|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
kolobok
|
Додано: 16 травня 2011, 23:44 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
З повідомлень американських ЗМІ : По уточненим даним, в ході спецоперації знищено від двох до п’яти Бен Ладенів. Ще двох вдалося взяти в полон.
Учені винайшли такий прилад, за допомогою якого можна легко проходити крізь стіни, а назвали його взагалі прикольно - двері.
|
|
 |
|
 |
доктор Фрейд
|
Додано: 17 травня 2011, 00:16 |
|
Прізвище, Ім’я: Фрейд Зигмунд
|
"Колобок, колобок, я тебе з'їм".
На прийомі у Фрейда. - Лікарю, мій син - просто якийсь садист: копає тварин ногами, підставляє підніжки похилим людям, відриває у метелика крильця і сміється! - А скільки йому років? - 4 роки. - У такому випадку, нічого страшного немає, це швидко пройде, і він виросте доброю і ввічливою людиною. - Лікарю, ви мене заспокоїлили, велике вам спасибі. - Немає за що, фрау Гітлер ...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 травня 2011, 10:02 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
доктор Фрейд написав: - Немає за що, фрау Гітлер ... аналогічний випадок стався і з одним грузинським хлопчиком 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 травня 2011, 11:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Моя дружина захоплюється домашньою консервацією. - Маринує грибочки? - Ні-і-і. Сушить мізки У готелі жінці всю ніч не дає спати хропіння в сусідньому номері. Вона б’є в стіну, але марно. Вранці пані стукає в сусідній номер і каже чоловікові: — Ви що, не чули, як я вам стукала вночі? — Чути чув. Але вже вибачте, що не прийшов, — втомився я дуже.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
доктор Фрейд
|
Додано: 17 травня 2011, 15:46 |
|
Прізвище, Ім’я: Фрейд Зигмунд
|
Дослідження у психоаналитиків Джорджа Буша методом Фрейда показало, що йому тільки здається, що він хоче вбити Садама Хусейна чи Бен Ладена, а насправді у нього підсвідоме бажання вбити Буша-старшого! Навіщо тоді дарма каламутити всю світову громадськість, якщо це все можна зробити у самій Америці?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 травня 2011, 08:48 |
|
|
Русская ведущая на украинском концерте. С недоумением глядит в список концертных номеров. Потом неуверенно объявляет: "Висела писенька?! "
В раю добре... А в пеклі знайомих більше.
- Дівчино, а скільки вам років?
- 16
- О, а відразу І не даш.
- Ні ні, дам.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 22 травня 2011, 10:07 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 травня 2011, 11:53 |
|
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 травня 2011, 14:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
И в завершении - новости культуры: - Вчера застрелен директор филармонии...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 травня 2011, 19:02 |
|
|
к стати , о птицах , вчера поп с колокольни е...улся , даже не чирикнул...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |