| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

yanychar
		 | 

Додано: 19 липня 2011, 10:05    | 

| 

З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
					 Прізвище, Ім’я: турок з полонини

| 

exp написав: прибирайте, якшо ліпше   І хто то буде робити? А коли то станеться?..    

_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
  Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню! 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

yanychar
		 | 

Додано: 27 липня 2011, 09:55    | 

| 

З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...

| 

"Архівні документи наказано знищити. За словами історика Олександра Добровольського, йому повідомили джерела в донецькому СБУ. Вже місяць за вказівкою Адміністрації Президента на містах в історичних архівах СБУ, триває підготовка списків карних справ репресованих громадян в 30-х роках для знищення цих матеріалів. В Донецькому архіві СБУ зараз знаходиться біля 60 тисяч справ, з них 48 тис. реабілітовано.Знищенню підлягає приблизно 35 тисяч справ( в основному це "трійки" та і репресії середини 30-х років). Таким чином буде ліквідовано 2/3 архівних матеріалів які стосуються сталінських репресій 30-х років. А далі буде черга справ періоду 2-ї світової війни. Наказ цей означає- нищення більшості архівних фондів. "Зараз кожен міськвідділ СБУ Донеччини зайнятий не боротьбою зі шпигунами, а підготовкою до знищення архівних документів",- зазначив О. Добровольський." Знищення архівних документів 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 23 березня 2012, 21:44    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

от такий папір попав мені на очі   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

vmateychyk
		 | 

Додано: 23 березня 2012, 22:18    | 

| 

З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
					 Прізвище, Ім’я: матейчук володимир

| 

| 

Цікаво якби зараз вони прокоментували цей папір. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 23 березня 2012, 23:23    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

vmateychyk написав: Цікаво якби зараз вони прокоментували цей папір. сказали би , шо то на компі змонтовано .... а шо ? на комп мож багато чого спихнути , а вони всі чесні патрійоти...     

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

yanychar
		 | 

Додано: 24 березня 2012, 09:39    | 

| 

| 

Капітан написав: vmateychyk написав: Цікаво якби зараз вони прокоментували цей папір. сказали би , шо то на компі змонтовано .... а шо ? на комп мож багато чого спихнути , а вони всі чесні патрійоти...    Ну, першраз треба питати Павличка, Драча і Яворівського що вони на те скажуть... А загалом не варто спішити. Всі тут (і я теж!) колись вступали в жовтенята, піонєри, комсомольці. Дехто був і секретарем комсорганізації (може, хтось був звільненим секретарем?!     )  Так тоді було прийнято.  Нікому і в голову не приходило заявити в міськомі комсомолу: "Йдіт ви на псю маму з своєю кОмсою!"... Нині, певно, про то теж можна сказати: "шо то на компі змонтовано".      Апостол Павло не встидався розказати:  Правда, думав був я, що мені належить чинити багато ворожого проти Ймення Ісуса Назарянина,  що я в Єрусалимі й робив, і багато кого зо святих до в'язниць я замкнув, як отримав був владу від первосвящеників; а як їх убивали, я голос давав проти них.  І часто по всіх синагогах караючи їх, до богозневаги примушував я, а лютуючи вельми на них, переслідував їх навіть по закордонних містах. Діян. 26: 9,10,11  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 24 березня 2012, 11:52    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

yanychar написав: Дехто був і секретарем комсорганізації (може, хтось був звільненим секретарем?!     )  хто?        

| 

| 

| 

| 

|  

| 

collagen
		 | 

Додано: 24 березня 2012, 14:02    | 

| 

| 

Змішалось все - корови, коні, люди.  А спитати можна, але марно. Зараз всі балакають, і то без розбору.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

yanychar
		 | 

Додано: 24 березня 2012, 14:03    | 

| 

| 

exp написав: yanychar написав: Дехто був і секретарем комсорганізації (може, хтось був звільненим секретарем?!     )  хто?       Ну-у-у... може сам скаже. А в принципі, ніц страшного в тім не бачу. Навряд чи то свідчить про якісь глибинно-душевні комуністичні переконання...      

| 

| 

| 

| 

|  

| 

collagen
		 | 

Додано: 25 березня 2012, 00:14    | 

| 

| 

yanychar написав: ніц страшного в тім не бачу. Навряд чи то свідчить про якісь глибинно-душевні комуністичні переконання... Саме так. Ніхто поганого нічого не мав на увазі, всі білі і пухнасті, просто балєют (знаєте анєкдот?). Ну подумаєш... когось посадют... а може розстріляють... я ж не сурйозно...  

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |