Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 71 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 13:39 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Старший_брат, читаєш думки... з вище написаним згідний :good:

Старший_брат написав:
Складається враження, що Шльомко допомагає Гдичинському, думаю, не за так…
лиш чи догадується про це О.Левицький? :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 14:06 
Офлайн

Повідомлення: 55
Прізвище, Ім’я: павло
старший брат жене підлу і брехливу чорнуху.
вітаю з гнилизною вашого нутра!))

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 15:16 
Офлайн

Повідомлення: 1556
павло написав:
старший брат жене підлу і брехливу чорнуху.
вітаю з гнилизною вашого нутра!))

Ой, скільки емоцій! Не любимо правду? :secret: Чи також кум, сват чи статевий партнер?

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 15:45 
Офлайн

у ваших словах є правда, але вибіркова, місцями і оціночна.
а це ознака не того, що ви обєктивно оцінюєте кандидатів - ви дешево і невдало пробуєте формувати ставлення до кандидатів.
мені шкода, що ваші зусилля не лише марні, а й негативно діють на вас персонально.
хоча, приховування за ніками дозволяє людям якимсь неймовірним чином забувати про своє людське обличчя.
якби люди спілкувалися в маршрутках так, як на форумах чи чатах - то давно би повбивали одне одного.
якщо когось звинувачувати, то лише обгрунтовано.
не буду спускатися до вашого рівня і коментувати ваші повідомлення, бо вони брехливі і образливі.

даю вам дорогу, Д"Артан"яне))

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 16:09 
Офлайн

павло написав:
у ваших словах є правда, але вибіркова, місцями і оціночна.
а це ознака не того, що ви обєктивно оцінюєте кандидатів - ви дешево і невдало пробуєте формувати ставлення до кандидатів.
мені шкода, що ваші зусилля не лише марні, а й негативно діють на вас персонально.
хоча, приховування за ніками дозволяє людям якимсь неймовірним чином забувати про своє людське обличчя.
якби люди спілкувалися в маршрутках так, як на форумах чи чатах - то давно би повбивали одне одного.
якщо когось звинувачувати, то лише обгрунтовано.
не буду спускатися до вашого рівня і коментувати ваші повідомлення, бо вони брехливі і образливі.

даю вам дорогу, Д"Артан"яне))

Отож бо! Проти правди не попреш. :(

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 16:51 
Офлайн

Доній - націоналіст і він не тушка.
Левицький - не місцевий і він має досвід законотворчої роботи (бо помічник нардепа, депутат облради).
це лише поверхнево. далі сенсу заглиблюватися нема, бо стає зрозуміло, що ви маніпулятор інформацією і брехун.

помітьте, я не говорю ОЦІНОЧНО. я називаю факти, на відміну від вас.

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 19:10 
Офлайн

павло написав:
Доній - націоналіст і він не тушка.

Ну, нехай, націоналіст...Правда, в київраді говорив на язикє, але нехай.
Ну а тушка тушкою і є -поміняв чотири партії за шість років, чи шось коло того, порахуйте самі в офіційній біографії.
Цитата:"У широкому значенні політичний термін «тушка» застосовується до тих політиків, хто з кон'юнктурних міркувань змінив свої політичні погляди та (або) силу, яка забезпечила йому місце у парламенті або іншу високу посаду. Широке розуміння «тушки» охоплює не лише депутатів-опозиціонерів, що голосують у Верховній Раді України за провладні законопроекти. Термін допускає можливість як виключення, так і добровільного виходу з політичної партії (блоку) політика, а також «міграцію» політиків від однієї партії до іншої в межах одного виборчого блоку." :cry:

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 19:24 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
Люблю читати пости Павла(О. Донія) :-)

Але залогінився, бо сподобалася фотографія. Захотів поділитися і нагадати всім противсіхам про кота та скота.
Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 22:22 
Офлайн

ну от. щодо націоналіста помилка.
Доній був в трьох партіях за все своє життя (Рух, ПРП, СПУ), а не в чотирьох, як ви пишете, тож ви ПОМИЛЯЄТЕСЯ Й ТУТ (а ще й мене просите порахувати, хоч самі цього не спромоглися зробити).

а щодо тушки теж помилка.
Бо, якщо тушка це той, хто поміняв партію хоч раз, то тушкою є 95% політиків. тобто, тушкою є і той, хто перейшов з Нашої України в НРУ, з БЮТ в Свободу, з однієї проукраїнської партії в іншу. Це не правильне трактування. Тушкою є той, хто перейшов з однієї партії в іншу, яка є протиставленням попередньої в політичних переконаннях, тобто зі Свободи в Компартію, з БЮТ в Регіони, з РУХу в "Союз Украини и России".
Приміром, якщо Доній націонал-соціаліст (не-фашиського типу, здоровий), то його переходи не суперечили ні його внутрішній логіці, ні зовнішнім ознакам переміни своїх політичних переконань.

Так само і в парламенті Доній НЕ був перебіжчком.
Пояснюю.
Якщо "тушка" це той, хто змінив свою політорієнтацію БУДУЧИ В ПАРЛАМЕНТІ (а саме про це ви писали в своєму попередньому повідомленні), то Доній - не тушка. він не змінював свою політорієнтацію, будучи в парламенті.
Доній був обраний в парламент 6-ого скликання по списку Народної Самооборони, третім номером.
У березні 2012 року Юрій Луценко заявив про те, що партія «Народна Самооборона» приєднується до партії «Батьківщина».
От і все. Це не перебіжник, не куплений депутат, людина, яка не змінила своїх поглядів.
ВИ ПОМИЛЯЄТЕСЯ, А ОДНОЧАСНО Й НЕВИМУШЕНО&НАВМИСНО ПРОБУЄТЕ ВВЕСТИ ЛЮДЕЙ В ОМАНУ.

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2012, 12:12 
Офлайн

павло написав:
ну от. щодо націоналіста помилка.
Доній був в трьох партіях за все своє життя (Рух, ПРП, СПУ), а не в чотирьох, як ви пишете, тож ви ПОМИЛЯЄТЕСЯ Й ТУТ (а ще й мене просите порахувати, хоч самі цього не спромоглися зробити).

а щодо тушки теж помилка.
Бо, якщо тушка це той, хто поміняв партію хоч раз, то тушкою є 95% політиків. тобто, тушкою є і той, хто перейшов з Нашої України в НРУ, з БЮТ в Свободу, з однієї проукраїнської партії в іншу. Це не правильне трактування. Тушкою є той, хто перейшов з однієї партії в іншу, яка є протиставленням попередньої в політичних переконаннях, тобто зі Свободи в Компартію, з БЮТ в Регіони, з РУХу в "Союз Украини и России".
Приміром, якщо Доній націонал-соціаліст (не-фашиського типу, здоровий), то його переходи не суперечили ні його внутрішній логіці, ні зовнішнім ознакам переміни своїх політичних переконань.

Так само і в парламенті Доній НЕ був перебіжчком.
Пояснюю.
Якщо "тушка" це той, хто змінив свою політорієнтацію БУДУЧИ В ПАРЛАМЕНТІ (а саме про це ви писали в своєму попередньому повідомленні), то Доній - не тушка. він не змінював свою політорієнтацію, будучи в парламенті.
Доній був обраний в парламент 6-ого скликання по списку Народної Самооборони, третім номером.
У березні 2012 року Юрій Луценко заявив про те, що партія «Народна Самооборона» приєднується до партії «Батьківщина».
От і все. Це не перебіжник, не куплений депутат, людина, яка не змінила своїх поглядів.
ВИ ПОМИЛЯЄТЕСЯ, А ОДНОЧАСНО Й НЕВИМУШЕНО&НАВМИСНО ПРОБУЄТЕ ВВЕСТИ ЛЮДЕЙ В ОМАНУ.

Ой, павло, ви ж знаєте що ви не праві, але,чомусь, вперто і наполегливо рекламуєте політичного "викидня", афериста, який знову хоче до корита, та ще й просить спонсорувати йому вибори.
Я дуже б хотів бачити того провокатора, який придумав пропихати політичного трупа по 88 округу.
Але гуцули не дурні. :)

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 71 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення