|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 02 листопада 2010, 22:24 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Radar2 написав: можу дати телефон давайте. запросимо вас на студію. ви зможете бзпосередньо до людей донести своє бачення щодо коломийського телебачення.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Radar2
|
Додано: 02 листопада 2010, 23:35 |
|
Прізвище, Ім’я: Юра
|
АЛО! агов! Та розслабтесь ви! Це просто Ф_О_Р_У_М , який мало хто читає. Чого так болісно спиймаєте критику? Якщо ви працівник отого телебачення, то просто поясніть мені "бику", що я не правий, що це самий стильний, прогресивний, не заангажований супер-пупер канал!
|
|
 |
|
 |
Radar2
|
Додано: 02 листопада 2010, 23:47 |
|
|
Цитата: "недорозвинутого імбіцила " (ой, пардон...)  нвпевно у Вас на НТК "туєва хуча" дорозвинутих, на чолі з меліцейською ведучою кримінальної хроніки "БАГІНЯ ТВ! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 листопада 2010, 00:07 |
|
|
Radar2 написав: АЛО! агов! Та розслабтесь ви! Це просто Ф_О_Р_У_М , який мало хто читає вам пропонують можливість виступити перед більш широкою аудиторією чи ваш максимум - це дрібні нападки на форумі, який мало хто читає?
|
|
 |
|
 |
Radar2
|
Додано: 03 листопада 2010, 10:29 |
|
|
БорМан написав: Radar2 написав: АЛО! агов! Та розслабтесь ви! Це просто Ф_О_Р_У_М , який мало хто читає вам пропонують можливість виступити перед більш широкою аудиторією чи ваш максимум - це дрібні нападки на форумі, який мало хто читає? Дякую за пропозицію! Я просто не розумію з ким я спілкуюсь, який БОРМАН мені пропонує широку аудиторію? 
|
|
 |
|
 |
Radar2
|
Додано: 03 листопада 2010, 10:40 |
|
|
До речі анігдот про свободу слова: "Что общего между свободой слова и оральным сексом? - Одно неловкое движение языком - и ты в жопе".
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 листопада 2010, 11:00 |
|
|
Radar2 написав: БорМан написав: Radar2 написав: АЛО! агов! Та розслабтесь ви! Це просто Ф_О_Р_У_М , який мало хто читає вам пропонують можливість виступити перед більш широкою аудиторією чи ваш максимум - це дрібні нападки на форумі, який мало хто читає? Дякую за пропозицію! Я просто не розумію з ким я спілкуюсь, який БОРМАН мені пропонує широку аудиторію?  я так зрозумів що телефона не буде. 
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 13:26 |
|
Прізвище, Ім’я: Березовська Світлана
|
Шановні , образи один одного не приводять до конструктивного рішення .А каналу НТК може варто задуматись ...Наприклад: в світі недавніх предвиборчих перегнів -при виступах кандидатів на голову міста зокрема Ткачук Марії, Слюзара Ігора та людей яки іх підтримували завжди був номер телефона,і наши Коломияни яки не байдужі до долі міста могли передзвонити та задаи своі питання,...але жодного разу коли виступав Любомир Глушков,Андрій Шевчук,Юрій Романюк - подзвонити не можна - називалось прямий ефір....То ви хочети сказати що ви не від ого не залежити!!!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 листопада 2010, 13:34 |
|
|
svitlana написав: Шановні , образи один одного не приводять до конструктивного рішення згідний з вами. Якщо є конкретні зауваження чи може конструктивні пропозиції - давайте.
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 13:44 |
|
Прізвище, Ім’я: Березовська Світлана
|
Думаю ,що в Коломиї є молоді люди з всшею журналісткою освітою,яки хотіли би працювати,може варто об"явити конкурс, задати певну тиматику ,яку саме - це на розсуд НТК .
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |