|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
vmateychyk
|
Додано: 30 квітня 2011, 22:44 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Капітан написав: vmateychyk написав: "на другому місці по модності є GPL " З цього місця поподробніє.  На батарейках ?  нє , то не батарейки , то Сжиженные_углеводородные_газы , лиш у руському варіянті тут дуже мало написано , у італійському набагато більше інфи про це є єдине шо стримує людей від широкого використання транспорту з цим видом пального , не широка рзповсюдженість GPL заправок , тобто , гузичитися по місту , то добре , а у далеку дорогу то не йде , бо фіґ його знає де тота заправка є, а 200-300 км пробігу на одній заправці то не так багато ... хоча і не так мало.. ну є і свої мінуси , як без них , динаміка автічка відчутно падає.. але то таке ...  То я за той самий скраплений газ говорю.Пропонують установку ТОМАСЕТТО,вроді італійська. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 травня 2011, 11:38 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Культова марка італійських суперкарів Lamborghini планує до 2014 року підвищити рівень продажів і створити зовсім новий автомобіль "на кожен день". Як розповів глава компанії Стефан Вінкельман, лінійка Lambo поповниться новою, більш доступною моделлю.   скоро будемо їх розглядати на наших вулицях
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 травня 2011, 11:44 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: скоро будемо їх розглядати на наших вулицях  ага- на обочинах без коліс. на наших вулицях більш доречно виглядає джип
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 травня 2011, 19:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Рекорд экономичности: Skoda Fabia потребляет 2,2 л на 100 км  Столь малый расход топлива продемонстрировал компактный хэтчбек Skoda Fabia в модификации GreenLine в ходе пробега длиной 2006 км по обычным дорогам в Германии, Австрии и Дании. Автомобилем управлял немецкий гонщик Герхард Платтнер, и ему удалось проехать весь маршрут на одном баке. Средняя скорость движения составила 82 км/ч. Версия GreenLine аналогична фольксвагеновским модификациям BlueMotion. То есть данные машины оборудуются системой старт-стоп, оснащаются шинами, отличающимися пониженным сопротивлением качению, а также получают незначительные усовершенствования по части аэродинамики. Мотор Фабии GreenLine – 1,2-литровый дизель, развивающий 75 л.с. а шо , цілком реально....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 травня 2011, 15:33 |
|
|
Цитата: Влада Саудівської Аравії продовжила на 10 діб термін утримання у в'язниці жінки, заарештованої за водіння автомобіля.
Мана Шаріф була взята під варту минулими вихідними, після того, як відеокадри з жінкою за кермом на вулицях міста Хобаре з'явилися в Інтернеті.
Консервативні закони королівства забороняють жінкам сідати за кермо. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 травня 2011, 16:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: Цитата: Влада Саудівської Аравії продовжила на 10 діб термін утримання у в'язниці жінки, заарештованої за водіння автомобіля...  певно там самі блондинки , от і натерпілися від них.. не на порожньому місці закон такий виріс...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 серпня 2011, 15:29 |
|
|
Цитата: Мер Вільнюса (Литва) Артурас Зуокас провів в центрі міста акцію проти водіїв, які паркують свої автомобілі в недозволених місцях. Зуокас особисто проїхав на БТР по центру Вільнюса і на очах у здивованої публіки розчавив неправильно припаркований на одній з вулиць Mercedes. "Я вчився водити бронетранспортери. Це бажання звернути увагу на те, що якщо у тебе є автомобіль і багато грошей, то це не означає, що ти можеш ставити машину, де хочеш. Останнім часом кількість таких випадків збільшилася, тому цією акцією я ще раз хотів нагадати, що не можна вести себе зневажливо стосовно до інших ", - сказав мер Вільнюса Зуокас. Крім цього влада Вільнюса оголосила про зниження в два рази вартості паркування на деяких вулицях міста. Так, раніше столиця була поділена на спеціальні зони, в яких стягувалася різна плата за стоянку автомобілів. Наприклад, в синьому секторі необхідно було віддати шість літів за годину, в червоній - три літа, у жовтій - два літа, в зеленій - один літ.  пора нашому меру подарувати БТР а шо, най вчиться їздити...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 серпня 2011, 15:56 |
|
|
exp написав: Цитата: ............ Так, раніше столиця була поділена на спеціальні зони, в яких стягувалася різна плата за стоянку автомобілів. Наприклад, в синьому секторі необхідно було віддати шість літів за годину, в червоній - три літа, у жовтій - два літа, в зеленій - один літ. пора нашому меру подарувати БТР а шо, най вчиться їздити... у нас одного бтра не вистачить - не успіватиме давити. треба хоча би з десяток.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 серпня 2011, 16:08 |
|
|
БорМан написав: exp написав: Цитата: ............ Так, раніше столиця була поділена на спеціальні зони, в яких стягувалася різна плата за стоянку автомобілів. Наприклад, в синьому секторі необхідно було віддати шість літів за годину, в червоній - три літа, у жовтій - два літа, в зеленій - один літ. пора нашому меру подарувати БТР а шо, най вчиться їздити... у нас одного бтра не вистачить - не успіватиме давити. треба хоча би з десяток. встигне... чо нє... за день мож всі вулиці об'їхати... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 серпня 2011, 16:11 |
|
|
exp написав: встигне... чо нє... за день мож всі вулиці об'їхати.. та об'їхати встигне, але як тільки він відїде на 100 метрів , на вільні місця вже напаркуються нові. того їх треба пускати пачками з інтервалом у 500 - 800 метрів 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |