|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 08 травня 2010, 20:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
ИСТОРИЯ"история бесчувственная сука загадочна бессмысленна упряма она не понимает слова страшно не знает слов бинты паёк гангрена сукровица заградотряд и мама она пренебрегает днём и утром и холодящим душу визгом мины апрельским ветром перламутром капелек росы засохшей грязью на солдатских спинах ей не доступны вонь гниющей раны махорки дым и аромат медвяный и ты ничком упавший в листья мяты на берегу речушки безымянной ей безразличны дети и солдаты портянки бэтээры и побудки история рассматривает даты парады годовщины и плакаты герцеговину флор в вишнёвой трубке... и значит снова будут аты-баты хребты кавказа альпы и карпаты где каждый враг чужак и виноватый а ты её солдатик оловянный." http://art-of-arts.livejournal.com/338716.html
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 травня 2010, 15:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Самотрусость – вот наше наследство…
Фальшь была многорука, как Шива, Опошляла и песни, и флаг. И романтика маршей фальшиво Заглушала хрипящий ГУЛАГ.
И с нелегкой судьбою Володя, А с фамилией легкой Мотыль, Воскресил нам в прорыве к свободе Ироничной романтики стиль.
А с иронией вот что бывает: С финкой ненависти под полой Злой иронией лишь убивают, А от злобства спасают незлой.
Напрягалось чиновное быдло, На просмотре угрюмо сопя При словах «За державу обидно», А обиделось вдруг за себя.
И глядели на фильм косовато, Да вот Бог его видимо спас, Потихоньку шепнув космонавтам Перед взлётом крутить каждый раз.
Самотрусость – вот наше наследство… Да и самозловредство притом. Это русское самозапретство На все то, чем гордимся потом.
Все невыигранные битвы Оттого что, к себе все сводя, При словах «За державу обидно» Обижаемся лишь за себя.
А еще иногда так постыдно, Что не стыдно нисколечко тем, Кому лишь за державу обидно: А всем ясно, что им очевидно За людей не обидно совсем.
/Е.Евтушенко/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 травня 2010, 01:03 |
|
|
«девятомай»
Площадь вся в сивушном смраде Разит от старперской толкотни Водочки тяпнуть на параде, Мчится орда патриотни.
И орут они как побухают: «Мир спасли мы от беды!», И адским огнем полыхают Мангалы их в виде звезды
Лежит сталинист-недобиток В блевотине с кучкой «наград» По площади дико грохочет Рухляди старой парад.
Кругом одни пьяные хари Всюду мусор и вонь от мочи Отмечают мутанты в угаре Сталинистской триумф сволочни
Вызывает восторг у всей швали Ужасные зверства скотов Тех, кто в лагеря миллионы загнали, Кто резали женщин, детей, стариков
Там где красная мразь побывала Были смерть и страданья и плач И правителем русского быдла Всегда был тиран иль палач.
Красный праздник совковых уродов Льет вино словно кровь через край Будь же проклят в веках и навечно Бесовской бренд «девятомай»!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 травня 2010, 22:12 |
|
|
 Презрение потомков - самое малое из того, что заслужили строители и защитники советского режима.
А.Подрабинек Опять в истерике казенной Блюет фанфарами эфир, И все мерзей воняет зоной Всегосударственный сортир. Непогребенные останки Вновь скрыты сорною травой, Но черно-рыжие портянки Растянуты над мостовой. Пир на крови, веселье в склепе, От пафоса дрожащий гимн Рабов, что отстояли цепи И навязали их другим. Флаг победившего насилья Сжимает потная рука, И зассанная блядь Россия Стоит у винного ларька. Косая, грязная, бухая, Стоит с портретом палача, И сталинские вертухаи Ползут, медальками бренча. Герои СМЕРШа и ГУЛАГа, Кровавым ставшие бичом, Все так же славят вурдалака И не раскаются ни в чем. Лжи семиведерная клизма, Тупого зла чертополох... Вы - оправдание фашизма: Любой ваш враг - не так уж плох! Вам не отмыться, ветераны, Не только СМЕРШа - всем подряд, Кто снова чествует тирана: Вы все - один заградотряд! Кто сгинул вовремя в окопе - Спас честь и совесть от беды, А вы - катились по Европе Страшней аттиловой орды! Насильники и мародеры, Бич матерей и дочерей, А вслед орде - росли заборы Все новых зон и лагерей... Кто гнал и тупо шел на бойню, Кто строил и хранил тюрьму - Каких вы почестей достойны, Тоскующие по ярму?! Вы даже и в преддверье гроба Не поумнели ни на грош, И в вас кипит все та же злоба, Когда развенчивают ложь, И вы в угаре реваншизма Вопите, требуя расправ... Вы - оправдание фашизма: Хотя бы в чем-то был он прав! Как жаль, что пули промахнулись В звездой помеченную грудь, Как жаль, что вы тогда вернулись И нас пытаетесь вернуть. /Ю.Нестеренко, май 2010/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 червня 2010, 22:46 |
|
|
Повстанцы Приморья
Если мент лежит в кустах Нож торчит из бока Значит вы недалеко От Владивостока!
Если рысь в тайге мента Пожирает с кровью, Знайте: рысь тот - партизан "Армии Приморья"!
Если мишка постучал В отделенье лапой, Значит тут конец настал Ихнему гестапо
Если клещ залез в калаш, Иль менту за ворот Это партизанский наш Беспилотник-робот!
Уссурийский тигр - вид, Очень-очень редкий, Недовольно он рычит, Если ест объедки
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 серпня 2010, 23:46 |
|
|
Тарас БульбаПесимістична поемаНародився той Тарас на сході Вкраїни, та в старі роки ще мав розум,як в дитини. Чи-то сала він об'ївсь, руский патрійота, же не вмів по-українськи мовить,ідійота! Чи-то Гоголя читав на чужім нарєчьї, бо вкраїнці-ся сміяли йому прямо в ...плечі. Мав синів він також двох Остапа й Андрія: перший глупий,як москаль, другий був,як...мрія! Сам Тарас,хитрунчик був, та з військом дружив - вумно-хитро мудрував і чужим служив. Й дослужився неборака На безплатні щі, й що умів в війську набрати, то "іщі-свіщі". Добре...Суть же не в Тарасі, а у двох синах: Один став хамлом і бидлом, другий - у панах... Не в панах тих,кріпосних, що колись знущались, а в панах тих гонорових, що Честь й Совість знали. Андрій полюбив дівчину із польского роду, закохавсь по-самі вуха у дівочу вроду. Мало того,дівка славна, Бог,її добро, душу мала,вся в Андрія - Адама ребро! Хто таке кохання знає, Той і зрозуміє - кожен так собі будує, яко він уміє. Там і діти появились: Анджей і Остап - пани честі,все по-правді, а не так,тяп-ляп. Андрій праці не цурався, щоб дітей кормить, й призадумався на хвилю, рішуче на мить!... В Армію Крайову він служить пішов, (бо ж війна іде)... Захищать,а не вбивати- як Закон веде! Й став Андрій служить у війську гордих і відважних, а Остап зріс при "совєтах" хамлом і продажним. Чом так склалась Доля в них не будем гадать... Лиш кінець в Цім має сенс - тут суть й благодать, для Тих хто уміє думать бачучи в тім толк, щоб гарненько зрозуміть: хто ягня,хто вовк! Так брати служили в війську поза Українов в війську тішились життям, як в кіно дитина... Той Андрійко офіцером - служив в Вестеплятте, бо й таке бува в Житті, як і полька-мати. А Остап,той татів син служив у гебістах, бо не хтів голодним буть і хтів дуже їсти... І служили два брати, та не Україні - стерегли чуже добро, як ті "пси на сіні". Доля людська,то не поле, щоби перейти, мислити тут треба гоже, Всім,й таким як Ти!... А в той час якраз агресор попер в край без ліку - мусиш й ти вбивати хлопе. Як-то чоловіку!... Вестерплятте,Брест-Литовський, а вкінці КАТИНЬ... із сибірського полону, плач-не-плач,а згинь - раз кат дикий,безпощадний, як той азіят, що рубає все живе, мов якийсь варят. Так у 40-м році відбулась в Катині страта - Батько з сином розстріляли й кинули в траншею брата. Всіх кидали і стріляли потаємно,без кіно... Якийсь "гоголь" це придумав й описав це все давно. І за що? За добру душу, Чи за віру у Отця, сталіністам-совкопрядам згодилась масакра ця? Розстріляли по-приказу - навіть не моргнули, і навік закрились очі й в канаві заснули. Що ти Іроде проклятий із дитям зробив? Чом тебе Господь в колисці паніш не вдавив? - за таку "козацьку вдачу" і паршиву долю, раз ти Бога не любив, любив ж якусь "волю"? Я ще б краще,по-галицьки та сказав б тобі, як би це було в Карпатах. В той ж Час,в тій ж Добі!... В мене тато галичанин, а матуся полька і не хочу я робити із Гоголя "льолька". Але мушу теж сказати, любії Словяни, же той Гоголь був нещирим, або троха пяний... Бо не міг поет нормальний вбивство оспівати - Кровна помста,то є ваше "пани" азіяти! То ж так й доля повернулась, Андрію кінцем, що в Катині перед смертю Зустрівся з вітцем!... Далі так,як Гоголь пише Устами Тараса: й Малоросія з Москвою, як брехня-прикраса. Розстрілять-то розстріляли, та не поховали, Той Тарас із тим Остапом Андрія-кровинку... і куди ж там до любові польської дитинки - тих дітей,що десь-там знають, й памятати будуть, як Дід Батька їх позбавив, по-своєму судя! Хто їх дикарів таких, та простить у світі, як вони прокляті є на Цім білім світі! Треба мати Бога в серці і все розуміть, та не мислити за-дуже, "Бить или нє бить!" Кожен має розуміти слова Воля!Доля! Правда!Батьківщина!Совість! ...й ковбаса,й квасоля. Якщо Гоголь хворий був, та й не розібравсь, то так само і Бортко у кіно...продавсь! Бо негоже українцям Убивать Синів, й насміхатися,як бидлу з родових панів... Але то таке,Вам скажу, як горох об стіну, до тих пір,поки в народі не взірве хтось "міну". Ту,яка відкриє очі на Добро і Зло й розповість про праотців ...Як воно Було! ........... Хто вбиває Батька,Сина, або свого Брата, то до Того колись прийде Розпач і Розплата! Ten, kto Boga kocha, Panu dzieci rodzi- ten dobrze zrozumie, o co w wierszu chodzi! /Юрко НОТОЦО 6 квітня 2009 р. Дрогобич. Галичина/
|
|
 |
|
 |
Macqui
|
Додано: 24 вересня 2010, 12:34 |
|
|
читаю "Луна и грош" Моэма. Пока в восторге!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 листопада 2010, 08:37 |
|
|
Ой яка чудова наша спільна мова, Бо ж у нас Донцов був, а у них – Донцова. Левченко з Донецька, Фаріон зі Львова Пнуться нам довести, що не та це мова. Щось одне торочить, друге щось там мимрить, Та Микола Янович їх усіх примирить. Спільна мова наша наймиліша в світі, Скоро всі ми нею будєм говоріті. Будємо базаріть чьотка і нормальна, Станєт она всюду сплошь рєгіанальна. В цім вопросі спорить я не хочу, ні, Братські мови наші ти візьми й сравні! Братскіє народи не поссорить враґ – В виділенім слові зміним «ні» на «так»! /О.Ірванець 30.09.10/
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 листопада 2010, 10:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: В виділенім слові зміним «ні» на «так»! у котрому саме? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 листопада 2010, 15:21 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: Цитата: В виділенім слові зміним «ні» на «так»! у котрому саме?  В цім вопросі спорить я не хочу, ні, Братські мови наші ти візьми й сравні! Братскіє народи не поссорить враґ – В виділенім слові зміним «ні» на «так»! Відав у цьому 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |