|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2012, 19:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
доброго всім вечора , ну , що нового , кого шо нині вразило ? бо мене шось ніц сніг вже нарешиі є ? чи ще нема?.... бо шось не ясно , на Буковелі на лижах їздє , пів Европи завалило снігами по церковні вікна , а у Коломиї шось не по европейськи.... а кажемо шо наша мета европейська спільнота... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 19:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: доброго всім вечора , ну , що нового , кого шо нині вразило ? бо мене шось ніц сніг вже нарешиі є ? чи ще нема?.... бо шось не ясно , на Буковелі на лижах їздє , пів Европи завалило снігами по церковні вікна , а у Коломиї шось не по европейськи.... а кажемо шо наша мета европейська спільнота...  про вразило не тут...  проїхали... на Буковелі сезон, тільки що друг приїхав каже, що покатався гарно... у Коломиї Європа 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2012, 19:39 |
|
|
exp написав: на Буковелі сезон, тільки що друг приїхав каже, що покатався гарно... у Коломиї Європа та ніфіґа не Європа , ти дививсі по телевізорі ? як Закопане засипало , швейцарські , австрійські і французькі Альпи ... місцями по 4 метри, заввишки, снігу навалило... о лєпота... а у Коломиї африка, літо ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 11 січня 2012, 21:00 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: ну , що нового , кого шо нині вразило ? exp написав: про вразило не тут...  проїхали... А якщо вразило сама тема про "вразило" тоді де писати? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2012, 21:19 |
|
|
myrko написав: А якщо вразило сама тема про "вразило" тоді де писати? роз'ясніть мені недолугому , нащо взагаді та тема ... цеж , що і як має вразити , аби то у окрему тему писати ?!... мене приміром нова автівка вразила , то де писати , у тему про авто , чи у вразило . класний фільм вразив , де писати у фільми , чи у вразило , чи там і там... якась , не дай Боже катастрофа , писати у трафунки , чи у вразило ?! ..... нащо тоді всі теми ... люди є різного ступіня вразливості , одного вразить кинутий поза урну папірець, тема Порядок у Коломиї , іншого поведінка даїшників , тема про ДАЇ... де то писати ?! ну не допираю я , розтолкуйте.... може я не у тій темі написав , я вже ніц не розумію... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 11 січня 2012, 21:26 |
|
|
Капітан написав: ну не допираю я
А я ж про що... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 21:51 |
|
|
myrko написав: Капітан написав: ну не допираю я
А я ж про що...  шо шкода?  таке виходит, що всі зрозуміли, лиш ви два не зрозуміли
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 11 січня 2012, 21:57 |
|
|
exp написав: таке виходит, що всі зрозуміли, лиш ви два не зрозуміли Та тупі'смо відав, а усі мовчать - роблять вигляд мудрих... exp написав: шо шкода?  Ая, та на здоров'я.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2012, 21:59 |
|
|
exp написав: таке виходит, що всі зрозуміли, лиш ви два не зрозуміли скажу за себе - ну такий я не розуміючий , поясніть мені .... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 січня 2012, 22:05 |
|
|
Капітан написав: exp написав: таке виходит, що всі зрозуміли, лиш ви два не зрозуміли скажу за себе - ну такий я не розуміючий , поясніть мені ....  там все написано: Хронологія... шо шкода кожен пише про своє, без обговорення з боку інших учасників, а в кінці року, як Бог даст, будемо мати коротко про 2012 очима наших форумчан
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |