|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 31 жовтня 2010, 18:56 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
йо , вуса , то йо , який Мірко без вусів... А у тому коні , на котрому я воссідаю - 550 конєчих сил...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 жовтня 2010, 19:42 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: А у тому коні , на котрому я воссідаю - 550 конєчих сил... Та здогадуємося, сюди такі також чєсом забігают зрідка, значно більше прямих конкурентів: мустанґів чи поршів, чи японських акур, а ваших "биків" ніц не видко, лиш де-не-де якась мазераті пробіжит...
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 31 жовтня 2010, 20:21 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
 Вот я на лошади, да и правда не разглядеть особо, но точно без усов 
Востаннє редагувалось Galka в 01 листопада 2010, 19:58, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 31 жовтня 2010, 20:23 |
|
|
mytko, а как ты сделал такую маленькую фотку?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 жовтня 2010, 20:39 |
|
|
Galka написав: mytko, а как ты сделал такую маленькую фотку? Галя є такі програми котрі дозволяють обрізати і зтиснути фотку , напрклад така http://www.vso-software.fr/products/image_resizer/
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 31 жовтня 2010, 20:45 |
|
|
Слушай Капітан а в радикале там какие-то пиксели 640, а если сделать например 340 то что получится меньше она будет или качество хуже?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 жовтня 2010, 20:59 |
|
|
Галя , ти права , можна обрізати і у радикалі, а якість , тобто , качєство , у любому випадку буде страдати .. така реалія.. тиснеш і тиснене отримуєш..але є нюанс.. коли ти потиснеш у себе на компі , то зменьшиш час завантаження файлу , у нашому випадку фото , на сервер..то таки буває корисно.. але , як кажуть у нас у Карпатах - хазя їн барин... тобто каждий комар пісяє відносно товщитни свого пісяла.. то я до того , що кому як зручно , то той так і робить...хочеш детальніше , пиши у приват.. буду радий прислужити... може трохи сумбурно.. але збираю кіндера на хелловін.. а того однією рукою пишу
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 жовтня 2010, 21:26 |
|
|
Капітан написав: Galka написав: mytko, а как ты сделал такую маленькую фотку? Галя є такі програми котрі дозволяють обрізати і зтиснути фотку , напрклад така http://www.vso-software.fr/products/image_resizer/Ну зачем такие сложности, береш рідний Microsoft Picure Manader (офісна пакетна програма), там є в робочому просторі image - resize ; і мож різати, як собі забажаєш: там є і в процентному відношенні від оригінала, по заданих в ручну параметрах, є й стандартні шаблони, той же ж 640x480. А окремий графічний редактор потрібен для більш серйозної обробки.
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 31 жовтня 2010, 22:12 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
myrko написав: Ну зачем такие сложности... Вот-вот (с) ВИЛ. Вери рекомендед!Сам пользуюсь и всем советую. Есть программка, которая смотрит, ОЧЕНЬ много чего делает, в том числе и рисайзит, кропит, шарпит, блюрит, ватермаркит, канвасайзит, ротейтит, конвертит и многое другое. Всё быстро, качественно и абсолютно бесплатно. Встречаем: FastStone Image Viewer. Попробуй, не пожалеешь. И специальная программа для рисайза: FastStone Photo Resizer. Вторая чуть меньше по функционалу. Я пользуюсь первой, так как там есть и русский и украинский интерфейс.
Востаннє редагувалось ГомоУкраїнус в 31 жовтня 2010, 23:00, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 жовтня 2010, 22:42 |
|
|
Galka написав: в радикале там какие-то пиксели 640, а если сделать например 340 то что получится меньше она будет или качество хуже? І то, і друге єссєсно; це лиш на словах говориться, шо "розмір немає значення"  , а на практиці зменшення призводить до втрати якості афтоматіцки.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |