|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 02 липня 2010, 20:31 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
а тим часом поки ми тут ржем яликович знову обісрався Цитата: Президент Віктор Янукович припустився чергового конфузу.
"Я вдячний вам, пані шановна генеральний секретар, президенту Обамі за теплі слова", - сказав Янукович. "Сьогоднішня зустріч моя з пані генеральним секретарем підтвердила обопільну готовність двох країн до подальшого поглиблення стосунків на основі хартії США про стратегічне партнерство", - додав Янукович. Пізніше він повернувся до підготовленого йому тексту виступу і далі став називати Клінтон "пані державним секретарем". Українська правда
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 липня 2010, 21:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
правду кажучи , я би дивувася , якби вінком припи...ний , щось не ляпнув , а так все у нормі , прєдзіндєнт у хорошому тонусі , поре херню на ліво і на право.... кожен нарід має того цісарі , на котрого заслужує.. . так каже давна приповідка...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 липня 2010, 22:31 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
та ми вже хвилюємося коли він нічого не відмочує. чи бува не захворів.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 липня 2010, 22:48 |
|
|
БорМан написав: та ми вже хвилюємося коли він нічого не відмочує. чи бува не захворів. о , видиш , ти маєш таку саму думку... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 03 липня 2010, 10:41 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
БорМан написав: пані шановна генеральний секретар Це у нього привичка, ще з часів нєрушимого...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 липня 2010, 16:29 |
|
|
Для мене самим генеральнішим, був наш дарагой Леонід Ілліч 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 липня 2010, 19:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Президент Украины отпраздновал свое 60-летие под песни звезд российской и украинской эстрады в 60 километрах от Киева.  Праздник, на который, отложив все дела, прилетели ведущие политики стран СНГ и звезды российской эстрады первой величины, продолжался 10 часов. Сценарий торжества, устроенного в честь четвертого украинского президента, вполне мог бы лечь в основу сценария новой бондиады: артисты, приглашенные на день рождения президента, даже находясь в самолете, не знали программу мероприятия". Янукович отметил юбилей в лесной глуши
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 липня 2010, 11:15 |
|
|
 ну .. і небожителям таки бухнути хоцца...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 липня 2010, 13:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: :D  ну .. і небожителям таки бухнути хоцца... Та чо нє?! І я, теж, не проти!.. (а хто був би проти?!)Однак... "Загальний гонорар зірок, що виступили на 60-річному ювілеї президента Віктора Януковича 11 липня, перевищив мільйон євро. На дні народження були присутні вітчизняні та російські виконавці. Зокрема, Йосип Кобзон, Валерій Меладзе, Олександр Сєров, Філіп Кіркоров, Анжеліка Варум, Леонід Агутін, Наталія Корольова, група Дискотека Аварія, Тіна Кароль, Ані Лорак, Ірина Билік, а також світова знаменитість - співачка Лара Фабіан. Вели вечір російські шоумен і комік Максим Галкін і українська телезірка і родичка екс-президента Віктора Ющенка Маша Єфросініна. Керівник московського концертного агентства "Енергія зірок" Дмитро Молчанов повідомив, що за подібні замовлення російські зірки беруть плату за вищим тарифом - як за виступи на корпоративах "Газпрому". Дует Варум-Агутін працює за 45 тисяч євро, Філіп Кіркоров і Олександр Сєров беруть по 60-80 тисяч, а Дискотека Аварія може запросити до 80-100 тисяч євро. Назвати ж гонорар Кобзона Молчанов навіть не береться. "Йому хіба що акції заводу якогось могли запропонувати", - жартує він. Лару Фабіан російські олігархи замовляли, за даними московського експерта, за 250 тисяч євро. Шоумен Галкін в якості тамади коштує 120 тисяч євро, а середній гонорар Єфросініной коливається навколо 4 тисяч євро. Коментуючи фінансову частину ювілею президента, глава АП Сергій Льовочкін заявив, що "день народження президента був організований за приватні кошти Януковича, і ні копійки грошей з держбюджету на ювілей не витратили". "Я не знаю, скільки це коштувало. Але можу сказати одне - було скромно, але зі смаком", - заявив з приводу побаченого в Заліссі перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. Всього, на вечорі в "Заліссі" було 120 гостей. На святі були присутні обидва сини Януковича. Не було лише його дружини Людмили. Нагадаємо, за даними офіційної декларації за 2009 р., доходи українського президента складають 235 тисяч гривень на рік". Янукович при доходах 235 тис. грн на рік заплатив 1 млн євро за виступ зірок на своєму ювілеїЯнукович показав свою декларацію
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 липня 2010, 14:42 |
|
|
ну то таке , може він літом де колгоспами на заробітки їзди.. бораки сапати , коровники мурувати .. тай собі зароблєє... от і мав чим артистам заплатити...а ви зразу .. нєтрудавия даходи... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |