|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Bohdan_g
|
Додано: 15 травня 2011, 14:48 |
|
Прізвище, Ім’я: Богдан Игорович
|
Дзядзьо Мирон нагострив сокиру, рискаль, три ножі і косу. Питання, кілько москалів приїхало відпочивати на турбазу "Карпати"
|
|
 |
|
 |
Bohdan_g
|
Додано: 15 травня 2011, 14:55 |
|
|
Коли житель старовинної Еллади винайшов арфу - він думав про жінку.
Коли американець винайшов саксофон - він думав про жінку.
Цікаво, а про що думав москаль, коли винайшов балалайку?
|
|
 |
|
 |
Bohdan_g
|
Додано: 15 травня 2011, 14:55 |
|
|
Йдуть хлопці по селу
- Хлопці, куди вас так багато?
- Москалів бити!!!
- А якщо вони вас?
- А НАС ЗА ШО???
|
|
 |
|
 |
Bohdan_g
|
Додано: 15 травня 2011, 14:58 |
|
|
Створив Господь мавпу. А тоді дивиться - нє, людина все ж краще. Ну, збирає він усіх мавп і каже: щоб до завтра мені людьми стали! Ну, мавпи цілу ніч хвости відрізали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса! Живуть люди у білих хатах із вишневими садочками, хрущі над вишнями гудуть і т.д. Але що це? Деякі мавпи все ще у лісі по деревах стрибають! Ну, він як гримне на них: я Господь ваш, я вас створив, як ви смієте не підкорятись словам моїм?! Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тоді найсміливіша вилазить і каже забуханим голосом: "А ми па-украінскі нє панімаєм!"
|
|
 |
|
 |
Bohdan_g
|
Додано: 15 травня 2011, 14:59 |
|
|
Приходить син до тата і питає: - Тату, скажіть мені - як то так: в нас хата на 3 повЕрхи, 2 машини, купа худоби....курей, качок, індиків - неміряно....А Ви нігде не робите , і Мама ніГде не робит....Відки то сі всьо бере???? -Ну, сину....ти вже ходиш до 10=ї кляси....Муші ті кольсь сказати правду: там-о в стодолі за дверима є сокира....Я беру її і кожДої ночИ йду на дорогу за селом. Там-ка луплю москалів - шо від них заберу - з того і жиЄмо -Ти сину вже великий - йди і ти попробуй тої справи... Син нагострив сокиру, запасся ножами - пішов...... Зранку вертається.... - Тату!!!! Ту шось не то......Я забив 43 москалі, а чистого заробітку 27 гривнів і 34 копійки...... _ Ну, сину....Таке воно житЄ -- копієчка до копієчки, копієчка до копієчки.
|
|
 |
|
 |
Bohdan_g
|
Додано: 15 травня 2011, 15:03 |
|
|
Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”. Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно... - І розумієте українську? - Розумію, адже я – щирий українець. - А я тоді хто? - Не знаю... З вигляду – або жид, або москаль
Зустрічаються два галицькі інтелігенти: - Ти знаєш, що таке стриптиз по-російські? - Що? - Це коли під пісню, “Ой мороз, мороз” знімають шкуру з п’яного ведмедя.
Автобус з ізраїльтянами їде з екскурсією по колишнім таборах. По дорозі від Бабиного Яру до Польщі автобус ламається. Телефону ні в кого немає. Водій стукає в один з волинських будинків і говорить місцевому жителю: - Розумієте, я тут везу євреїв в Освенцім, а автобус зламався. Ви не могли б нам допомогти? Хазяїн розводить руками: - Так я б з радістю, тільки в мене усього лише мікрохвильова пічка
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 травня 2011, 20:56 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Богдан Ігорович! Патріотизм признали! Але перед тим, як писати, добре би шос почитати! Ці жартики дес раз осьмий пишутсі! Давай шос нове! 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 травня 2011, 21:12 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Старший_брат +1 єто уже гдє-то я кагда-то уже слишал... Боянисько =)
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 травня 2011, 08:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
– Сёма, и шо вчера таки за новости? – То не новости, Моня, то халоймес! – И шо такое? – Вчера в их Раде выступал их Могилев. Ти слышал? – Нет я не слышал. И шо он? – Он сказал, шо как обычно. – Сёма ти меня пугаешь. И шо, нам опять нужно собирать вещи? – Моня, он сказал за украинских националистов. Он сказал, что они виноваты. – Да?! – И еще он сказал, шо милиция тоже хочет праздник. – Ой. – Таки ой. Если та милиция захочет праздник, там будет мало место всем. И нам тоже. – Сёма, так шо, таки паковаться? – Моня, ша! Я этого не говорил. ... – Сёма, а кто он, тот Могилев? – Ай, брось – кто его разберет? – По фамилии таки русский. – Так я тебе скажу, Сёма, когда русский плющит украинца, виноваты снова мы. Ой вей, таки халоймес!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 травня 2011, 09:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Так я тебе скажу, Сёма, когда русский плющит украинца, виноваты снова мы. Ой вей, таки халоймес! ти диви , як оперативно анекдот придумали... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |