|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 25 лютого 2010, 00:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Ну вони крадуть , але повірте , їм встидно , навіть дуже , але вони нічо не можуть з собов вдіяти , то сильніше за них. От вони крадуть , а у душі каються... просто ми того не знаємо... :D Пам'ятяєте як у 12 стільцях , голова будинку престарілих , был застенчивым ворюгой , он крал , а ему было стыдно... :bc:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 лютого 2010, 01:15 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Капітан пише:
Ну вони крадуть , але повірте , їм встидно , навіть дуже ,
А от японці і араби не крадуть, по крайній мірі серед своїх. У них до недавна за це відрізали руки і вони ще про це пам'ятають. Може і нашим то помогло-би, але тоді би пів-країни було одноруких, ну вся ВР і правительство - то точно. :D
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 лютого 2010, 01:24 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: myrko пише:
вся ВР і правительство - то точно
у цих би було відрубані обі , причім по плечі. у декого ше дальше ... по саме нікуда ... он сидить там один такий ... кажут шо то інвалід, а морда як у бандюка.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 лютого 2010, 01:30 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
кажут шо то інвалід, а морда як у бандюка.
Та він не винен , що має таку морду , то спадковість , батько мутатор забув помити , от вам і наслідок - бандитська морда , але у душі він добрий , як Валуєв. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 лютого 2010, 01:30 |
|
|
Ну у них все залежит від масштабу. Якщо украдеш на 100гр., то будеш ворюга кончений і тебе посодють; а якщо на мільярди, то це називається фінансова операція і рахується цілком легальна справа.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 лютого 2010, 01:34 |
|
|
Он тут у Італії поарештували трошки народу , сперли не багато - не мало , не знаю як то пишеться у цифрах того буду прописом , два мільярди двісті п'ятдесят мільйонів.
Так прославився телекоміталія, і інтернет провайдер фаствеб.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 лютого 2010, 01:53 |
|
|
Тут у мадярів, на будапештському державному транспортному підприємстві , позаключали контракти з "корєшами" в якостях експертів і консультантів (причому писалися наукові праці чуть не по винайденню колеса, а порахували, що кожна буква коштувала пр. 200 ?. :D ); словом, на це все пішло пару мільйонів казьонних грошей. Ведеться розслідування, але ще нікого не посадили.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 лютого 2010, 03:05 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: myrko пише:
Ведеться розслідування, але ще нікого не посадили.
у нас якщо провести розслідування то мабуть прийдеться пересадити третину населення як мінімум :D
або брав взятку, або давав, або і те і друге.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 лютого 2010, 11:01 |
|
|
Доста про сумне , нині велике свято - гівнаурація. Або як сказала одна працівниця київського жеку , у інтерв'ю журналісту ТСН - дегустація. Вітаю всіх з новим гарантом гарантії і гарантійного ремонту. :cl:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 лютого 2010, 11:34 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
привіт! ти шось пізно лягаєш і рано встаєш... :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |