|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 04 березня 2012, 19:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: А це я "хімічила" з шоколадом. Цукерочки з білим та чорним шоколадом, та горішками. не вірю
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 05 березня 2012, 15:25 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
exp написав: Romcia написав: А це я "хімічила" з шоколадом. Цукерочки з білим та чорним шоколадом, та горішками. не вірю Ха ха ха!!! "Блаженні ті, що не побачили, але повірили" Завтра повірите!
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
collagen
|
Додано: 08 березня 2012, 14:49 |
|
З нами з: 11 грудня 2009, 03:00 Повідомлення: 285
|
А де рецепт ожинового пляцка, який ми їли позавчора? Рецептик, будь-ласка, в студію.
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 08 березня 2012, 15:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
collagen написав: А де рецепт ожинового пляцка, який ми їли позавчора? Рецептик, будь-ласка, в студію. ок, вечером скину))
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 08 березня 2012, 15:25 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
collagen написав: А де рецепт ожинового пляцка, який ми їли позавчора? Рецептик, будь-ласка, в студію. шо будеш пекти, не вірю...
|
|
|
|
|
collagen
|
Додано: 08 березня 2012, 15:42 |
|
З нами з: 11 грудня 2009, 03:00 Повідомлення: 285
|
А в мене є колекціонер рецептів
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 09 березня 2012, 15:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
На замовлення collagenВибачте за вигляд тортика, просто трохи не вгадала з кремом. Він би мав виглядати ось так Але я переробила його під торт, а ідея щодо більшої кількості крему не вдалась. Крем тримався, але вигляду як такого нема.... ( Отже рецепт взятий з "Кулінарних секретів сестри Ольги". Пляцок називається "Смаколик". Я рецепт трохи змінила. Тісто: 200 г борошна, 100 г маргарину, 50 г цукру-пудри, 2 жовтки, 1,5 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка порошку до печива, 1 склянка густого повидла (я дала ожину в своєму соку).
Піна з білків: 2 білки, 50 г цукру, 1 ст. ложки крохмалю.
Крем: 1/2 л молока, 8 ст. ложок цукру, 2 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки крохмалю, 1 ст. ложка ванільного цукру, 200 г масла.
Помадка: 100 гр чорного шоколаду, 2 ст. л. вершків.У пересіяне борошно, вимішане з порошком до печива, натираємо маргарин на грубій тертці, додаємо жовтки, збиті з цукром, сметану і замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини. Кожну частину тіста розкачуємо і викладаємо у форму, вистелену промащеним папером, змащуємо повидлом і покриваємо половиною білкової піни. Якщо нема можливості пекти два коржі разом, то білкову масу для кожного коржа треба готувати окремо. Білкову піну готуємо так: білки збиваємо без цукру, а коли вони будуть добре збиті, потрохи додаємо цукор і збиваємо далі. Вкінці вимішуємо із крохмалем.
Коржі випікаємо на помірному вогні протягом 40-50 хв.
Крем готуємо так: 1 склянку молока доводимо до кипіння, а решту молока вимішуємо з борошном, крохмалем і цукром. Після цього, помішуючи, з'єднуємо приготовану масу з гарячим молоком. Ставимо на вогонь і варимо ще 2-3 хв, не перестаючи помішувати, поки крем не загусне. Наприкінці до завареного крему додаємо цитриновий сік до смаку. У попередньо добре розтерте масло додаємо порціями охолоджений крем і все разом розтираємо.
1 корж ставимо в формочку в якій випікали, накладаємо крем на білкову піну і прикриваємо другим коржем білковою піною всередину. Зверху ще трохи змащуємо кремом, та поливаємо помадкою. Ставимо в холодильник на 12 годин.
До крему треба додати трохи більше крохмалу, він тоді триматиметься купи))
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
collagen
|
Додано: 09 березня 2012, 15:56 |
|
З нами з: 11 грудня 2009, 03:00 Повідомлення: 285
|
Romcia, то він мав бути ще смачнішим???!!! Тоді визначаємось з датою наступного свята і збираємось на дегустацію
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 09 березня 2012, 16:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
collagen написав: Romcia, то він мав бути ще смачнішим???!!! Тоді визначаємось з датою наступного свята і збираємось на дегустацію Нє, смак від того не мав би змінитись, просто вигляд його мені не дуже сподобався, хотілося щоб крем тримався краще. А на наступне свято я планую інший приготувати
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 09 березня 2012, 18:23 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Romcia написав: Вибачте за вигляд тортика, просто трохи не вгадала з кремом.
Чуколяда виглядає, як асфальт на коломийських дорогах...
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|