|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2011, 23:44 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
а мені це подобається, де Міша стрєляє глазкамі, фліртує, дивно звідки це у клавдії таке добро береться, треба бути школярем, щоб не здогадатись хто така клавдія, том, трембіта...: http://www.youtube.com/watch?v=PrpOPMOjyNY Згадалось... Знайдіть 10 відмінностей 
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 серпня 2011, 01:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: а мені це подобається, де Міша стрєляє глазкамі, фліртує, дивно звідки це у клавдії таке добро береться, треба бути школярем, щоб не здогадатись хто така клавдія, том, трембіта...:
... Я ИЗЛЕЧИВАЮ РАК Часть 1 ...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 31 серпня 2011, 03:38 |
|
|
СПАСИБО, ЧТО ВЫ ПИАРИТЕ МИХАИЛА КРЫЖАНОВСКОГО !
КАК ГОВОРИТ НАШ ГЕНИЙ : "ЛЮБОЙ ПИАР ХОРОШ, КРОМЕ НЕКРОЛОГА".
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 серпня 2011, 15:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Trembita написав: СПАСИБО, ЧТО ВЫ ПИАРИТЕ МИХАИЛА КРЫЖАНОВСКОГО ! КАК ГОВОРИТ НАШ ГЕНИЙ : "ЛЮБОЙ ПИАР ХОРОШ, КРОМЕ НЕКРОЛОГА".
Міську, які проблєми?!.. Можеш навіть подавати лінки в інтернеті на тутешні дописи про тебе, коханого! Коломийські батяри завжди раді проп{і}арити землячка "з циновими ґудзиками"!.. З нетерпінням ждем нових повідомлень. 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 31 серпня 2011, 18:20 |
|
|
 Не знаю коломийського діалекту. Лінки - це дівчата ?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 31 серпня 2011, 18:25 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав:  Не знаю коломийського діалекту. Лінки - це дівчата ? то шо ти тут забув, якщо не знаєш?)) Дівчата - то кобіти Лінки то ссьлки, для тєх кто туго всасиваєт, от англ link )) то не коломийський діалект, то англійське слово... але звідки тобі знати...
|
 |
Trembita
|
Додано: 31 серпня 2011, 18:28 |
|
|
Yanychar i Борман стали такими...  Справжні , щирі українці. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 серпня 2011, 19:50 |
|
|
Trembita написав: Не знаю коломийського діалекту. Лінки - це дівчата ? Міську, тобі одні задниці в голові!.. Trembita написав: Yanychar i Борман стали такими...
Справжні , щирі українці.
Та чо стали?! Усе такі були! Головне не стати таким  Слухай сюди, Міську! Тоті свої дурниці ліпи собі на "Бульвар Гордона", "Русскую Америку", де хоч! А тут того нащо?! Та же сам видиш шо тут твоє "вариво" ніхто їсти не буде... Ти собі гадав, що у Коломиї повно дурних вуйків?! Прийдеш сюди, розкажеш пару пустих байок, тицьнеш липові папірці і карточки і тут всьо має попадати?!! Хло-о-о-о! Спамнітайсі!!!  Тут тобі ше не такі байки розкажут і не такі папюрчики намалюют!.. Як казав один старий жид: "Ґою дурний, ґою! Умий твар. бо в гною!". Балакай з людьми по-людськи, та й люди будуть так само балакати. От тоді будеш "Справжній , щирий українець"! 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 31 серпня 2011, 20:33 |
|
|
ЩО ?!
Назвати моїх ліпших друзів Yanychara i Бормана ЗАДНИЦЯМИ ?!!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 31 серпня 2011, 21:14 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Назвати моїх ліпших друзів цікаво відколи це ми є ліпші друзі 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |