|
  |
|
Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]
Автор |
Повідомлення |
kykywka
|
Додано: 19 грудня 2011, 20:27 |
|
Прізвище, Ім’я: Стівен:-)
|
Продам в хорошому стані Адміна прошу перенести в відповідний розділ якщо я не туди написав.Дякую
Востаннє редагувалось kykywka в 19 грудня 2011, 22:38, всього редагувалось 1 раз.
|
|
|
|
|
Andy_NTK
|
Додано: 19 грудня 2011, 22:12 |
|
З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 175 Звідки: Коломия
|
Кукуshко, що правиш за Npkiю Н8ісімдесят другю? може й купю. любю Ноклу.
|
|
|
|
|
kykywka
|
Додано: 19 грудня 2011, 22:37 |
|
|
За тисячу віддам,без глюків,неплавала,панель рідна,взламаний щоб ставити різні проші,стоїть гармін.В комплекті телефон,шнур для підключення до тв,юсб.колір металік.Якщо цікавить завтра зроблю фото,бо зара немає чим зфоткати.Чесно жалко розставатись впершу чергу через камеру,фото і відео там круті получаються
|
|
|
|
|
Andy_NTK
|
Додано: 19 грудня 2011, 22:52 |
|
З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 175 Звідки: Коломия
|
kykywka написав: За тисячу віддам,без глюків,неплавала,панель рідна,взламаний щоб ставити різні проші,стоїть гармін.В комплекті телефон,шнур для підключення до тв,юсб.колір металік.Якщо цікавить завтра зроблю фото,бо зара немає чим зфоткати.Чесно жалко розставатись впершу чергу через камеру,фото і відео там круті получаються Ти сячу чого віддаш? А шо таке проші. перепрашам?
|
|
|
|
|
kykywka
|
Додано: 19 грудня 2011, 22:59 |
|
|
Andy_NTK написав: kykywka написав: За тисячу віддам,без глюків,неплавала,панель рідна,взламаний щоб ставити різні проші,стоїть гармін.В комплекті телефон,шнур для підключення до тв,юсб.колір металік.Якщо цікавить завтра зроблю фото,бо зара немає чим зфоткати.Чесно жалко розставатись впершу чергу через камеру,фото і відео там круті получаються Ти сячу чого віддаш? А шо таке проші. перепрашам? ведеш себе як школота якась...
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 20 грудня 2011, 00:06 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Тема закрита автором! Переніс в архів!
|
|
|
Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|