|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 06 лютого 2012, 20:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
аби не вийшло як завжди , вийдуть тоті гриби з-під контролю і почнут жерти всю пластмасу навколо, і котору треба і котру не треба , як терміти дерево... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 лютого 2012, 21:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: аби не вийшло як завжди , вийдуть тоті гриби з-під контролю і почнут жерти всю пластмасу навколо, і котору треба і котру не треба , як терміти дерево...  не бійся нас з тобою не зжеруть 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 лютого 2012, 23:12 |
|
|
exp написав: Капітан написав: аби не вийшло як завжди , вийдуть тоті гриби з-під контролю і почнут жерти всю пластмасу навколо, і котору треба і котру не треба , як терміти дерево...  не бійся нас з тобою не зжеруть  мене точно нє.. я проспиртований , маслами промаслений , і іржею напханий по саме горло.... мене радше корозія положе як тоті гриби... але я за техніку переживаю... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 лютого 2012, 18:35 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: але я за техніку переживаю...  Ага, ага... бо нинішного чєсу авта, тілівізари, фотіґи, кумпутори, тіліфони - вшецко з пластмаси, ще й з кітайської. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 лютого 2012, 20:23 |
|
|
myrko написав: Капітан написав: але я за техніку переживаю...  Ага, ага... бо нинішного чєсу авта, тілівізари, фотіґи, кумпутори, тіліфони - вшецко з пластмаси, ще й з кітайської.  ади цисе мині і ни дає спокою.. ночєми не сплю , думаю... навіть журитисі почєв... боюсі , би з того пирижитє пиво з вином ни пиристало смакувати мині.. 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 лютого 2012, 21:06 |
|
|
Капітан написав: пиво з вином ни пиристало смакувати мині..  Ти з наєш, пиво з вином в одному погарі, шось і мені не смакує, а от коли окремо вино - окремо пиво, то навіть дуже йде... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 лютого 2012, 22:15 |
|
|
та нє , тіко окремо ... пиво і вино продукти не дуже сумісні за смаком....а я люблю , би зі смаком..... але ми від теми грибів віддалилися... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 лютого 2012, 00:36 |
|
|
Капітан написав: ..... але ми від теми грибів віддалилися...  Йо, маєш правду. А під мариновані грибочки добре простої горівеґи тяпнути... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 лютого 2012, 18:56 |
|
|
Интересные факты со всего мира
Принцы Вильям и Чарльз никогда не летают в одном самолете. Чтобы Королевство не лишилось сразу двух наследников.
В среднем каждый день происходит 20 ограблений банков. Средняя «добыча» – всего 2 500$.
Одна из 230 произведенных в прошлом году машин была украдена.
Скрипка состоит из около 70 различных деревянных деталей.
В состав многих марок женской помады входит рыбья чешуя.
Первый в мире штрих-код появился на жевачке Wrigley's.
Более 2 500 «левшей» ежегодно погибает при использовании оборудования, сделанного для «правшей».
Клинофобия – боязнь ложиться спать в кровать.
Дикобразы не тонут в воде (из-за иголок).
Самый длинный полет курицы (из зарегистрированных) длился 13 секунд.
Лопасти ветряных мельниц во всем мире вращаются против часовой стрелки, а в Ирландии по часовой.
У глаза верблюда три века, для защиты от песка.
На каждого жителя земного шара, приходится 10 термитов.
Крот может прорыть туннель длинной 90 метров за одну ночь.
Таракан без головы может прожить еще несколько недель. Потом умрет от голода.
В Лас Вегасе запрещено законом оставлять в залог вставные челюсти.
Бедровые кости человека прочнее бетона.
Около 10 000 птиц ежегодно гибнет от столкновений с оконным стеклом.
Томас Эдисон, изобретатель электрической лампочки, страдал боязнью темноты.
В среднем человек съедает за всю жизнь продуктов, по весу равным 6 слонам.
Дельфины спят с одним открытым глазом.
3 000 лет назад большая часть египтян не доживала до 30 лет.
Сова – единственная птица, способная различать синий цвет.
Если жевать жвачку во время чистки репчатого лука, то не заплачете.
Домашние кошки и собаки потребляют корма на 11 миллиардов $ ежегодно. Даже части этих денег хватило бы, чтобы прокормить всех голодающих планеты.
В каждую минуту в мире продается 15 Библий.
Сумма противоположных граней игрального кубика (кости) всегда равняется семи.
Кусочек золота, размером со спичечную коробку, можно «расплющить» до размеров теннисного корта.
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 13 лютого 2012, 11:45 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Если жевать жвачку во время чистки репчатого лука, то не заплачете. ото цікаво.. може хто перевіряв вже??.. мені би пригодилось  ато экас така цибуля люта пішла...
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |