|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
zahar
|
Додано: 17 вересня 2010, 12:10 |
|
|
Юрген КЛОПП: «Игра Карпат была выдающейся» Наставник дортмундской Боруссии Юрген Клопп после триллера во Львове отдал должное Карпатам. "Пришлось приложить максимум усилий, чтобы взять три очка. Карпаты сыграли очень мощно, нам было тяжело защищать свои ворота, - говорит Юрген Клопп. - Наши первые два гола - индивидуальное мастерство игроков Боруссии, но, к сожалению, мы не сумели удержать это преимущество к перерыву". "В перерыве я предупредил своих ребят, что счет 1:2 ничего не гарантирует, нужно работать на полную мощность. Когда счет стал 3:2 не в нашу пользу, пришлось включать максимум. "Если брать еврокубки, наверное, сегодня был самый сумасшедший матч в моей тренерской карьере. Было очень интересно", - цитирует немецкого специалиста официальный сайт ФК Карпаты.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 вересня 2010, 17:28 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
|
 |
|
 |
zahar
|
Додано: 18 вересня 2010, 19:35 |
|
|
|
 |
|
 |
zahar
|
Додано: 18 вересня 2010, 19:41 |
|
|
Безсонов подав у відставку Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Володимир Безсонов подав у відставку.
Про це повідомляє "Террикон" із посиланням на "9 канал".
Безсонов оголосив про своє рішення гравцям у роздягальні після гри. На наступну гру у Кубці України проти "Таврії" команду виведе Вадим Тищенко.
У цьому сезоні "Дніпро" не пройшов у груповий турнір Ліги Європи та поки що далекий від виконання поставленого керівництвом клубу завдання у вигляді потрапляння до Ліги Чемпіонів.
У Дніпропетровську - свято!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 вересня 2010, 22:36 |
|
|
Цитата: Безсонов подав у відставку нарешті 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 18 вересня 2010, 22:41 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ну хоч він пішов - і то добре.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 вересня 2010, 22:46 |
|
|
Цитата: ну хоч він пішов - і то добре ага лиш би вони не взяли якогось валянка а в Динамо прийде вже напевно Шева тренером 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 вересня 2010, 11:35 |
|
|
сьогодні гарні матчі:
15:00 Зоря - Динамо 17:00 Карпати - Оболонь 17:00 Арсенал - Металіст 19:00 Шахтар - Таврія
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 вересня 2010, 10:04 |
|
|
http://www.terrikon.dn.ua/posts/63457 шоб підняти настрій постійно переглядаю  Цитата: Керівництво дніпропетровського "Дніпра" шукає на пост головного тренера команди авторитетного фахівця. Про це заявив глава наглядової ради ФК "Дніпро" Ігор Коломойський.
"Зараз ми ведемо переговори з авторитетними тренерами, і якщо той, на кому ми зупинимо свій вибір, буде готовий приступити до роботи негайно, ми не станемо відкладати його призначення в довгий ящик. У той же час я не раджу скидати з рахунків Тищенка (в.о. головного тренера) - нехай він у свій час і сказав, що бачить себе лише асистентом", - сказав Коломойський, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".
За словами Коломойського гра команди, і результати останнім часом були далекими від того, що хотіли б бачити вболівальники та акціонери "Дніпра".
"Ми не потрапили в груповий турнір Ліги Європи, втратили завойовані на старті чемпіонату позиції, а на довершення - ще й програли "Севастополю", який знаходиться на дні турнірної таблиці. Більш того, маючи в розпорядженні класних нападаючих, Безсонов вважав за краще виставити в цій зустрічі трьох опорних півзахисників і всього одного форварда. Хоча керівництво клубу неодноразово звертало увагу тренера на те, що він зловживає оборонною тактикою, і той обіцяв, за винятком поєдинків з грандами, випускати як мінімум двох", - сказав він.
Президент "Дніпра" також відзначив, що серед претендентів на посаду головного тренер немає Юрія Сьоміна, Франка Райкарда і Юрія Красножана. "Ці кандидатури вже не актуальні. Якщо хтось і розмовляв з ним від нашого імені, то без санкції акціонерів. Цей тренер (Красножан) не відповідає амбіціям "Дніпра", - підкреслив він.
Нагадаємо, Безсонов пішов з посади наставника команди після поразки "Дніпра" від "Севастополя" (1:2) у 10-му турі Прем'єр-ліги.
|
|
 |
|
 |
ViacheSlavko
|
Додано: 21 вересня 2010, 13:40 |
|
Прізвище, Ім’я: Приймак В'ячеслав
|
Та Дніпро як завжди візьме собі тренера, якого звідкись попруть за погані результати....і взагалі останнім часом Дніпро став санітаром нашої прем''єр - ліги...якшо когось довго тримають на лавці іншої команди- відкритий шлях у Дніпро))))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |