|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 09 жовтня 2010, 13:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Британець встановив рекорд виграшу в лотерею
Житель Великобританії виграв рекордну суму під час розіграшу лотереї Euromillions, який пройшов у країнах Західної Європи у п`ятницю, 8 жовтня. Як повідомляє Лента.ру з посиланням на ВВС News і компанію Camelot - оператора Euromillions на британській території - переможцеві дістанеться близько 113 мільйонів фунтів.
За даними Camelot, це не тільки найбільший джек-пот в історії Euromillions, а й найбільший виграш, який будь-коли одержували у Великобританії на один квиток. Водночас ім`я переможця наразі невідоме.
Agence France-Presse називає точну суму виграшу - 129 818 431 євро. Агентство зауважує, що попередній рекорд в Euromillions був поставлений 2009 року: тоді мешканка Іспанії виграла більше 126 мільйонів євро.
Лотерея Euromillions розігрується між жителями Великобританії, Франції, Австрії, Бельгії, Люксембурга, Ірландії, Португалії та Швейцарії. AFP повідомляє, що в розіграші беруть участь десятки мільйонів осіб. http://unian.net/ukr/news/news-400031.htmlоце я розумію , з таким баблом мож всю Коломию рік поїти... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 26 жовтня 2010, 14:13 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Зашугали животную... Умер осьминог-провидец Пауль Сегодня утром, 26 октября, в аквариуме Sealifе немецкого города Оберхаузена умер знаменитый осьминог-провидец Пауль. В аквариуме обещают, что через некоторое время у них появится новый Пауль. Напомним, что осьминог Пауль прославился благодаря тому, что дал верные прогнозы на восемь матчей Чемпиона мира по футболу, который проходил в июне-июле 2010 года в ЮАР. По завершении мирового первенства интерес к головоногому не угас — Пауля захотели выкупить сразу несколько компаний, также осьминогом интересовался зоопарк Испании и российские букмекеры. Тем не менее, сотрудники океанариума заверили, что не собираются продавать Пауля. Также сообщалось, что моллюск-знаменитость больше не будет заниматься предсказаниями и вернется к жизни обычного осьминога. Стоит отметить, что не так давно в ЮАР в короткие сроки завершились съемки фильма «Убийство осьминога Пауля», снятого в жанре черной комедии. Источник: sovsport.ru
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 жовтня 2010, 16:24 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Умер осьминог-провидец Пауль висловлюю щирі співчуття всьому німецькому народу, і скорблю разом з ним...  ...хай намул йому буде пухом...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 жовтня 2010, 16:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
краще би були його зарізали і з'їли... 
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 26 жовтня 2010, 21:14 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 26 жовтня 2010, 21:20 |
|
|
Він вже старий був. Жорсткий.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2010, 16:59 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
жесть  Цитата: У фільмі Чарлі Чапліна "Цирк" знайшли сліди "мандрівника у часі" - в одному з епізодів кінострічки 1928 року людина розмовляє по мобільному телефону.
В кадрі видно, як на задньому плані проходить людина (ймовірно, жінка) в темному капелюсі та пальті, тримаючи ліву руку біля вуха, ніби охопивши слухавку.
Ірландський режисер Джордж Кларк не тільки помітив незвичайну ситуацію, але й уповільнив відео та масштабував його, щоб показати – людина, схоже, розмовляє по телефону. Поруч з її вухом – тонкий, чорний об'єкт.
Чи це мобільний телефон? Але у 1928 році цих пристроїв ще не існувало.
На думку Кларка, єдиним правдоподібним поясненням цього є теорія про те, що ця людина – мандрівник у часі, гість з майбутнього.
Відео з фрагментами стрічки та своїми поясненнями Кларк виклав в Інтернет. І користувачі почали бурхливе обговорення новини, висуваючи різноманітні версії того, що відбувається на екрані. На переконання багатьох запеклих любителів сінематографа ця людина справді була, по суті, мандрівником з майбутнього, який мав нещастя бути зафіксованим на плівку, тим самим знищуючи тканину Всесвіту. тут є відео... можна добре роздивитися 
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 28 жовтня 2010, 17:17 |
|
|
Бугога Вона напевно просто вирішила повипендрюватись перед відсталими "предками". Кому там телефонувати? Де базові станції? Підпільна мережа? Чи можливо вона телефонує у майбутнє? Чи на супутник? Я думаю, вона просто вушко прогріває  Але фейк знаний!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 листопада 2010, 11:18 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Умные люди видят цветные сны
Чем выше интеллектуальное развитие человека, тем ярче его сновидения.
В тестах приняло участие 2 тысячи человек. Их спросили, видят ли они сны. Но, как оказалось, большинству опрошенных сны не сняться либо они их не помнят. И только небольшой группе участников регулярно сняться сны. Этим людям предложили пройти интеллектуальное тестирование, и все они справились на «отлично».
Ученые заключили, что чем больше в умственном плане развит человек, тем детальней и ярче он видит сон. В период ночного отдыха мозг не перестает активно работать и анализирует события. У людей с пониженными умственными возможностями мозг менее активен, поэтому во время сна практически не функционирует.
Джерело: horoshienovosti.com.ua
P.S. Ну, аж так прямолінійно воно не ферзеклює, тоб-то на місці тих хто бачить кольорові сни (і себе грішного) я би не став скакати до стелі і проголошувати: "Я геній, проч сомнєнія!!!"; але залежність все-таки існує, чи як кажуть в народі: "Дурне спит, дурному сі дурне снит...".
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 листопада 2010, 12:19 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
myrko написав: "Дурне спит, дурному сі дурне снит...". йой. ніби то дурне не може бути кольоровим 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |