Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії




 Сторінка 1 з 1 [ 7 повідомлень ] 



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 18 квітня 2012, 15:14 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 квітня 2012, 13:48
Повідомлення: 7
Прізвище, Ім’я: daos
Добре жити в нашій державі, особливо якщо маєш багато грошей, тоді можна все купити, я не кажу про товари, можна купити права водія купити круту машину і ганяти на ній не зважаючи на інших і на правила, бо якщо навіть зібєш людину то завжди зможеш відкупитись від покарання, можна купити будь яке посвідчення і документ, можна стати чорнобильцем чи ветераном навіть людині яка ніколи не виїжджала за межі свого міста чи району, можна навіть убити людину яка не сподобалась і купити собі свободу, не кажучи вже про менші злочини. Але стає погано коли у вас немає багато грошей, або хтось має більше, і тоді вас можуть посадити за злочин вчинений якимось мажором чи багатієм, можуть згвалтувати вашу дитину чи навіть убити, і ви платите слідчому щоб він знайшов і покарав кривдника, і він візьме у вас гроші хоч йому вже заплатили більше щоб він не знайшов справжнього винуватця. І тисячі подібних випадків, бо зараз міліція звязана з бандитами, а інколи навіть гірше бандитів, міліція керує наркотиками, проституцією, торгівлею людьми. І не варто чекати кращого, якщо президент сидів за згвалтування, а уся “еліта” вийшла із рекетирів і казнокрадів, усі без винятку найбільші статки в Україні зроблені на торгівлі наркотиками, сутенерстві, торгівлі людьми, торгівлі зброєю, а зараз вони купують землі, озера, річки і гори, обгороджують їх щоб туди не пройшла звичайна людина якій все це належить по конституції. Все це нагадує часи панування поляків на нашій землі, тільки поки що не встановлено кріпацтво і панщина, але повірте і це можливо в такій державі. Щоб пройти до влади треба заплатити гроші, починаючи від найменшої сільради і закінчуючи Кабміном і Верховною радою і Верховним судом. І чим вища посада тим більше заплатиш, але хабарями і лобіюванням власних інтересів швидко заробиш ще більше. Подивіться на наших маріонеткових депутатів і міністрів які бігають із партії в партію не за ідею, а за гроші, які красиво обіцяють перед виборами і одразу забувають свої обіцянки, а люди знову їм вірять і знову ідуть голосувати. Як сказав один простий чоловік — подивіться яка Україна багата, її розкрадають і розкрадають, а не можуть розікрасти. Хіба таке можливо в цивілізованій державі, зараз Україна - держава у центрі Європи за рівнем державного управління і корупції знаходиться на рівні найвідсталіших країн світу, які недавно тільки відійшли від первісно-общинного ладу. Усі знають, особливо в містах, що щоб одержати безкоштовну довідку — треба платити, влаштувати дитину в школу чи дитсадок — треба платити, хочеш лікуватися — треба платити.Жодна цивілізована людина не може зрозуміти, чому у нас це все показують по телевізору, усі про це знають,але нічого не змінюється.
Але ми боролися за незалежну Україну і маємо її, і вважаємо що досягли того за що боролися,і вже упевнені що ми живем у своїй державі отримуємо мізерні зарплати і пенсії тут або їдем працювати за кордон тому, що більшість із нас знає ту історію яку ми вчили в школі, хто ще при Союзі, а хто уже в Україні, але варто тільки не лінуватися і вивчити археологічні дослідження нашого краю щоб зрозуміти, що у нас більше спільного з поляками(лужицька культура), з молдаванами і румунами(голіградська культура фракійсього гальштадту), з босняками і хорватами(липицька культура, культура карпатських курганів) ніж із українцями, з якими нас обєднує черняхівська культура яка на території Галичини існувала під кельтським і фракійським впливом на відміну від скіфського і сарматського впливу на решті території. Заперечення по поводу трипільської культури і інших ранніх культур вважаю безглуздими, тому що не залишилось на території України жодного прямого вихідця з цих культур за стільки тисячоліть. Варто тільки трішечки зазирнути в історію щоб зрозуміти чому “східняки” не люблять “западенців”, бо ми ніколи крім невеликого часу Галицько-Волинського князівства і часів Радянського Союзу і “незалежної” не були спільною державою, а оскільки Правобережна і Південна Україна належала до Російської імперії найдовше, то у нас з ними назавжди залишилась історично складена неприязнь між галичинином і москалем.
Зараз більшість наших земляків працює на заробітках за кордоном, бо в Україні немає роботи, а якщо і є то в більшості мізерна зарплата, тисячі наших земляків залишились там жити, бо не хочуть повертатись в країну де можуть безкарно обікрасти, згвалтувати чи навіть убити, не хочуть щоб їхні діти жили в такій країні де невідомо, що буде з вами завтра. Я не закликаю голосувати за когось, як можуть подумати деякі, бо все рівно чи прийдете ви голосувати, чи навіть проголосуєте за справді чесну людину, і вона пройде до влади, чесною вона не зможе залишитись при такій ситуації, якщо не вбють то зламають, заставлять брати хабарі і дивитись на беззаконня крізь пальці. Я надіюсь, що колись таки, ми зрозумієм, що Галичина відмінна від решти України (досить поїхати на Південь чи Схід) і прокинуться нащадки опришків і Бандери, і здійснять їхню мрію про незалежну Галичину. Не дай Боже пролити кров для цього, зараз у нашому цивілізованому світі (який знаходиться за межами теперішньої України) все можна вирішити цивілізовано за допомогою скликання референдуму, чи підтримки міжнародної спільноти. Зараз Янукович розривається між митним союзом з Росією і інтеграцією України до Євросоюзу, так відповідь лежить на поверхні - ГАЛИЧИНА І ІНШІ ОБЛАСТІ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ, ЯКІ НАС ПІДТРИМАЮТЬ, РУХАЮТЬСЯ В НАПРЯМКУ ЄВРОПИ, А РЕШТА СПОКІЙНО МОЖЕ НАВІТЬ ПРИЄДНУВАТИСЯ ДО РОСІЇ. В такому випадку ми спокійно будуєм цивілізовану державу, спираючись на європейський досвід, а в них відпадає питання про статус російської мови.
Хочу почути думку справжніх галичан по поводу статті( москальських прихвостнів прошу не встрявати, ваша думка усім відома). Усіх хто живе в Галичині і не хоче щоб з його дітей і внуків робили проституток чи наркоманів, бо ще досі наш менталітет і виховання (не тільки в Галичині , а й на всій Західній Україні) не дає розповсюджуватись цьому явищу так як на решті території України. Усіх хто хоче жити в своїй державі і боротися за свої права , а не за право східняків розмовляти українською, коли вона їм самим не потрібна, усіх хто хоче працювати у своїй державі, а не бідувати на заробітках, коли не знаєш чи повернешся додому, чи потрапиш на нормальну роботу чи в рабство, чи одержиш зароблені важким трудом гроші, коли не знаєш хто виросте з твоєї дитини яка не отримує батьківського виховання коли один або обоє батьків більшість часу знаходяться на заробітках за кордоном.


Догори 
 Тема повідомлення: Re: незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 18 квітня 2012, 16:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
Повідомлення: 1039
не нова точка зору. має своїх прихильників у різних частинах України. не спішу писати тут своє imho. чисто як ремарка - погляд від представника правлячої иліти.

Цитата:
"РЕГІОНАЛ" ПРОПОНУЄ ПОЗБУТИСЯ ГАЛИЧИНИ

Депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв вважає, що Україна не може перебувати в нинішньому складі і має позбутися Галичини.

Про це він заявив у Києві під час виступу на посольських вечорах посла Російської Федерації в Україні, присвячених 65-річчю Нюрнберзького процесу.

"Я переконаний, що у моєї країни немає майбутнього без подолання наслідків пакту Молотова-Рібентропа, тому що в одних кордонах утримувати Галичину і Донбас, Галичину і Крим можна тільки силою", - заявив депутат.

За його словами, "УРСР створили три кривавих диктатора - Ленін, потім Сталін, який приєднав весь захід, скориставшись правом сили і Хрущов, який для балансу етнічного та ментального приєднав Крим".

"Цю країну можна утримати, тільки маючи НКВД, МГБ, КДБ і КПРС. А зараз, що ми можемо запропонувати?! Нашу рідну Генпрокуратуру чи що?! Ось на якій підставі втримаються всі ці території разом?", - зазначив депутат.

"Тому я вважаю, Україна стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу. Я за те, щоб вона позбулася від Галичини. Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну з Донбасом і Кримом, це і буде першая Росія. А там буде Російська Федерація", - вважає "регіонал".

Свій виступ Юрій Болдирєв закінчив словами про те, що "Галичина - наріст на тілі України".

Пізніше у своєму виступі Петро Порошенко висловив своє обурення висловлюваннями "регіонала".

"Я взагалі не розумію, яким чином політик, який представляє правлячу партію, виступає з такими заявами і при цьому має шанс сидіти в парламенті і голосувати за партію, яка є лідируючою в моїй країні! Для мене це абсурд. Якщо ти поет, то склади мандат і йди писати вірші", - заявив Порошенко.

Як відомо, відповідно до Конституції територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною.


http://www.pravda.com.ua/news/2011/11/25/6786635/

мене якось насторожує все що виходить від наших політиків. у даному випадку насторожує кореляція між назвою теми і побажаннями нардепа. решту аспектів поки що не чіпатиму.


Догори 
 Тема повідомлення: Re: незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 18 квітня 2012, 18:52 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
VohaBit написав:
"РЕГІОНАЛ" ПРОПОНУЄ ПОЗБУТИСЯ ГАЛИЧИНИ

Ну а що тут коментувати?
1. Путін неодноразово інформує про своє бажання відновити совок: для цього все і робиться: в Грузії проводять розкол і бойові дії, Білорусію тримають у жорсткому кулаці із бажанням ввести рос.рубль. А що Україна? Хочете сказати наші депутати верховної зради не вербуються в ФСБ? Ось так і беруться Табачники-Болдирєві. Він ж начебто росіянин хоч і данєцкий. Ось так по всіх флангах і продвигається атака:
* освіта - забування української історії та репресії проти мови
* релігія - штучне нарощення популяризації Кирила і спроба розколоти українські церкви і скинути Володимира
* політика - підтримка проросіських законів, згадати банальщину про перевід годинника, бо так зробила расєя і крики Чечетова: "Як це ми будемо мати різницю із Масквою у дві години?"

Ось так і ведеться пропаганда расєйськими спецслужбами через наших слуг народу.

2. Якщо вже віддавати землі, ну тоді давайтесь Кенінсберг перестанемо називати в честь Калініна і віддамо його? чи це ісконно руская земля? Давайте Перемишль повернемо а самим віддавальників зашлемо в Сибір?

3. Констуція є? Територія єдина і неподільна? а ЗСУ обіцяли: захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності.

4. Єдина завада це галичани, які будуть бунтувати об'єднатись із Расєєю, значить їх треба буде а данєцкі за 100 гривень скажуть що вони не проти

5. Болдирьов, пнх :)

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 18 квітня 2012, 19:12 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
воно звичайно круто , але якщо я не помиляюся то у карному кодексі є стаття про сепаратизм .... а це відав є прямий заклик до сепаратизму... у нормальній державі той підор вже не бувби депутатом , і булоби відкрито проти нього переслідування і рамках діючого законодавства... але так як у нас законодавство не діюче то таківо прєдставітєлі насєлєнія і патякают ,шо на голову збреде ...

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 18 квітня 2012, 20:15 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4972
Звідки: Коломия
Капітан написав:
воно звичайно круто , але якщо я не помиляюся то у карному кодексі є стаття про сепаратизм .... а це відав є прямий заклик до сепаратизму... у нормальній державі той підор вже не бувби депутатом , і булоби відкрито проти нього переслідування і рамках діючого законодавства... але так як у нас законодавство не діюче то таківо прєдставітєлі насєлєнія і патякают ,шо на голову збреде ...

млін у нас президент - зек, силовики маскалі - про який сепаратизм ви говорите? :lol:

Калинин Игорь Александрович

Зображення

Место рождения, образование. Родился в Мытищенском районе Московской области. В 1981 году окончил Московское высшее командное училище дорожных и инженерных войск. Кандидат военных наук по специальности "разведка и иностранные армии".

Карьера. С 1984 года - служба в КГБ СССР.

1992-2002 гг. - преподавательская и научная работа в Национальной академии Службы безопасности Украины.

2002-2005 гг. - начальник Центра специальной подготовки Главного управления "А" СБУ.

2005-2010 гг. - директор Центра специальной подготовки охранников Альфа-Щит.

В апреле 2010 года указом Президента Виктора Януковича назначен начальником Управления государственной охраны Украины (осуществляет охрану высших должностных лиц страны). До И.Калинина эту должность занимал Александр Бирсан.

3 февраля 2012-го указом президента Януковича назначен председателем Службы безопасности Украины.

Участник боевых действий в Демократической Республике Афганистан (1986-1988 гг.). Награжден орденом Красной звезды.

Саламатін Дмитро Альбертович

Зображення

Дмитро́ Альбе́ртович Салама́тін — український політик. Народний депутат України 5-го та 6-го скликання від Партії регіонів, генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром» (2010—2012), міністр оборони України (від 8 лютого 2012). Член РНБО (з 17 лютого 2012).[1]

Національність — росіянин, і до 2005 року — громадянин Російської Федерації. Саламатін є зятем колишнього першого віце-прем'єра Росії Олега Сосковця.

Народився 26 квітня 1965 (місто Караганда, Казахстан).

Освіта: Карагандинський політехнічний інститут (1989), гірничий факультет, «Технологія та комплексна механізація підземної розробки родовищ корисних копалин»; Московський гірничий інститут, курси перепідготовки кадрів (1991), інж.-економіст.

Народний депутат України 5-го та 6-го скликання від Партії регіонів. 1-й заступник голови Комітету з питань науки і освіти (з 07.2006), член фракції Партії регіонів (з 05.2006).

06.1983-04.1985 — служба в армії.

З 05.1985 — підземний гірничий очисного вибою, шахта ім. Кузембаєва ВО «Карагандавугілля».

09.1989-08.1991 — гірничий майстер видобувної дільниці шахти Сокурська, шахта ім. Кузембаєва, Караганда.

09.1991-04.1993 — консультант СП «СИТЭК», Москва.

05.1993-12.1994 — комерційний директор АТЗТ «Русское топливо», Москва.

01.1995-08.1996 — головний експерт, ЗАТ «РОЛ», м. Москва.

08.1996-12.1997 — гол. консультант, компанія «Мілдер Інтернешнл Лтд», м. Москва.

З 04.1999 — постійно проживає в Україні.

З 1998 — радник президента Міжнародного гірничого конгресу з питань взаємодії з Україною.

Російський громадянин Дмитро Саламатін отримав громадянство України 6 грудня 2005 року. Однак, незважаючи на це, Саламатін пройшов до парламенту за списком Партії регіонів вже у 2006 та 2007 році — попри те, що стаття 76 Конституції України говорить, що народним депутатом України може бути громадянин України, якому на день виборів виповнився 21 рік, він має право голосу і проживає в Україні протягом останніх 5 років.[2]

Водночас член ЦВК М.Охендовський заявив, що Д.Саламатін був абсолютно законно обраний народним депутатом. За його словами, Закон не говорить, що спочатку потрібно отримати громадянство, потім прожити на території Україні 5 років, і лише потім отримати конституційні права. [3]

Відомий тим, що приймав активну участь у бійках у Верховній Раді.[4] Під час бійки у Раді під час ратифікації Харківських угод в запалі парламентської боротьби він переламав ніс депутату від НУНС Володимиру Карпуку. 16 грудня 2010 в Раді за участі Саламатіна були побиті п'ятеро депутатів, яких пізніше доставили в лікарню в Феофанії з тілесними ушкодженнями. Пізніше прямо в службовому приміщенні "Укрспецекспорту" Саламатін побив стільцем директора "Термохолоду" Юрія Кисельова.

З 2010 року — генеральний директор Державної компанії «Укрспецекспорт». [5]

З 2011-го — генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром».

Загалом експерти оцінюють позитивно економічні показники ДК "Укроборонпром", досягнуті у період управління Концерном Дмитром Саламатіним. Так, загальна виручка від товарно-посередницької діяльності ДК «Укрспецекспорт» та її дочірніх компаній за 2011 рік вперше перевищила 1 млрд. доларів. [6]

Україна досягла рівня стратегічного партнерства з Королівством Таїланд у сфері ОПК. Українські БТР-3Є1 вже знаходяться на озброєнні армії цієї країни. Наступного року Бангкок отримає новітні танки «Оплот». Загальна сума контракту – більше півмільярда доларів. [7]

З 8 лютого 2012 року — указом № 72/2012 президента України Віктора Януковича призначений на посаду міністра оборони України в уряд Миколи Азарова. [8]

Ось ці ліца клялись служити Україні і її народу? ВІрою і правдою вони собою будуть служити ага... і руки Кремля їм не диктує що робити, ага...

_________________
Зображення :D


Догори 
 Тема повідомлення: Re: незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 19 квітня 2012, 10:53 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
SPY написав:
Капітан написав:
воно звичайно круто , але якщо я не помиляюся то у карному кодексі є стаття про сепаратизм ....

млін у нас президент - зек, силовики маскалі - про який сепаратизм ви говорите? :lol:
...


Ги-ги-ги... Та це ж у нас "старовинна добра традиція"! :D

Якщо не помиляюсь у П.Панча в романі “Гомоніла Україна” описано:
"Б.Хмельницький під'їхав до Києва (прим. то вже по битві лід Пилявцями!), погримав у київські ворота, а звідтам: "Сo chcesz? Wyszedł stąd!". Почухав Богдан лисину...". Ну, десь приблизно так.

Я нітроха не здивусь як і нашим внукам (правнукам) із Києва скажут: "आप क्या करना चाहते हैं? यहाँ से बाहर चला गया!"
"Традиція"...
Ніц не поробиш... Тре було свого пильнувати!... :acute:

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: незалежна Галичина
 Повідомлення Додано: 17 травня 2012, 10:27 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 квітня 2012, 13:48
Повідомлення: 7
Прізвище, Ім’я: daos
Стаття в газеті "Галицький кореспондент"
І хто кого годує?

В Україні вже роками побутує міф про те, що індустріальний Схід годує «западенців», що дармоїди-галичани паразитують на трударях Донбасу. Звісно, особливо популярний він саме на Сході, де вже перетворився на одну з опірних конструкцій суспільної свідомості. Але цифри невблаганно свідчать, що все якраз навпаки. І особливо навпаки саме тепер - коли країну очолив виходець з Донбасу.
Саме індустріальний Схід отримує найбільше грошей з загальнодержавної казни. Принцип бюджетної системи щодо справедливості та неупередженості у розподілі видатків бюджету України не дотримується при формуванні субсидій, поточних та капітальних трансфертів підприємствам, установам, організаціям (кошти, які можуть покривати поточні або капітальні видатки суб'єктів господарювання). Про це свідчить аналіз даних, отриманих у відповідь на запит про одержання публічної інформації від Державної казначейської служби України. Аналіз проводила Лабораторія законодавчих ініціатив.
Показово, що частка Донецької області у ВВП України в 2010 році склала 12%, а загальна сума отриманих цим регіоном субсидій, поточних та капітальних трансфертів склала у 2010 році 21%, а в 2011 році - 27% від загальнодержавної суми.
Аналогічна ситуація в Луганській області - при частці у ВВП України в розмірі 4% видатки по області склали 8% (2010 р.) та 11% (2011 р.). При цьому, наприклад, у Дніпропетровській області ситуація протилежна: при частці регіону у загальнодержавному ВВП в 11% область одержала лише 2% зазначених субсидій і трансфертів у 2010 році, й 3,8% - у 2011 році.
Такі ж диспропорції мають місце по більшості областей України, за винятком міста Києва, де ці показники приблизно однакові: частка у ВВП - 18%, частка видатків - 16% та 18,3% у 2010 та 2011 роках відповідно.
Загалом, у 2011 році три регіони - м. Київ, Донецька та Луганська області - одержали 56% від усього обсягу 31,2 млрд. гривень субсидій та трансфертів.
Івано-Франківщина отримала лише 0,5% субсидій і дотацій від загальної суми цих видатків по державі.


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 1 з 1 [ 7 повідомлень ] 




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB