|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 27 листопада 2012, 15:36 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
myrko написав: SPY написав: Розряджаю (заряджаю) обстаканівку  SPY, ти чо у бідного Міська хліб відбираєш?  Бо Місько останнім часом недобросовістно виконує свої обов'язки, поки він почухається, то ви заново з'їдете до теми про погоду... Ех... вже навіть про цьоць розучились говорити... тут і справді хіба що про погоду за вікном говорити 
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 листопада 2012, 23:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: myrko написав: SPY, ти чо у бідного Міська хліб відбираєш?  Бо Місько останнім часом недобросовістно виконує свої обов'язки, поки він почухається, то ви заново з'їдете до теми про погоду... Ех... вже навіть про цьоць розучились говорити... тут і справді хіба що про погоду за вікном говорити  Ну от!  А як тіко я за него згадаю, усі зачинают вівкати "Іди до дідька з своїм дурним Міськом!"... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 листопада 2012, 01:01 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: SPY написав: myrko написав: SPY, ти чо у бідного Міська хліб відбираєш?  Бо Місько останнім часом недобросовістно виконує свої обов'язки, поки він почухається, то ви заново з'їдете до теми про погоду... Ех... вже навіть про цьоць розучились говорити... тут і справді хіба що про погоду за вікном говорити  Ну от! А як тіко я за него згадаю, усі зачинают вівкати "Іди до дідька з своїм дурним Міськом!"... А шо ми? Ми нічьо 
|
 |
exp
|
Додано: 28 листопада 2012, 15:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: Ех... вже навіть про цьоць розучились говорити... тут і справді хіба що про погоду за вікном говорити  та й про погоду нема шо говорити, похмура...  а от якби тепло... вінко... м'ясце 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 28 листопада 2012, 15:59 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
SPY написав: yanychar написав: Ну от! А як тіко я за него згадаю, усі зачинают вівкати "Іди до дідька з своїм дурним Міськом!"... А шо ми? Ми нічьо  2yanychar: Але піти можеш, як заплановано... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 листопада 2012, 16:15 |
|
|
myrko написав: SPY написав: yanychar написав: Ну от! А як тіко я за него згадаю, усі зачинают вівкати "Іди до дідька з своїм дурним Міськом!"... А шо ми? Ми нічьо  2yanychar: Але піти можеш, як заплановано...  та нє... та чо... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 листопада 2012, 16:51 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Та я й не сумлівався! Лиш Місько - такий же "мій" як і "ваш"!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 листопада 2012, 17:06 |
|
|
yanychar написав: Та я й не сумлівався! Лиш Місько - такий же "мій" як і "ваш"!..  шо правда, то правда 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 28 листопада 2012, 19:06 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: та нє... та чо...  Я мав на увазі "зі своїм Міськом", а не yanychar-а, як такого... exp написав: yanychar написав: Та я й не сумлівався! Лиш Місько - такий же "мій" як і "ваш"!..  шо правда, то правда  Так, Місько - всенародний...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 листопада 2012, 09:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт ... ну як ?! до кінця Світу чуть більше трьох тижнів 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |