не признає. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 квітня 2014, 15:47 |
|
|
ну від цих таки толку нуль.... сама шкода...  знаєш, ліпше шось робити і не жаліти, як ніфіґа не робити ... оден у твітері воює, другий на рибу поїхав.... мєнти окрім грабежу нічого не роблє....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 травня 2014, 02:22 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 травня 2014, 08:05 |
|
|
це паддєлка,справжний Ярош у есесівській формі, з машинґвером , на фоні руїн кремля.. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 травня 2014, 19:16 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 травня 2014, 21:26 |
|
|
SPY написав: ШОК ! Юля викриває Коломийську брехню !!! Певно у мене "нема розуму", бо я не годен це "допетрати"... "Мая нэ руский, да! Мая савсэм нэ панымай, да!"
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 травня 2014, 22:13 |
|
|
вона вже пішла у рознос , лиш послухайте що співає вона у Шустера на передачі.... як на мене - біла нарячка 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 травня 2014, 22:22 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: SPY написав: ШОК ! Юля викриває Коломийську брехню !!! Певно у мене "нема розуму", бо я не годен це "допетрати"... "Мая нэ руский, да! Мая савсэм нэ панымай, да!"В мене теж певні проблеми, або їй німецькі лікарі, щось заділи, або коломийські Бют перевертні?))
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |