|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 25 вересня 2012, 19:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: Пане SPY, я не хочу і не буду опонувати Вам у мірянні заслугами. Ок, з'їхали з теми так з'їхали. Тут не протистояння чи міряння заслуг грає роль, тут справа в тому чи людина насправді така, як ви її описуєте. Гдичинський теж був Вашим, теж мабуть думали про нього як про патріота і де він тепер. А коли його брали підозрювали, що кине - так де впевненість у вас, якщо півпартії - тушки?! Про Гдичинського кажуть теж, що він хороший, що людям помагає і таки помагає... Але ж ми всі здогадуємся наскільки довго ще буде помагати... З ним все ясно, а ось з Вашим - може хороший хлопець... ? Питання чи потім не буде повертати кошти, які зараз витратив чи не дорветься до влади і забуде як всі забувають?! Чи не піддастся впливу своїх соратників, які скажуть, щоб не мішав їм займатись тією опозиційністю, якою і займався далі. Тому головні акценти не в тому, хто кращий патріот, а в тому чи буде він залишатись ним після виборів?! На разі всі депутати хороші, а побачити когось хто дійсно переломить ситуацію - не виходить  Чи буде він дійсно дбати про людей, чи після виборів буде далі першим заступником голови/народним депутатом, один раз зробить дороги, два рази покажеться по телевізору і чекай ще 5 років... Anjey написав: Стосовно різниці між ОО і ПР - вирішувати ВАМ. Я вважаю, що вона разюча. Флот, Мова, соціальна сфера А де ця разюча різниця? Про флот вже ні один "опозиціонер" не зарікається, схавав народ ну і добре. Мову допустили. Чи регіонали змонтажували картинку і показали народу як ви спокійно кинули голосування не заблокувавши трибуни і допустивши цей закон. Вам особам з "вищою освітою" не приходило в голову подати в суд за порушення процедури прийняття закону, хоча б за те, що голосували не своїми картками і це порушення на всіх рівнях від конституції до рядових законів? Ой так ви ж теж так голосуєте - де різниця між Вами та владою?!... Чи це тільки мені здається, що від партії в якій лідер говорить на українській мові тільки тому, щоб здобути західний електорат, а не тому що це його рідна мова - захисту мови недочекатись. Як ви збираєтесь тепер його скасувати? Вже по регіонах приймають регіональні мови, спробуйте ви потім забрати таке благо в східних регіонів? Та тільки ви заїкнеться про скасування 9073 - ваш східний електорат відрічеться від Вас... Ви знаєте це, тому і здаєте позиції в обмін, щоб влада Вас не пересадила. Юлька підписала угоду про дорогий газ, Азаров обміняв флот на знижку, якої нема... невже Ви не бачите між ними знаку рівності?!Anjey написав: І якщо Ви здалися, не готові боротися і відстоювати свої права і цінності, якщо Ви просто хочете викинути негатив, то, будьте добрі, на ставте палиці в колеса тим, ХТО ще не здався. Може краще буде звучати так: якщо ви бачите, що ми такі як і вони, не мішайте іншим вірити, що ми месії.Єдине в чому можна підтримати рекламу региАналів - ми жили за вашого уряду - бачили Вашу дієвість, ми живемо за уряду Яника - бачимо його дієвість. Ми можемо порівнювати і бачити, що ви однакові - тільки по-різному зветесь і різні кольори носите. Решту в рекламі вони брешуть, але не розказуйте, що при Юльці та помаранчевій більшості ви щось суттєве зробили. А я забув, вам тоді Ющенко мішав... Вічно хтось мішає танцюристу)) А минулі вибори? Привели Ваш БЮТ до влади? куди дівся БЮТ? Чому перебігли до влади? І Ви ще після цього кажете, що голосуйте за нас - не пожалієте?! Я жалію, що за Вас взагалі хоч хтось голосував - якби вашої партії взагалі б неіснувало - регіонали б не мали такої більшості, дякуючи вашим тушкам, яку мають тепер... Чи в тому, що Ваші зрадники бігають знову винен Ющенко, противсіхи, регіонали, форумчани, що втикають палки в колеса? Ви колись навчитесь визнавати свої невдачі і йти з влади?! А не мали б більшості - не було б флоту, не було б регіанального язика - цього б всього не було, якби не було вас, опозиціонерів, які багато говорять, а насправді грають на боці регіоналівЗнову уникнете відповіді і закличете голосувати за ксерокопію Партії Регіонів придумуючи різницю, але не показуючи де саме ця різниця на діях, чи тільки один я з VohaBit - сліпі, а решта її бачать?
|
 |
Anjey
|
Додано: 25 вересня 2012, 20:39 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
SPY, мені зрозуміла Ваша позиція. Я її поважаю. Я поважаю Вас. Я завжди пишу "Ви" з великої букви. Також, я знаю багато років Олександра Левицького і я, як і всі хто його знає, впевнений, що він не зрадить одвічні Українські цінності. Його у 2010 році до обласної ради обрали Люди не по партійному списку, а по мажоритарному виборчому окрузі, який влада, що панічно боїться Левицького, порізала і близько 10000 потенційних голосів за нього викинула у інший округ. Про те, що зробив найактивніший депутат обласної ради Ви можете прочитати за посиланням http://www.levytskyy.org/files/zvit.pdf . А потім порівняйте, що зробили не краденими грошима його опоненти. Якщо ж Ваша задача просувати нібито третю силу, то я Вас запевняю, серед 8 кандидатів у ВО№88 третя сила не представлена. Я з радістю відповім на всі чесні і чемні запитання. Чорнуху і якісь персональні речі чи образи я буду ігнорувати. Прошу вибачити, за деяку емоційність!
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 25 вересня 2012, 20:49 |
|
|
Яценюк назвав Донія і Стецьківа зрадниками і пообіцяв, що вони не пройдуть до парламентуЛЬВІВ-КИЇВ. 25 вересня.УНН. Самовисуванці із демократичного табору самі винуваті у тому, що не потрапили у список Об’єднаної опозиції "Батьківщина" (ООБ). Про це у Львові заявив один із лідерів ООБ Арсеній Яценюк, відповідаючи на питання журналіста, чому Тарас Стецьків і Олесь Доній не потрапили у список опозиції, передає кореспондент УНН. "Бажання потрапити у списки і нічого не робити фактично спровокувало багатьох людей на пряму і неприкриту критику. Вони ображені, бо їх просили піти і попрацювати на округи, а не йти у список. Рік тому, коли ООБ тільки формувалася, то вони навіть не дивилися в її сторону. А перед виборами всі нагадалися, що хочеться ще п’ять років просидіти у парламенті", - заявив Яценюк. А.Яценюк вважає, що ні Стецьків, ні Доній не потраплять до наступного складу ВРУ. "У результаті жоден з них не пройде до нової Верховної Ради. Я вважаю цих людей зрадниками", - підкреслив він. Нагадаємо, Олесь Доній зараз є народним депутатом від фракції НУ-НС і балотується самовисуванцем по мажоритарному окрузі у Коломиї Івано-Франківської області. А його колега Тарас Стецьків намагається потрапити до парламенту по мажоритарному окрузі у Львові. http://www.unn.com.ua/ua/news/933203-yatsenyuk-nazvav-doniya-i-stetskiva-zradnikami-i-poobitsyav,-scho-voni-ne-proydut-do-parlamentu/
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 вересня 2012, 22:11 |
|
 |
 |
|
|
Anjey написав: SPY, мені зрозуміла Ваша позиція. Я її поважаю. Я поважаю Вас. Я завжди пишу "Ви" з великої букви. За це спасибі, за Ви - вже звиняйте, якщо десь опустив Anjey написав: Також, я знаю багато років Олександра Левицького і я, як і всі хто його знає, впевнений, що він не зрадить одвічні Українські цінності. Його у 2010 році до обласної ради обрали Люди не по партійному списку, а по мажоритарному виборчому окрузі, який влада, що панічно боїться Левицького, порізала і близько 10000 потенційних голосів за нього викинула у інший округ. Нічого про нього поганого не кажу - я його не знаю, в той же час, партія чи то блок в якій він - в мене не викликає симпатії. Тому наїзди на Батьківщину - не є наїздами на Левицького. Anjey написав: Про те, що зробив найактивніший депутат обласної ради Ви можете прочитати за посиланням http://www.levytskyy.org/files/zvit.pdf . А потім порівняйте, що зробили не краденими грошима його опоненти. Ок, ознайомлюсь Anjey написав: Якщо ж Ваша задача просувати нібито третю силу, то я Вас запевняю, серед 8 кандидатів у ВО№88 третя сила не представлена. Та я і сам її не бачу - для мене опозиція=пр - вона вже це не раз доказувала, про що я і написав в попередньому пості, решта всі одним маслом мазані  Anjey написав: Я з радістю відповім на всі чесні і чемні запитання. Чорнуху і якісь персональні речі чи образи я буду ігнорувати. Прошу вибачити, за деяку емоційність! Ну зокрема питання, щодо перебіжчиків в Батьківщині - не вважаю чорнухою, та й взагалі ніби переходів на особистості від мене не було, від Вас - теж, тому вибачатись нема за що  БЮТ вже неодноразово славився своїми перебіганами. Тоді чому я маю голосувати за партію, яка приводить тих, хто потім перебігають може дати змогу Свободі чи Удару - які не були в ВзРУ і незаплямували себе? Третю силу я не продвигаю, бо нема третьої сили... Для мене якось і другої сили нема. Я не бачу ні опору від ОО, ні патиків в колеса ПР - тому вони не опозиція аж ні разу - все що вони можуть показово сказати - ми вмиваємо руки, але з/п далі беруть і свої повноваження не складають - театр на публіку? Якщо Турчинов/Тимошенко/Яценюк - нездатні сформувати список - патріотів, без тушок - може нехай іншою справою займуться? Чому тоді цей аспект БЮТом замовчується, натомість вину звалили на противсіх, які начебто були на стороні Яника? А де вибачення БЮТу перед виборцями за перебіжчиків? Це не зрада? Яценюк не готовий назвати себе зрадником, що теперішній склад перебіг? Якщо особисто Левицький й не буде перебіжчиком - то де гарантія, що його колеги не перебіжуть, я не думаю що ви і за них всіх поручитесь... А один в полі не воїн, ніби?! Де кардинально інша позиція в мові, флоті? Флот - далі чинний, мова - затверджена, бо БЮТ_і_Ко склали руки і не завадили - тому що не хотіли знімати рейтинг перед виборами на східних регіонах. Скажіть, що я не правий? Так в чому ви опозиція? Назватись опозицією не означає нею бути. Чи ви думаєте, що на цих виборах отримаєте 226 голосів і скасуєте? Не смішіть! Мову важко буде скасувати. Як мінімум ПР тепер будуть протистояти і заставляти виходити людей з вимогою не ущемляти їх права і не забороняти розмовляти на руском язике... Все це вже втрачено. Бо БЮТу було головніше готуватись до виборів, а ніж реально супротивити за мову. Ці питання це чорнуха? Це особисте? А мене вони турбують. Якщо цей склад БЮТ не здатний протистояти, де гарантія що новий буде?!
|
 |
VohaBit
|
Додано: 25 вересня 2012, 22:26 |
|
|
Anjey написав: Стосовно різниці між ОО і ПР - вирішувати ВАМ. Я вважаю, що вона разюча. а мож по пунктах, а то я чогось недобачаю, а рожевих окулярів, таких як ваші, я не маю. Anjey написав: Флот, Мова, соціальна сфера і Ваше розчарування та песимізм - це у першу чергу заслуга діючої влади. а де була надпринципова ооо оо коли приймали ці закони? де я питаю? чого я маю вірити що вони не будуть там знову, коли буде прийматися якесь нове глупство? я взагалі не схильний вірити політикам по відомих уже причинах - забрехалися. я надаю перевагу фактам , а вони не на користь оо - чи то оптом - по партійних списках, чи в роздріб -мажоритарниками. до речі до діючої влади увійшли ваші колєги по фракції - тушкани , а скільки їх буде у цім списку? не вірю що нема. Anjey написав: І якщо Ви здалися, не готові боротися і відстоювати свої права і цінності, я якраз готовий боротися і відстоювати, але вибирати в союзники при цім аморфну і безхребетну опозицію без позиції я би не став. Anjey написав: я переконаний, Ви про це не пошкодуєте. справа у тім, що зробивши вибір, шкодувати не буде ніякої можливості найближчих 5 років, а то і довше дуже дивна солідарність спостерігається між оо і пр у питаннях виборів. якось не дуже протестували проти 5% бар'єру і проти вилучення пункту "пішли ви всі лісом" та і по інших питаннях інтереси на диво збігаються. так що хотілося би таки по пунктах почути яка ж є різниці між оо і пр. 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 25 вересня 2012, 22:27 |
|
|
SPY, дякую Вам за запитання! По Тушках. Так, на жаль, у нас вони були і ми зробили висновки. Одним із таких висновків і є висування чесного і не заплямованого кандидата Олександра Левицького. Тушки є і у Удару і у Свободи, згадайте тільки про Височанського та Кирилюка. У Києві і Україні чимало ударівців стали тушками і голосують синхронно з регіоналами. Тушки - це не проблема окремої партії, це проблема молодої демократії і недосконалого законодавства. Тому О. Левицький присягнув на Біблії, що буде голосувати за закон про відкликання Народних Депутатів. І якщо Він Вас підведе, Ви зможете його відкликати. Стосовно альтернативи ВО "Батьківщина": Сьогодні, офіційна позиція ОО "Батьківщина" вцілому і О. Левицького зокрема наступна: Обирайте №19 ВО "Батьківщина". Якщо ж Батьківщина Вас чомусь не влаштовує, голосуйте за ВО Свобода №11. Але і ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода" поручилися за О. Левицького про що заявили не тільки всі лідери ОО, але й Олег Тягнибок https://www.youtube.com/watch?v=x6YLebKxgR4 та Богдан Бенюк http://www.youtube.com/watch?v=v_trSGFzQVg.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 27 вересня 2012, 11:39 |
|
|
шото затихло 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 27 вересня 2012, 14:11 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: SPY, дякую Вам за запитання!
По Тушках. Так, на жаль, у нас вони були і ми зробили висновки. Одним із таких висновків і є висування чесного і не заплямованого кандидата Олександра Левицького. Він заплямований вже тим, що є члєном партії, якою керує Ю.Тімашенка, яка є ворогом України і народу №1.,ворогом №2 є Медведчук, ворогом №3-діючий президент. Це змова проти України, під керівництвом північного сусіда. А хто цього за останні 20 років не зрозумів - той рагуль мені його шкода...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 вересня 2012, 14:47 |
|
 |
 |
|
|
Старший_брат написав: Він заплямований вже тим, що є члєном партії, якою керує Ю.Тімашенка, яка є ворогом України і народу №1.,ворогом №2 є Медведчук, ворогом №3-діючий президент. Це змова проти України, під керівництвом північного сусіда. А хто цього за останні 20 років не зрозумів -той рагуль мені його шкода... Ну не визнає алкоголік своєї залежності, не визнає свідок Єгови свого фанатизму, не визнає член БЮТу, що Юля така сама як Вітя.Тут ми з VohaBit на просте питання не можемо отримати відповідь: якщо це збіговисько, що зветься ОО є опозицією - чому тоді був прийнятий флот і вони не запобігли цьому, чому тоді допустили регіональну мову, яку якщо і вдасться скасувати колись то тільки по трупах, а опозиція стояла і нічого не зробила?! В чому ця разюча різниця і чим вони відрізняються від влади?!Ну не може БЮТівець дати відповідь на це питання і його щиро дивує, чому ми ставимо під сумнів їхню "опозиційність" - вони ж патріоти, вони опозиціонери... а я, як виборець, як громадянин, як і решта незатуманених гречкою-макаронами пропагандою БЮТ не бачу цієї опозиційності. А бачу що БЮТ - це одна команда, яка разом із ПР грає в одну гру по правилах "Розділяй і володій". На сході ПР каже, що БЮТ погані - мусите голосувати за нас, на заході БЮТ каже, що ПР погані, а ми патріоти, яких ще Україна не бачила. І народ на це ведеться. А вони далі: ми ж опозиціонери, ми ж патріоти. Де разюча різниця в мові і флоті? Чи знову буде відхід від теми, що голосуйте за Левицького, він патріот?! 
|
 |
Anjey
|
Додано: 27 вересня 2012, 18:04 |
|
|
Відповідь уже звучала: Не хочете голосувати за ВО "Батьківщина" - голосуйте за ВО "Свобода". Хочете мати справжнього патріота у парламенті - голосуйте за Левицького.
Це не тільки моя думка, це думка 8-ми партій і тисяч людей.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |