|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 28 жовтня 2011, 17:17 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: таже яке житє , такі і анекдоти...  100% Зустрілися два хлопці і одна дівчина. Бахури пошушукалися, тай кажут: - От зараз ми тебе будемо і з переді, і з заду... - Е ні, так не можна, то не законно. - Шо значить не законно, нас тут конституційна більшість...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 жовтня 2011, 22:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: - Шо значить не законно, нас тут конституційна більшість... а це має шанс стати крилатою фразою... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 жовтня 2011, 15:41 |
|
|
Муха, насравшая на объектив телескопа, даже не подозревала, что насрала целую галактику в созвездие Ориона.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 жовтня 2011, 16:10 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 жовтня 2011, 20:10 |
|
|
SPY написав: SPY написав: Муха, яка насрала на об'єктив телескопа, навіть не підозрювала, що насрала цілу галактику в сузір'ї Оріона. http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=22&t=71&start=1400#p761397  я си моцно вібачєю... того пишу инчий ... - Лікарю, скажіть, у мене грип?! - Так! - Свинячий ?! - Так ! Тільки свиня могла викликати " швидку " о 4-й ранку , з температурою 36,7 !
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 жовтня 2011, 14:17 |
|
|
В аптеці: - У вас є засіб для відновлення волосся? - Є. - А він добрий? - Так. - Дуже? - Он бачите дядька з пишними вусами за отим віконичком, так то моя дружина, просто вона корок зубами пробувала відкрити...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 листопада 2011, 16:56 |
|
|
Мужик просыпается с жуткого бодуна, сползает с кровати. Смотрит – на туалетном столике стакан воды стоит, таблетка аспирина и записка от жены: ?Дорогой, твой завтрак на столе, я все убрала, твоя навеки – жена“. Мужик ничего не понимает, выпивает таблетку и бредет в ванную… по пути он обнаруживает, что вся квартира просто вылизана, сынок-бездельник делает уроки… - Сын, а что вчера происходило? - Ну, ты снова пришел пьяный под утро. Побил на кухне всю посуду, потом поставил маме фингал под глаз, а когда мама тебя укладывала спать и стянула с тебя штаны, ты закричал: - Пошла на хрен, я жену люблю!
- Скажите, а в этой машине есть какие-либо дополнительные системы безопасности? Продавец: - Да, ещe два презерватива в аптечке...
- ви тозе японес? - нет - оси покусяли...
Муж звонит жене: - Готовься, сейчас будешь накрывать стол. - Ты еды купил? - Нет, скатерть.
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 01 листопада 2011, 18:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Капітан написав: Мужик просыпается с жуткого бодуна, сползает с кровати. Смотрит – на туалетном столике стакан воды стоит, таблетка аспирина и записка от жены: ?Дорогой, твой завтрак на столе, я все убрала, твоя навеки – жена“. Мужик ничего не понимает, выпивает таблетку и бредет в ванную… по пути он обнаруживает, что вся квартира просто вылизана, сынок-бездельник делает уроки… - Сын, а что вчера происходило? - Ну, ты снова пришел пьяный под утро. Побил на кухне всю посуду, потом поставил маме фингал под глаз, а когда мама тебя укладывала спать и стянула с тебя штаны, ты закричал: - Пошла на хрен, я жену люблю! Маладєц мужик 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 листопада 2011, 19:53 |
|
|
Romcia написав: Маладєц мужик  як казав небожчик Міронов: "обліко морале" 
|
|
 |
|
 |
kolobok
|
Додано: 01 листопада 2011, 22:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
Кордон. Митний огляд. В купе входить митник: "Наркотики? Зброя? Контрабанда?". Пасажир: "Мені чай з лимоном, будь ласка"
Кавказець похилого віку приходить в магазин і звертаються до продавця: - Продай мені два костюма. - Дід, навіщо тобі два? тобі ж уже 80 років. Візьми один, до кінця життя хватить. - Один собі беру, другий для тата. - Слухай, якщо тобі 80, то татові, напевне, років 100-105!? - Так, ти маєш рацію, просто на дідусевому весіллі хочемо нарядними бути. - Якщо батьку 105, то діду, мабуть, років 130!? він що, одружуватися хоче? - Він-то не хоче, батьки заставляють!!!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |