|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 17 травня 2011, 00:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: таже як де ?.. тебе тут - мене там...  шось мені підказує внутрішній голос, що у тебе кращіще  це не внутрішний голос , це галицька риса характеру  ... бо мені си здає шо ти там таки не бідуєш... от і буть добрим , вгадай хто правіщий , а хто лівіщий  ( до політичних поглядів не відноситься, по політиці у мене погляди, якщо не крайньо праві , то близко до краю..)  Нє, найліпше зара тутка! Сніги зійшли, кождий день +20, бруньки розпускаються, зацвітає чермшина - на Сєв.Двіні лід пішов. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 травня 2011, 00:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar,ти головне двінський лід тримай , його у літі добе у пиво кидати , а ше у горівку...  тут вже бараболі цвите...і шо характерно я тут жуків за 10 років не видів ні разу... старожили розказували , шо колись то було , відтак віздихало... так шо бараболі без жуків ... цвіте і всьо... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 травня 2011, 07:44 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: yanychar,ти головне двінський лід тримай , його у літі добе у пиво кидати , а ше у горівку...  тут вже бараболі цвите...і шо характерно я тут жуків за 10 років не видів ні разу... старожили розказували , шо колись то було , відтак віздихало... так шо бараболі без жуків ... цвіте і всьо...  Ги! Тут 20 років назад теж жуків не було. Колись, памнітаю, на дачі тьошша піймає якусь комашку і бігом мені показувати: "Вот! Ты говорил, что у нас нету жуков! Они давно уже здесь!". І люто товче сапов якусь букашку. Кажу: та то не жук! "Больно ты понимаешь! Да ты сам жуков никогда не видел!!!" Шо я буду дурної сперечатись?.. Ну, тепер я знаю відки жуки взялись на Сєвєрах... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 травня 2011, 08:35 |
|
|
Цитата: Ну, тепер я знаю відки жуки взялись на Сєвєрах... і відкі ? невже від твоєї тьощі ??? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 травня 2011, 09:16 |
|
|
Капітан написав: Цитата: Ну, тепер я знаю відки жуки взялись на Сєвєрах... і відкі ? невже від твоєї тьощі ???  Ади, відци - "і шо характерно я тут жуків за 10 років не видів ні разу... старожили розказували , шо колись то було...". 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 травня 2011, 09:47 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
кажеш, капітан, що мені добре... 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 17 травня 2011, 09:49 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 травня 2011, 09:56 |
|
|
митя грихльов написав: Кожному по свому добре ) ага... так добре, що аж не добре, що так добре 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 травня 2011, 09:59 |
|
|
нє, то Хрущов з Америки жуків привіз , йому там баки забили шо вони , жуки , добре кукурудзу запилюють... exp написав: кажеш, капітан, що мені добре...  у всякому випадку дуже надіюся , що крайної біди таки нема... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 травня 2011, 10:03 |
|
|
капітан написав: у всякому випадку дуже надіюся , що крайної біди таки нема...  надійся - ненадійся... все одно получиш...  всі звідти надіються 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |