|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 11 січня 2012, 22:48 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Сорі за велику затримку, але самі знаєте що то таке свята)))) Ось на Різдво наробила таких тістечок. Деяких рецепти напишу вже нижче.
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 22:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: Ось на Різдво наробила таких тістечок. не правда, не бачив
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 11 січня 2012, 23:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
РІЗВЯНИЙ ФАР З ЧОРНОСЛИВОМ400 гр чорносливу 125 гр родзинок (можна також додати кураги, горішків, взагалі хто як любить) 250 гр борошна 400 мл молока 4 яйця 2 ст.л. цукру щіпка солі чорний чай вершкове масло для змазування форми Цукрова пудра для прикраси келишок будь-якого ароматного спиртногоЧорнослив та ізюм залити міцним завареним та процідженим чорним чаєм та келишком спиртого (я давала ром, але можна коньяк, бренді, куантро, взагалі хто як бажає, чи що має), та залишити сухофрукти на декілька годин, потім відкинути в друшлак щоб стікла зайва рідина. Нарізати нічого не потрібно. Готуємо тісто. Збити яйця, цукор, сіль, борошно та молоко. Вийде рідке млинцеве тісто. Висипати в нього сухофрукти, та перемішати. Вилити тісто в форму добре змащену маслом. В розігріту до 180 гр духовку ставимо форму, і випікаємо до готовності (приблизно 20-30 хв.)
P.S. Форму треба брати вищу, оскільки тісто майже вдвійчі підніметься, але потім після охолодження опаде, не турбуйтесь так має бути
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 11 січня 2012, 23:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
exp написав: Romcia написав: Ось на Різдво наробила таких тістечок. не правда, не бачив сорі, то було спеціал фор свекруха. Я їй на замовлення готувала)))
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 23:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: РІЗВЯНИЙ ФАР З ЧОРНОСЛИВОМ нічо так, на фотографії
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 11 січня 2012, 23:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
ПечивоЯ з того ж тіста зробила 2 види печеньок. Перша звичайні новорічні формочки, але мокнуті в розтоплений шоколад, а інші - вушка з конфітуркою (кінчики вушок теж мочила в шоколад, а зверху посипала підрою). 4 ст. л. вершкового масла 1 яйце 5 ст. л. молока ваніль щіпка солі мука - скільки забереЗамісити тісто, і поставити в холодильник. Випікати 10-15 хв. при 170 гр.
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 11 січня 2012, 23:12 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
exp написав: Romcia написав: РІЗВЯНИЙ ФАР З ЧОРНОСЛИВОМ нічо так, на фотографії ха. а ви що думали. то й не тільки на фото так. Воно ще навіть добре
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 23:14 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
які гарні ялинки-сердечка-зірочки...
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 23:16 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: exp написав: Romcia написав: РІЗВЯНИЙ ФАР З ЧОРНОСЛИВОМ нічо так, на фотографії ха. а ви що думали. то й не тільки на фото так. Воно ще навіть добре думай - не думай, толку ніякого
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 13 січня 2012, 00:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
РИБКА В ГОСТРО-СОЛОДКОМУ СОУСІ1 кг філе (будь-якої рибки) я беру мінтая. 1 неповний стакан оцту, так само олії та цукру, коли закипить добавити 1 пачку кетчупу з чилі та цибулі (порізаної півкружельцями), цибулі давати стільки, скільки хочете. Дати соусу покипіти 4-5 хв. Філе порізати великими шматками, посолити та поперчити і дати настоятися. Потім рибку посмажити на олії (без нічого). В гарячий маринад добавити вже просмажену рибку, і проварити приблизно 3-4 хвилини, так щоб "булькнуло") Можна подавати як гарячим, так і холодним. P.S. Цю рибку сьогодні їли на вечерю))) ММММ.... Цибулька залишається трішки пропареною, і хрумтить)
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|