|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Андрій
|
Додано: 10 травня 2012, 10:25 |
|
Прізвище, Ім’я: Андрій 777
|
Kelly Clarkson написав: Vanessa Zylka написав: Sem Letva написав: здається, що у нашій гімназії найталановитіші діти, тому що наш духовий оркестр, танцювальний кружок, спортсмени) звичайно все це дякуючи нашим вчителям! підтримую тебе!!! діти в нас ще ті таланти! особливо 6б клас!! чи не так?))) я теж думаю, що ми найталановитіші! Особливо 6 Бклас! Дєтка 6 б впрольоті:))))) 
|
|
 |
|
 |
Андрій
|
Додано: 10 травня 2012, 10:26 |
|
Прізвище, Ім’я: Андрій 777
|
vika123 написав: добре, шо ми хоть німецьку здавати не будем)) Ні це не добре тому що ми будем гірше розвинуті розумово в цьому напрямку тому я підтримою те що вони його здають!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2012, 11:01 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Андрій написав: Ну я бачу такий індивідум як ви перетворилився на стадо судячи з того що ви тут верзете Переходять на особистості коли закінчуються аргументи 
|
 |
myrko
|
Додано: 10 травня 2012, 13:16 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
SPY написав: Андрій написав: Ну я бачу такий індивідум як ви перетворилився на стадо судячи з того що ви тут верзете Переходять на особистості коли закінчуються аргументи  Хоч би при цьому грамотно писали, ще й у шкільній темі ... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2012, 14:15 |
|
 |
 |
|
|
myrko написав: SPY написав: Андрій написав: Ну я бачу такий індивідум як ви перетворилився на стадо судячи з того що ви тут верзете Переходять на особистості коли закінчуються аргументи  Хоч би при цьому грамотно писали, ще й у шкільній темі ...  myrko, ось і вияснили, що є хорошого вконтакті - там зауважень щодо грамотності не роблять 
|
 |
Ira cool
|
Додано: 11 травня 2012, 19:08 |
|
Прізвище, Ім’я: Ірина Муцак
|
Андрій написав: vika123 написав: добре, шо ми хоть німецьку здавати не будем)) Ні це не добре тому що ми будем гірше розвинуті розумово в цьому напрямку тому я підтримою те що вони його здають! Андрій, якщо мені потрібно німецької мови і якщо я хочу її знати, то я вчитиму її самостійно або піду до репетитора, а в школі я хочу вивчати те, що пригодиться мені при іспитах чи ЗНО.
Востаннє редагувалось Ira cool в 11 травня 2012, 19:32, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Ira cool
|
Додано: 11 травня 2012, 19:13 |
|
|
Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 травня 2012, 19:38 |
|
 |
 |
|
|
Ira cool написав: Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії) Питання масштабу  Хтось думає, що найвища концентрація умів в 6Б (я так розумію, ще типу 11Б), хтось каже, що не можна так казати і всі уми зібрались в гімназії. Любов до альма-матер звісно добре, але в інших школах, ліцеях, що тоді виходить - третьосортні діти? Не хочу нічого поганого сказати про гімназію і вітаю всіх з 48 місцем в рейтингу по журналу "Фокус", але не варто підносити до небес [(с) Ira cool] тільки гімназистів, а інших школярів робити другосортними, третьосортними 
|
 |
Ira cool
|
Додано: 11 травня 2012, 19:46 |
|
|
SPY, але ж не всі сидять ВК тільки для того, щоб грати додатки і читати новини. Я, наприклад, ніколи в жоден із додатків не грала, а контакти використовую тільки для того, щоб завжди залишатися на зв"язку з моїми друзями і однокласниками. А щодо контактозалежних, то хай краще сидять ВК і читають новини, ніж з пляшкою пива і сигаретами на вулиці. До речі, а ви зареєстровані ВК?
|
|
 |
|
 |
Ira cool
|
Додано: 11 травня 2012, 19:55 |
|
|
SPY написав: Ira cool написав: Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії) Питання масштабу  Хтось думає, що найвища концентрація умів в 6Б (я так розумію, ще типу 11Б), хтось каже, що не можна так казати і всі уми зібрались в гімназії. Любов до альма-матер звісно добре, але в інших школах, ліцеях, що тоді виходить - третьосортні діти? Не хочу нічого поганого сказати про гімназію і вітаю всіх з 48 місцем в рейтингу по журналу "Фокус", але не варто підносити до небес [(с) Ira cool] тільки гімназистів, а інших школярів робити другосортними, третьосортними  Я немаю нічого проти інших школярів і шкіл, у них теж свої таланти і в тих школах навчаються не менш розумні діти, можливо, деякі з них навіть і розумніші за гмназистів, і, напевно, кожен із них вважає свою школу найкращою, але чомусь в Коломиї саме гімназія і її учні у всіх олімпіадах і конкурсах займають найбільшу кількість призових місць. І, до речі, 6Б - це 10Б)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |