Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Туристична Коломия  » Транспорт :: Transportation




 Сторінка 4 з 6 [ 52 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 02 жовтня 2012, 16:06 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Ми говорили, що дорого буде населенню їздити новими поїздами, а виходить так, що або нема куди діватись, або таки підійшла пропозиція від Укрзалізниці.

Цитата:
На 5 та 7 жовтня призначено третій рейс «Українського експресу» за напрямком Київ – Харків – Київ

Зображення

Державна адміністрація залізничного транспорту України постійно вивчає пасажиропотік на усіх напрямках пасажирських перевезень, оперативно реагуючи на зміну пасажирського попиту. Так, за результатами моніторингу пасажиропотоків на 5 жовтня (п’ятниця) призначено додатковий (денний) третій рейс швидкісних електропоїздів Інтерсіті+ за напрямком Київ – Харків, а на 7 жовтня (неділя) – третій рейс з Харкова до Києва.

«Український експрес» вирушить у поїздку 5 жовтня зі станції Київ-Пасажирський о 12 год. 15 хв. та прибуде до Харкова о 16 год. 45 хв.

7 жовтня (неділя) з Харкова поїзд вирушить о 13 год. 31 хв. і прибуде до Києва о 18 год. 00 хв. Попередній продаж квитків буде відкрито уже найближчим часом.

Надалі, якщо запропонований денний рейс користуватиметься попитом, «Українські експреси» будуть відправлятися щоп’ятниці з Києва до Харкова та щонеділі з Харкова до Києва, таким чином у п’ятницю та неділю «Українські експреси» здійснюватимуть три рейси на день.

«Рішення про призначення третього експериментального рейсу швидкісних електропоїздів було прийняте на основі проведених маркетингових досліджень та моніторингу пасажиропотоку. П’ятниця та неділя – дні максимального попиту, коли ми маємо практично 100-відсоткову населеність існуючих рейсів. Тому призначаємо третій рейс саме на ці дні», – розповів заступник генерального директора Укрзалізниці Ігор Гладкіх.

За словами Ігоря Гладкіх, наразі саме швидкісні електропоїзди, що курсують за напрямком Харків – Київ – Харків, користуються найбільшим попитом у пасажирів. «За три доби до відправлення вечірнього рейсу Інтерсіті+ Київ – Харків у середньому 86% квитків на нього уже викуплено. За 3 дні 14% квитків, що залишились, просто розмітають. З введенням третього рейсу у пасажирів з’явиться можливість вибирати найбільш зручний час для подорожі», – додав він.

З моменту впровадження швидкісного руху (27 травня) на теренах України, послугами електропоїздів «Український експрес» скористалось понад 348 тис. осіб. Найбільш затребуваним маршрутом «Українських експресів» залишається напрямок Харків – Київ – Харків, населеність якого складає більше 80%.

Джерело: http://www.uz.gov.ua/


Це при тому, що вартість на квитки Інтерсіті+ була знижена і тепер складає:

Зображення

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 15 жовтня 2012, 21:47 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Трохи не в тему, однак одне речення в цій справі пояснить чому зараз пробують втовкмачити в голови людей, що Укрзалізниця начебто збиткова, ось доля ще однієї великої компанії України:

Цитата:
Власники "Укртелекому" відхрещуються від Ахметова
Понеділок, 15 жовтня 2012, 16:04
Версія для друку Коментарі 3

Зараз за "Укртелеком" ніхто не готовий заплатити суму, яка б зацікавила власника компанії - австрійський інвестфонд EPIC.

Про це заявив керуючий партнер EPIC Петер Гольдшайдер, передають "Коментарі" з посиланням на австрійське видання Wirtschaftsblatt.

В інтерв'ю австрійському виданню Гольдшайдер підтвердив готовність продати "Укртелеком".

"У нас є різні опції, які ми всі спокійно обдумуємо", - сказав він.

Як повідомлялося, за даними видання "Комерсант-Україна", компанія СКМ Ріната Ахметова завершує переговори з придбання частки в "Укртелекомі".

Тоді джерело видання повідомило, що сторони досягли принципової домовленості, і угода СКМ з нинішнім власником - австрійським концерном EPIC - знаходиться в завершальній стадії.

Нагадаємо, в травні 2011 року EPIC через українську дочірню компанію "ЕСУ" викупив у держави 92,79% компанії за 10,5 млрд гривень.

Як відомо, чистий прибуток ПАТ "Укртелеком" у першому півріччі 2012 року становив 124,53 млн гривень проти збитку в розмірі 215,41 млн гривень за аналогічний період 2011 року.


Джерело: Економічна Правда

Ось так зараз і дерибанять Укрзалізницю, начебто вона збиткова, щоб подешевше і пошвидше продати :(

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 13 грудня 2012, 18:46 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Під Донецьком поламалися одразу 2 Hyundai. Люди мерзли 4 години

У середу поламалися одразу два потяги Hyundai "Інтерсіті+", які слідували за маршрутом Донецьк-Київ та Київ-Донецьк.

Поїзд 152К, який виїхав зі столиці о 16:30, замість 23:10 середи прибув до Донецька близько 2:50 четверга, 13 грудня.

Як розповіли donbass.ua пасажири, їм сказали, що заледенів струмоприймач. Але вони піддають сумніву ці слова, оскільки потяг "по дорозі п'ять разів "перевантажувався".

Після тривалої стоянки (в результаті поломки) прибув локомотив і дотягнув "Хюндай" до Донецька зі швидкістю 50 кілометрів на годину.

Зображення

Зображення

Поламався також поїзд 154Д, що слідував з Донецька до Києва.

Поїзд виїхав з Донецька за графіком, о 16:50. На кордоні Донецької та Харківської областей швидкісний "Інтерсіті+" зупинився. Він простояв у полі близько чотирьох годин. Люди мерзли, оскільки вагони не опалювалися.

Потім прибув локомотив і дотягнув "Хюндай" до станції Лозова, звідки пасажирів вже на іншому поїзді мали відправити в Київ.

У середу ввечері "Українська правда" отримала листа від одного з пасажирів поламаного поїзда, який повідомляв, що "вже четверту годину стоїть поїзд 154Д Інтерсіті+ "Донецьк - Київ".

"В поїзді щонайменше 500 людей. Поїзд вирушив о 16:50 і зупинився посеред поля після години подорожі. Причина зупинки - обледеніння проводів. В поїзді не працює електрика, відповідно і освітлення, опалення і туалети. В поїзді вже закінчилася їжа. Мав приїхати локомотив, але щось десь не зійшлося. Провідники ніякої детальної інформації не надають. Пасажири зараз сидять у повному невіданні, без їжі, в темряві, холоді, без можливості користуватися туалетом. Будь ласка, поширте цю інформацію, щоб визволити людей", - написав пасажир.

Як відомо, 8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai №165 Дніпропетровськ-Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

6 грудня повідомлялося, що у Полтавській області електропотяг Hyundai №164 сполученням Київ – Харків поламався та простояв на перегоні 3 години 5 хвилин. Пізніше в "Укрзалізниці" пояснили, що електропоїзд "Український експрес", який прямував за маршрутом Київ – Харків, затримався через обрив контактного проводу.

З 27 травня міжрегіональні електропоїзди "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem почали курсувати за маршрутом "Київ - Харків" і "Київ - Львів", а з 7 червня - "Київ - Донецьк".

З тих пір неодноразово відбувалися затримання поїздів у дорозі на кілька годин через поломки, крім того, 2 липня поїзд із технічних причин не зміг виїхати з Харкова до Київ, і був замінений іншим поїздом "Укрзалізниці".

В серпні і жовтні 2012 року потяги теж ламалися.

Джерело: Українська Правда

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 13 грудня 2012, 22:29 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
Повідомлення: 1039
дик прафесіанали рулять. фуле ви возмущаєтесь


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 13 грудня 2012, 23:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
VohaBit написав:
дик прафесіанали рулять. фуле ви возмущаєтесь


у мене таке враження ,що тіво хундаї , десь у гаражі зклепали , а бабло по кишенях порозгрібали .... що ще мож від злодюг чекати

P.S. коли оком пролетів назву теми , то чогось мені здалося що там пише Укрканалізація..... а воно таки правда - каналізація....лиш гівно фист дороге , імпортне... :bad:

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 16 грудня 2012, 23:57 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Замість Hyundai, які постійно ламаються, подають взагалі інші потяги

У неділю замість потяга Hyundai "Інтерсіті+" Львів-Київ на перон у Львові подали звичайний потяг.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook історик Володимир В'ятрович.

"На пероні у Львові замість супершвидкісного інтер-сіті на мене чекав старенький купейний потяг. Далі цікавіше - в кожному купе по шість (!) осіб, час прибуття в Київ невідомий", - пише він.

Разом з тим, журналіст Юрій Луканов на своїй сторінці повідомив, що їхав у п’ятницю до Харкова замість потяга Hyundai у "швидкісному експресі", який близько півгодини стояв у дорозі й прийшов до пункту призначення на дві години пізніше.

"Запізнилися години на дві. Нам пропонували до каси стати і отримати компенсацію за переплачені біля 100 грн. Але уявляєте, якщо стояти до каси, то скільки ще часу треба витратити. Так і пішли", - написав він.

Читачі "Української правди" також повідомляють, що потяг "Інтресіті+" сполученням Київ-Харків №164, що вийшов із Києва в суботу ввечері, також спізнився більше ніж на дві години.

"Спочатку він вийшов із Києва пізніше запланованого (після 18.30 замість 18.15). А за 35 кілометрів від Харкова спинився в районі станції Раднаркомівська. В усіх вагонах зникло світло й опалення. За приблизно півгодини стюардеси оголосили, що "за 15 хвилин" прибуде локомотив, який відбуксирує поїзд у Харків. Але в результаті пасажири провели в темряві й холоді майже півтори години, і до Харкова поїзд прибув замість 22.50 о 1.00 ночі", - написала читачка.

Як повідомлялося, у п’ятницю зламалися одразу 4 потяги Hyundai.

У середу поламалися одразу два потяги Hyundai "Інтерсіті+", які слідували за маршрутом Донецьк-Київ та Київ-Донецьк.

8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai №165 Дніпропетровськ-Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

6 грудня повідомлялося, що у Полтавській області електропотяг Hyundai №164 сполученням Київ – Харків поламався та простояв на перегоні 3 години 5 хвилин. Пізніше в "Укрзалізниці" пояснили, що електропоїзд "Український експрес", який прямував за маршрутом Київ – Харків, затримався через обрив контактного проводу.

З 27 травня міжрегіональні електропоїзди "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem почали курсувати за маршрутом "Київ - Харків" і "Київ - Львів", а з 7 червня - "Київ - Донецьк".

З тих пір неодноразово відбувалися затримання поїздів у дорозі на кілька годин через поломки, крім того, 2 липня поїзд із технічних причин не зміг виїхати з Харкова до Києва, і був замінений іншим поїздом "Укрзалізниці".

В серпні і жовтні 2012 року потяги теж ламалися.

Джерело: УП

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 17 грудня 2012, 00:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
Повідомлення: 1039
та ці трабли з хюндаями уже навіть на новину не тягне. це вже буденність :roll:


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 17 грудня 2012, 00:58 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
VohaBit написав:
та ці трабли з хюндаями уже навіть на новину не тягне. це вже буденність :roll:

Я не доганяю чому ніхто нікого за них не звільнює, не розстрілює, не каструє... Хоча брешу, один раз вже загинули через хюндєц

Начальник донецкого ремонтного депо зарезал двух чиновников «Укрзализницы» в ответ на требование починить Hyundai

По кількості поломок хюндая вже мав би бути геноцид залізничників... Нє, за квитки деруть в три дорого, а в результаті...
Укрзалізницю та країну, в якій вона є спасе тільки кінець світу... Амінь! :(

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 20 березня 2013, 21:09 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
На поїзди саджатимуть за паспортом

При покупці квитка на поїзд до нього будуть вноситися прізвище та ім'я пасажира.

Відповідна постанова Кабінету Міністрів була прийнята 6 березня 2013 року.

У ній зазначається, що вона "набирає чинності через 15 днів з дня опублікування".

При цьому не вказано, де саме документ має бути опублікований: в "Урядовому кур’єрі", чи на сайті уряду.

В "Укрзалізниці" "Українській правді" повідомили, що поки квитки не будуть продаватися за паспортом. Про введення в дію цієї постанови обіцяють повідомити пізніше.

Проїзні документи, придбані до набрання чинності цією постановою, без зазначення прізвища та імені є дійсними і посадка до поїзда та проїзд здійснюються без пред’явлення документа, який посвідчує особу.

"Оформлення у квитковій касі повних та дитячих проїзних документів, у тому числі в електронному вигляді, здійснюється із внесенням до проїзних документів прізвища та імені пасажира із слів особи, яка здійснює оплату проїзного документа", - йдеться в документі.

"Під час оформлення проїзних документів з використанням мобільного зв’язку, Інтернету, спеціалізованих автоматів самообслуговування тощо прізвище та ім’я особи, що буде здійснювати поїздку, зазначає особа, яка здійснює оформлення та оплату проїзного документа", - сказано в постанові.

У проїзних документах (крім пільгових та безоплатних) на проїзд у регіональних поїздах та квитках на проїзд у поїздах приміського сполучення прізвище та ім’я особи незазначаються.

"Посадка в поїзд здійснюється за пред’явленням проїзного документа та документа, який посвідчує особу", - сказано в постанові Кабміну.

До таких документів належать: паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт України, службовий паспорт України, посвідчення особи моряка, посвідчення члена екіпажу, посвідчення особи на повернення в Україну, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідчення водія, посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту.

Крім того, можна пред'явити проїзний документ для виїзду за кордон особи, яку визнано біженцем, та особи, яка потребує додаткового захисту, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідку на постійне проживання, посвідку на тимчасове проживання, картку мігранта, посвідчення біженця, проїзний документ біженця, паспортний документ іноземця та особи без громадянства.

Джерело: Українська правда

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Укрзалізниця :: Ukrainian Railways
 Повідомлення Додано: 20 березня 2013, 22:23 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 березня 2013, 16:34
Повідомлення: 128
Прізвище, Ім’я: Айрін
оце прочитала і нагадалась, що ж паспорт треба поновити :?


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 4 з 6 [ 52 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Туристична Коломия  » Транспорт :: Transportation


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB