|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
wertsv
|
Додано: 31 березня 2011, 09:52 |
|
Прізвище, Ім’я: Сергій
|
Да, митя, літер багато, але одужав. Проблеми, звісно бувають, але коли якесь "чудо" в такому тоні дозволяє собі такі висловлювання про жінок, то закрадається думка про культуру самого абонента. Чим істерично брехати на форумі, наберись сміливості прийти, запросити директора і при ньому пояснити суть проблеми.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 31 березня 2011, 10:08 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
wertsv написав: Да, митя, літер багато, але одужав. Проблеми, звісно бувають, але коли якесь "чудо" в такому тоні дозволяє собі такі висловлювання про жінок, то закрадається думка про культуру самого абонента. Чим істерично брехати на форумі, наберись сміливості прийти, запросити директора і при ньому пояснити суть проблеми. Моя справа сказати (як сказати - то моя справа),а ваша не чекати "чудо - сміливе" . Висловлювання про жінок - залежать від жінок ?!
|
|
 |
|
 |
wertsv
|
Додано: 31 березня 2011, 10:12 |
|
|
ось тут ти правий - твоя справа тільки сказати. А от чи то правда, чи то ні - це вже не має значення.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 31 березня 2011, 10:24 |
|
|
wertsv написав: А от чи то правда, чи то ні - це вже не має значення. А кому це інтересно , мабуть - wertsv ! А якшо так ,то проблема має подвійне значення : 1.Проблематика з працівниками ! 2.Поговорити про це ! Оскільки мені про (1) не варто говорити ,бо ви спростовуєте це ,то 2 уже получається ,але чи воно мені зараз потрібне !? Мабуть ні ,я сказав ,так ,як зумів передати ті емоції котрі почув від інших ! А далі ,шо ви з тим зробите ,-це вже не має значення !
|
|
 |
|
 |
wertsv
|
Додано: 31 березня 2011, 10:32 |
|
|
Котрі почув від інших? Тобто ще й не сам спілкувався? ))) Тоді нам нема про що говорити.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 31 березня 2011, 10:42 |
|
|
wertsv написав: Котрі почув від інших? Тобто ще й не сам спілкувався? ))) Тоді нам нема про що говорити. Тобто - нема про що говорити ? Поки ми говоримо ні про що ? Чи це мої працівники ? Не приймати ,чи приймати цю інформацію - залежить не від мене !А от дослідити самому ,як на то пішло - то краще хай митя буде "олдиб" ! Не мені вас "учіть" ,правда ж ! П.С. : ваш аватар сказав мені більше чим ви ,краще з ним поговорю . 
|
|
 |
|
 |
wertsv
|
Додано: 31 березня 2011, 11:07 |
|
|
поговориш з аватаром? говори. може він в твою маячню повірить - він терплячий до таких ))
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 31 березня 2011, 11:13 |
|
|
wertsv написав: поговориш з аватаром? говори. може він в твою маячню повірить - він терплячий до таких ))  ,а ви б хотіли ,що б я ше й доказував  ! Та в своїх запитайте ,навіщо далеко іти ,чи миті іти тай доказувати ,і навіщо доказувати ,якщо ви цього досі не помічали !
|
|
 |
|
 |
wertsv
|
Додано: 31 березня 2011, 11:21 |
|
|
Ні, тепер мені ніяких доказів не треба, та й не може їх бути.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 31 березня 2011, 11:29 |
|
|
wertsv написав: Ні, тепер мені ніяких доказів не треба, та й не може їх бути. Докази залишились у вигляді інтроектів ,котрі носять у собі ті клієнти ,котрі попали під сервіс . Повторюсь трохи ,але варто : митя грихльов написав: От інша мова про тих ,хто проводить нет - враження таке ,що хлопці з Гарварду займаються благодійною справою - просвітляють нас нетом !
. За це вам 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |