Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми




 Сторінка 14 з 15 [ 150 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Далі



Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 11 листопада 2011, 21:42 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
exp написав:
Одна з ознак цього – невміння пояснити значення прислів'їв.

"У радянські часи це вважалося ознакою можливої дебільності, і такого призовника одразу направляли на додаткове обстеження. Зараз ми цього не робимо: біда з прислів'ями – мало не у всіх. Хто тлумачить їх буквально, хто – абияк", - сказав він, відзначивши, що нинішні призовники ще й поголовно малограмотні.

згадалось: як ти розумієш: "яблуко від яблуні не далеко падає"? тра було відповісти, що сила тяжіння, а також рівнинна поверхня не дають плодоносній яблуні розкинути свої плоди на велику територію, виражену кругом з діаметром, що дорівнює ширині крони +~5м? )))
бо я тоді щось почав городити ахінєю про родичів, етс... :D

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 30 листопада 2012, 04:12 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Як армія змінює людину:
Зображення

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 30 жовтня 2013, 13:59 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
...з початком 2014 року, в українському війську розпочнуться незворотні процеси, спричинені запуском механізму його реформування. Іншими словами, до системи призовного війська радянського штибу повернутися, по суті, буде неможливо.
"Створюється армія незалежної країни, – пояснює джерело. – Ми не прив’язуємося до уламку радянської армії, яким до цього часу й було наше військо. Але не всім це подобається. Є люди, котрі хочуть бачити в армії рабів".
Власне, саме з гальмуванням процесу створення професійної армії, бажанням ввімкнути "реверс" та прибрати з ключових посад тих людей, які були та залишаються найактивнішими в запровадженні європейських стандартів, і пов’язує наш співрозмовник природу останніх бурхливих подій у Генштабі...


Кадрові пертурбації в Збройних Силах України: ну і хто тут "ФСБешник"?

Зображення

Днями в засобах масової інформації з посиланням на джерела в СБУ та в Міноборони з’явилося повідомлення про можливі кадрові зміни в керівному складі Збройних Сил України.
За версією ZN.UA, супроводжуються вони проведеними вперше за весь час існування армії незалежної України обшуками у кабінетах вищого керівного складу Генштабу ЗСУ та позбавленням заступника голови Генштабу адмірала Ігоря Кабаненка доступу до державної таємниці.
Окрім того, цими днями вийшло кілька телесюжетів, присвячених цій ситуації. Зокрема, коротке відео в новинах на телеканалі "Інтер", а також розслідування в програмі "Гроші" на "1+1".
Щоправда, в останній зі згаданих програм, а також у блозі Анатолія Гриценка на УП про обшуки та державні таємниці не йшлося, натомість акцент був виключно на походженні нерухомості того ж таки адмірала Кабаненка.
У середу 23 жовтня до інформаційного фону довкола подій у Генштабі додала свого і Генеральна прокуратура України. Під час брифінгу її представник офіційно повідомив, що СБУ перевіряє дотримання режиму секретності.
"Департаментом охорони державної таємниці та ліцензування Служби безпеки України проведена перевірка дотримання режиму секретності, зокрема, в Генштабі України і висновок надано керівництву Міністерства оборони України", – про це повідомив заступник начальника слідчого управління нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Генпрокуратури України Григорій Рябенко.
У вівторок, 22 жовтня, Центр Громадянських Свобод отримав можливість дізнатися альтернативну точку зору на історію з обшуками – від джерела у Генштабі ЗСУ.
Вирішили, що ця точка зору має бути якомога швидше донесена до громадськості. Бодай тому, що позиція Генштабу в публічному просторі не звучить взагалі – можливо, це пов’язано з тим, що, як кажуть, минулого понеділка міністр оборони заборонив своїм підлеглим давати будь-які коментарі пресі.
Гарантувати істинність повідомленої точки зору ми не можемо.
І вона контрастує із деякими іншими заявами. Але було вирішено оприлюднити її тому, що якщо все сказане відповідає дійсності, то справи наші та нашого війська – дуже погані. Корупційний скандал на 5 квартир може здатися "квіточками".
Текст, який ви читатимете далі, побудований здебільшого на інформації, отриманій від згаданого вище джерела в Генштабі ЗСУ. Імені цієї людини ми зобов’язалися не озвучувати.
Сподіваємося, що публічний інтерес зрештою розставить у цій історії крапки над "і".
Також сподіваємося на офіційну реакцію президента України, міністра оборони, голови СБУ та секретаря РНБО, адже ця історія, поза сумнівом, вимагає коментарів осіб найвищого рівня.

Вилучення документів та експертиза: чи були фальсифікації?
Почалася ця історія щонайменше місяць тому, в кінці вересня. Саме тоді СБУ провела обшуки в кабінетах низки посадовців керівного складу Генштабу Збройних Сил та вилучила в них низку матеріалів.
За словами нашого джерела, які саме матеріали були вилучені – невідомо, адже вилучення відбулося з численними порушеннями процесуальних норм. Зокрема, воно не було засвідчене присутністю понятих, а на матеріалах немає підписів осіб, у котрих вони вилучалися.
Окрім того, є питання щодо наявності в цих матеріалах державної таємниці. Зі слів нашого співрозмовника, папери, які знаходилися в кабінетах військовослужбовців, якщо й містили інформацію з обмеженим доступом, то виключно службову.
І тільки після вилучення в терміновому порядку були "перекваліфіковані" на такі, що містять державну таємницю.
До процесу цієї "перекваліфікації", за його словами, долучені експерти з Міноборони, які не мають повноважень присвоювати документам відповідні грифи.
На цих осіб здійснюється постійний тиск і, таким чином, з їх легкої руки кількість державних таємниць, а також претендентів на звільнення із ЗСУ – примножується.
Після "перекваліфікації" документів відповідний висновок про витік державної таємниці підписується в "кулуарному порядку" та відправляється до СБУ. А Служба безпеки, своєю чергою, надсилає військовослужбовцю документ щодо позбавлення його допуску до державної таємниці.
Саме так, за словами нашого співрозмовника, відбулося і у випадку з адміралом Кабаненком.
Джерело в Генштабі натомість стверджує, що жодного витоку засекреченої інформації насправді не відбулося, і відбутися не могло. По-перше, тому що державної таємниці в тих матеріалах просто не було.
А по-друге, приміщення, з яких СБУ вилучала матеріали, відповідають низці суворих критеріїв, дотримання яких тільки й дозволяє працювати з документами, що містять державну таємницю.
То в чому ж тоді полягає розголошення державної таємниці, яке, згідно з КПКУ, може "коштувати" від 2 до 5 років позбавлення волі?
3 юридичної точки зору, злочин передбачає розголошення певних відомостей, яке полягає у діях – усна чи письмова розповідь стороннім особам, по радіо, тощо про зміст таємних документів, про таємні вироби чи інші матеріали, аналогічні публікації у відкритій пресі, демонстрування таємних документів, виробів чи інших матеріалів на зібранні або по телебаченню та інше віддання гласності, обнародування певних відомостей.
А в окремих випадках і в бездіяльності, якщо, скажімо, недбале зберігання відповідних документів, виробів чи інших матеріалів створило умови для ознайомлення з ними сторонніх осіб.
Жодні повідомлення в жодних ЗМІ, тим часом, не дають відповіді на питання: а яким же чином відбувся витік інформації, тобто розголошення державної таємниці, якщо зберігалися вони у кабінетах вищого начальницького складу ЗСУ? Повідомляється тільки про те, що це копії документів.
До речі, на цей момент, наскільки нам відомо, жодних конкретних звинувачень жодному з офіцерів висунуто не було. Інформації про відкриті кримінальні провадження так само немає.
Якщо припустити, що гучні заяви нашого джерела – небезпідставні, то що ж, у такому разі, змусило Міністерство оборони та Службу безпеки влаштувати похід проти начальницького складу ЗСУ, ще й із застосуванням фальсифікацій?
За словами представника Генштабу, причина, як би парадоксально це не звучало, – у виконанні проголошеного вищим керівництвом держави курсу на євроінтеграцію.
Таким чином, за його версією, "під прицілом" опинилися ключові особи в процесі запровадження європейських стандартів у ЗСУ, які активно форсують перехід до української армії на професійну основу.

Хто в цьому зацікавлений?

За словами нашого співрозмовника, невдовзі, а саме з початком 2014 року, в українському війську розпочнуться незворотні процеси, спричинені запуском механізму його реформування. Іншими словами, до системи призовного війська радянського штибу повернутися, по суті, буде неможливо.
"Створюється армія незалежної країни, – пояснює джерело. – Ми не прив’язуємося до уламку радянської армії, яким до цього часу й було наше військо. Але не всім це подобається. Є люди, котрі хочуть бачити в армії рабів".
Власне, саме з гальмуванням процесу створення професійної армії, бажанням ввімкнути "реверс" та прибрати з ключових посад тих людей, які були та залишаються найактивнішими в запровадженні європейських стандартів, і пов’язує наш співрозмовник природу останніх бурхливих подій у Генштабі.
За його інформацією, окрім офіцерів, тиск чиниться на начальника Генштабу, Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Володимира Заману, "який стоїть на позиціях, що реформу треба довести до кінця".
Перший удар начебто мали завдати саме йому, але тактику було вирішено змінити – тому почали з оточення. При цьому, джерело зауважує, що доступу до державної таємниці найближчим часом можуть бути позбавлені й інші особи, імена яких згадані в пресі.
Судячи з публікацій, йдеться про заступника начальника Генштабу генерала-лейтенант Юрія Думанського та начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генштабу генерал-лейтенанта Валерія Аскарова. Щонайменше.
Подібні справи начебто "шиються" проти десятків інших військовослужбовців – не лише генералів, а й полковників. Нас запевнили, що їх об’єднує те, що всі вони, по-перше, мають західну освіту, а по-друге, підтримують європеїзацію стандартів роботи армії та прагнуть якомога швидше розпрощатися з радянським "передовим" досвідом.
Джерело говорить, що між поняттям "європейські стандарти" та "стандарти НАТО" в збройних силах можна ставити знак рівності. "Європейські військові стандарти – це стандарти НАТО. Тому що є домовленості "Берлін-плюс". Підготовка армії до стандартів ЄС, по суті, означає, що вона буде готова до стандартів НАТО", – каже він.
Для кого НАТО – ворог №1 нагадувати, напевне, не треба.
Все – очевидно. Було б. Але в українських політичних і геополітичних реаліях не буває нічого простого і очевидного.
У вівторок на Фейсбук-сторінці народного депутата фракції "Батьківщина" Олега Медуниці з'явився запис, який інтерпретує ситуацію з точністю до навпаки, по суті, називаючи військовослужбовців, у кабінетах яких проводили обшуки, агентурою Кремля.
"Масштабні обшуки в Генштабі ЗСУ. Виявлено десятки незаконних копій документів. Зачищають агентуру іноземної держави, що розплодилась за часів Саламатіна. Яким треба бути м...ком щоб колись призначити цього кадра міністром оборони України, а тепер "героїчно" долати наслідки його антидержавної діяльності".
Ми зателефонували Олегові Медуниці, аби поцікавитися походженням його версії.
"Вона базується на двох моментах. По-перше, те, що я прочитав у відкритих джерелах. По-друге, те, що мені розповіли мої колеги по парламенту, які мають трохи більше інформації, аніж я, але не такі публічні, – пояснює народний депутат. – Взагалі-то було декілька хвиль зачисток. Одна з них стосувалася майна. А от остання пов'язана саме з російським вектором, який залишив слід по собі після міністра Саламатіна".
Ще одна версія подій у Генштабі, яку нам довелося почути від колишнього працівника Міноборони, полягає в тому, що ця кампанія присвячена підготовці ґрунту до президентських виборів 2015 року.
Разом із тим, ця особа не пригадує, щоб до процесів у ЗСУ були активно залучені медіа, як цього разу. Ця структура, що б там не відбувалося, завжди любила тишу. З боротьбою з корупцією чи з розголошенням державної таємниці ця історія зв'язку не має, переконаний колишній чиновник міністерства.

Чому не чутно реакції міністра та президента?

Жодної офіційної реакції на кадровий колапс у Генштабі з боку міністра оборони Павла Лебедєва не було. За нашою інформацією, отриманою з Міноборони, 22 жовтня міністр вирушив у відрядження на тиждень, далі планується його тижнева відпустка.
Тим часом, наше джерело в Генштабі висловлює впевненість у тому, що міністр в курсі всього, що відбувається. На відміну від Верховного Головнокомандувача ЗСУ Януковича, який так само ситуацію досі не прокоментував.
Але до президента, припускає наш співрозмовник, може доходити не зовсім достовірна інформація про події в Генштабі.
"Я думаю, що Верховному Головнокомандувачу представляють інформацію у певному ракурсі. Можливо, що тут зібралися суцільні вороги… Припускаю, що повною картиною він не володіє", – каже він.
І ще раз наголошує, що військовослужбовці високого рангу, проти яких начебто почалася кампанія, діяли виходячи не з власних міркувань чи переконань, а чітко дотримувалися державної лінії, зокрема, Воєнної доктрини, та Державної комплексної програми реформування і розвитку Збройних Сил на період до 2017 року, які затверджені указами президента.
Чи означає це, що події в Генштабі можуть бути розцінені ще й як похід персонально проти президента?
"За великим рахунком, це заколот, – відповідає наш співрозмовник. – Державна програма мала бути підписана президентом ще в січні, але сталося це тільки у вересні. Отже, її підписання було суттєво затягнуте. А зараз деякі сили постійно її ревізують та намагаються переписати".
Водночас, Олег Медуниця переконаний, що "без погодження з адміністрацією, СБУ не наважилася б на такі кроки".
З точки зору тривіальної логіки, ця версія може підтверджуватися ще й тим, що сьогодні, як було згадано вище, у цій справі публічно проявила себе Генеральна прокуратура, яку в незалежності також навряд чи можна запідозрити.
Але й словам нашого джерела в Генштабі можна знайти підтвердження. Центр Громадянських Свобод не раз наголошував, що в усій зливі документів та декларацій, що обіцяють перехід на контрактну армію, є одне, але дуже слабке місце – необхідні зміни не були внесені до закону "Про військовий обов’язок і військову службу".
А це дає простір для різких поворотів, наприклад, для того, аби в будь-який момент заявити, що перехід до контрактної форми – скасовується, і ми повертаємося до примусового призову.
Саме через це "вікно можливостей", яке, на нашу думку, українська влада цілком свідомо залишила привідчиненим, внутрішня боротьба в Міноборони, на яку натякає джерело, здається нам цілком імовірною.
А суттєві розбіжності в інтерпретаціях конфлікту служивих людей із Міноборони, з одного боку, та представників Генштабу ЗСУ, з іншого, – абсолютно очевидні та не потребують доведень. Питання в тому, чи посилює це обороноздатність країни? І тут відповідь так само очевидна.

Що далі?

Джерело в Генштабі переконане, що зараз – ключовий момент, який вирішує долю як окремих військовослужбовців, які можуть втратити свої високі посади, так і реформування Збройних Сил України.
"Якщо ми не привернемо увагу громадськості до того, що відбувається насправді, на нас чекають погані часи. "Вишибуть" усіх, хто має причетність до реформи, та поставлять інших. Яких саме – можна спрогнозувати. Після можна очікувати на принципові зміни. Однозначно буде відкат".
Тим часом, у середу, 23 жовтня, відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони. Коли наш журналіст зателефонував до секретаріату комітету, заступник завідувача секретаріату Олександр Тіщенко "люб'язно" повідомив, що "кому попало" про місце проведення засідання він повідомляти не збирається.
Але нам-таки вдалося поспілкуватися з секретарем Комітету Сергієм Капліним з "УДАРу". За його інформацією, питання щодо ситуації в Генштабі на порядку денному засідання комітету не стояло, але голова комітету мав оприлюднити позицію з цього питання.
Щодо загальної оцінки ситуації, народний депутат каже, що, на його думку, ця історія викрила внутрішню корумпованість Збройних Сил та існування "військової мафії, яка є серйозною загрозою для національної безпеки нашої країни".
Окрім того, він заявляє: "можу вам відповідально заявити: я не виключаю, що більшість керівництва Генштабу є агентами або Кремля або інших розвідок".
Утім, якоїсь конкретної версії Сергій Каплін не притримується. "Це може бути все, що завгодно: це можуть бути внутрішні "розборки" в клані Януковича. Я спостерігаю як у комітеті протягуються закони, які забезпечують нові можливості для такої структури як "Укроборонпром", який є статутним органом, але його, де-факто, перетворюють в окреме міністерство, яке торгує зброєю та контролює більш ніж 100 підприємств по всій країні, якому списують мільярдні борги".
Не виключає Сергій Каплін також і можливості викриття – "але не в національних інтересах, а в кланових".
"Це може бути пов'язане з тим, що хтось намагається себе убезпечити від зайвої проросійськості генералів".
- А може бути навпаки? – запитуємо.
- А може бути і навпаки, – відповідає він.
І це найкраще резюмує спроби з'ясувати щось, бодай наближене до істини. Чи це майнові питання збурили Генштаб? Чи хоробре СБУ викрило підступне ФСБ? Чи це агентура ФСБ намагається "задушити" реформу Збройних Сил України?
Жодних конкретних відповідей. Суцільні запитання.

Олександра Матвійчук, Марія Томак, Центр Громадянських Свобод, для УП


Джерело: Українська Правда

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 30 жовтня 2013, 21:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
щось у мене таке передчуття , що армію як явище похоронять , а будуть війська місцевих князьків... :?:

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Повідомлення Додано: 20 травня 2014, 22:58 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Стан речей у війську: (присутня нецензурна лексика)

Wings Phoenix
9 год · Відредаговане ·

- Юра, вот крутишься вокруг армии уже два месяца, много видишь и понимаешь. Что нужно сделать чтобы наладить снабжение армии?
- Показательно расстрелять всю нынешнюю службу обеспечения тыла, которая на Дегтяревской сидит.
- Ну Юр, я корреспондент европейского журнала, такое не могу написать, это же негуманно!
- Да? Тогда расстрелять через одного.
из неопубликованного…
Знаете, что интересует проверяющих генералов? Их интересует - где в полевом лагере место для чистки обуви.
Знаете, что они сейчас за взятку ездят на инспекции в зону АТО, чтобы получить статус УБД.
Знаете, что они боятся приезжать на эти инспекции без собственной охраны, потому что понимают - на блокпостах стоят голодные, злые, не получившие нормальную зарплату и вещевое довольствие, но получившие боевое оружие пацаны.
Их всех надо расстрелять! Это твари, которые не стоят даже и грамма сочувствия!
Други, у меня большая просьба! Перестаньте мне писать про деньги 565. Перестаньте писать это в комментариях, в сообщениях. Да не бздите, освоят эти 122 миллиона, ни копейки не украдут, ни на копейку не завысят цены. Зачем им баловаться с миллионами, когда они пилят миллиарды? А наши деньги с 565 они освоят. Чего вы все так уперлись в эти деньги - что, нет бюджета вообще? Что, не запланированы миллиарды? Или вы надетесеь этими нашими 122 миллионами покрыть потребности всей армии?
Свеженькое: всю пятницу мне мозг выносили ссылками на то, что МО собирается покупать 22 000 бронежилетов, и что мне надо останавливать мою работу. Не смешите меня! Пидарасы из Министерства обороны будут покупать 22 000 броников? Эти мудаки придумали как сделать предоплату?
Ааа… То-то и оно! Завод не может работать без предоплаты, а Министерство не может делать предоплату. Весело, да?
Нам врут, нагло, весело, глядя в глаза. А знаете, что самое гадкое и ужасное? Они искренни! Когда очередной придурок с большими звездами рассказывает о том, как прозрачно они потратят миллиарды, как они в июне уже бронежилеты получат - он говорит совершенно искренне. Он ведь не думает о том, что в Украине не сегодня НЕТ ткани для пошива 22 тысяч чехлов. Что кевлар надо заказывать заранне. И везде нужна предоплата. Он НЕ ЗНАЕТ, ему же не доложили! Да и думать ему нечем, он же не из-за ума своего большого пробился, он купил свои погоны.
Они же там “Тупой и еще тупее” - ВСЕ ПОГОЛОВНО! Это система такая!
Одна инфузория-туфелька, пыталась меня построить и вычитать (!) за то, что я не прибежал и не доложил количество поставленных броников. - Как, ты броники в армию возил? Кому, млять! Почему не доложил, млять! Чтобы, млять, завтра, млять, прибыл, млять, с докладом! И самое противное в том, что он искренен в своем поведении.
Да, в армии есть еще другие офицеры, совсем другие. Которые мотаются сейчас по всей стране, прося о помощи, покупая форму, покупая палатки. Или те, которые тратили свои деньги на ремонт казарм и штабов. Или те, которые за свои деньги покупали лекарства в медроту.
Или те, которые отказываются платить взятку за звездочку и “залипают” в майорах, например. И когда я грузил в его машину очередную дозу помощи, я заметил там гребешок от такси, съемный такой… На магнитах. Блять, как же мне было стыдно за это. А ему? Мы сделали вид, что я не заметил.
СУКА из руководства МО - я ведь закончу скоро заниматься бронежилетами и займусь тобой!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1423581934579224&id=100007822924448

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 21 травня 2014, 00:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Капітан написав:
... а будуть війська місцевих князьків... :?:


Ги!
Дуже вже цікаво подивитись на коломийське войсько ім. Слюсаря!..
Зображення

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 травня 2014, 22:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
нині чорний день для нашого війська...... прости Господи гріхи загиблим, спаси їхні душі , і дай їм Царство Небесне , і сотвори їм вічну пам'ять...

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Чоловік vs Жінка
 Повідомлення Додано: 13 січня 2015, 12:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
"В Эстонии существует уникальное полувоенное формирование, состоящее исключительно из женщин, которые боятся вторжения русских и готовятся к обороне.
Зображення
"Для 32-летней Марет Вальнер "в первую очередь следует обороняться, потом, если потребуется, можно перейти в атаку. С пистолетом в руках".
Зображення
С понедельника по пятницу - туфли на высоком каблуке и деловой костюм, а в конце недели - камуфляж и автомат. Во имя родины и семьи. Белокурые девушки из Naiskodukaitse, единственного в Европе женского полувоенного формирования, готовятся к полномасштабной войне.
Зображення
В состав формирования входят менеджеры, преподаватели, специалисты в сфере информатики - в большинстве своем это молодые женщины с высшим образованием. Многие из них сейчас без работы. Все они - добровольцы. Их около тысячи на полтора миллиона жителей Эстонии, напуганных тенью, которую отбрасывают Россия и переживающая кризис Европа", - пишет издание.
Зображення
"С начала года к нам присоединились более сотни девушек. Это способ заявить о любви к нашей стране. Я могу заверить, что больше нас никто не завоюет", - говорит Марет.
Зображення
Naiskodukaitse - особое женское формирование, действующее в рамках Kaitseliit, Союза обороны, который относится к министерству обороны страны и насчитывает в своих рядах около 20 тысяч бойцов - больше, чем в вооруженных силах Эстонии", - пишет автор статьи.
Зображення
"10% населения страны - русские, которые считаются гражданами второго сорта. Это одна из угроз. Потому что враг, будь то реальный или воображаемый, находится не только за рубежами страны (Россия), но и в пределах национальных границ. Эстонцы боятся, что им опять придется разговаривать на языке Путина", - пишет корреспондент.
Зображення
Марлин Прантс, 35 лет, примерный доброволец. Она хочет поскорее отправить двух своих дочерей-подростков в лагерь для "домашних девочек": в молодежной организации Kaitseliit - три тысячи девушек. И у Марлин, наконец, появится время, чтобы заняться своей военной подготовкой.
Зображення
Она говорит: "Я боюсь, что моим девочкам запретят говорить по-эстонски. Я боюсь, что независимость будет поставлена под сомнение. Что 50 бывших советских баз вновь заполнятся русскими солдатами. Кризис евро - это кризис Европы, я боюсь, что все обрушится в очередной раз. Но мы готовы к худшему", - пишет автор статьи.
Зображення
"Россия негативно относится к любым инициативам министерства обороны Эстонии, в частности, к представленному им законопроекту о признании эстонских бойцов, которые в годы Второй мировой войны носили форму Waffen-SS. По сообщениям российских СМИ, полувоенный эстонский корпус в прошлом нелегально поставлял оружие чеченским боевикам и другим врагам Москвы", - пишет корреспондент."

Белокурые эстонские девушки готовятся к полномасштабной войне

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Чоловік vs Жінка
 Повідомлення Додано: 14 січня 2015, 00:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
маючи такого дурнуватого сусіда, треба і у віходок зі зброєю ходити..

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Чоловік vs Жінка
 Повідомлення Додано: 14 січня 2015, 17:13 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Йо! Тут головне аби пафталєт в очко не ...нувся!..

Цитата:
Зображення без цензури!


Формат відео : youtube.com

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 14 з 15 [ 150 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: majestic-12 [bot] і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB