exp написав:
ніхто не хочу поділитися досвідом?.. ага, це по нашому...

Таких "пунктів" просто не буває в природі. Моделі хлібопічок бувають різні (хоч і виглядають зовні майже однаково) і мука-дріжджі в Коломиї, Вологді, Модені, Мішкольці, Чікаго теж не однакові (хоч і виглядають зовні майже однаково)...
Так сі стало. Ніхто цьому не винен.

Це у мене третя пічка. Першу, Goldstar, привіз з Москви на початку 90-х, у Вологді їх ще не було.
Кілька порад:
1. Брати найдешевшу яка тільки знайдеться в Коломиї!!!
Гадаю, що в Коломиї без проблем можна надибати за 400 грн. а то й дешевшу.
2. Взагалі-то потрібні 4-5 програм котрі є в ЛЮБІЙ пічці - стане за очі для любої сім"Ї! А всілякі там рецепти типу "эксклюзивный полинезийский батон с плодами фейхоа, вялеными щупальцами кальмара и сушеными китайскими палоло" - потрібні що зайцю стоп-сигнал.
3. Любі бренди намальовані на виробах (соня-панасоня-філіпс-шміліпс) ніц не варті - всьо зроблене в PRC (або Таїланд, Філіпіни, Індонезія...)
І останнє. Тре брати і закласти, бодай, першу буханку. А тоді вже можна потребувати якихось порад.
Але пешраз тре шось робити...
