Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії




 Сторінка 3 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 138  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 вересня 2009, 03:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
[QUOTE]
Як позбутися неякісного політичного товару?

(Неоригінальні думки з набридлого приводу)

На обрії політичного життя вже намалювалися абриси чергової виборчої кампанії. Рекламні акції на всі боки прославляють популярні бренди. З одного паркану чи борду поглядає рятівник Арсеній, з другого – «вона працює», з третього – той, хто «чує кожного», з четвертого – всєвєдущий Тігіпко чи хтось там іще... Віддайте нам ваші гроші... себто голоси... і матимете райську насолоду, гігієнічну чистоту та свіжість, волосся м’яке та шовковисте – адже ви цього варті!

Політична реклама своєю нав’язливістю та безсоромністю набагато перевищує рекламу товарів та послуг. А ще більше перевищує кричущою невідповідністю солодких обіцянок подальшим практичним діям. У цьому ми переконуємося буквально щодня.

Чому нардепи нахабно брешуть нам в очі? Чому вони перетворюють свої сесії на цирк і чхають на наші нагальні потреби? Чому влаштовують на посади й покривають хижих чиновників? Чому займаються нескінченим дерібаном національного надбання, обкрадаючи нас і наших дітей? Тому що знають: їм за це нічого не буде.

Негідний товар, придбаний у магазині з дотриманням установлених правил, можна обміняти чи повернути свої гроші. Витрати на неякісні послуги можна відшкодувати через суд. Але що робити людям, обдуреним політичною рекламою? Усім відомо, що процедура позбавлення депутатів неправедно отриманих мандатів спеціально прописана такою, що практично не діє (навіть на рівні місцевих рад). Пересічний виборець може скільки завгодно дорікати тому чи іншому політиканові, – до наступних виборів це взагалі нікого не обходить. А там одіозний нардеп сплатить «прохідний внесок» очільникові впливової партії – і знову повернеться до свого теплого крісла, до величезної платні, пільг, хабарів та нескінченої брехні. Отакої спотвореної форми набула в Україні демократія.

А чому це так? Чому ми не можемо позбутися неякісного політичного товару, який нав’язують нам обманним шляхом?

Давайте спробуємо усвідомити, що треба для цього зробити.

ПЕРШЕ

З виборчого законодавства необхідно вилучити будь-які прояви пропорціонального голосування, себто голосування за партійними списками. В нашій країні, у сучасних умовах ці партійні списки призводять лише до одного – до повного розмивання персональної відповідальності «народних обранців» перед виборцями конкретного округу.

Справді, хіба ж українські партії принципово відрізняються одна від одної чимось, крім персон своїх очільників та їхніх кланових інтересів? Хіба ж не про одне й те саме йдеться у партійних програмах різного кольору?

Власне кажучи, те, що найвідоміші політичні лідери не схожі одне на одного, – простий наслідок того, що ми теж не схожі одне на одного. Тож партійні вожді використовують такий собі макіяж, аби сподобатися тим чи іншим групам виборців. Якщо ж пошкребти цей грим, відкриються дуже схожі між собою холодні, прагматичні, цинічні пики. А починаючи бодай з другого десятка у будь-якому партійному списку, вони постають уже зовсім без гриму...

Тому електорат кожної окремо взятої місцевості має голосувати не за взагалі партію, а за конкретну, відповідальну перед ним персону. Нехай ця персона визнає себе прихильником тієї чи іншої партії, нехай висловлює вірність тому чи іншому вождеві, але свій політичний товар продає саме вона. І кожний пересічний виборець може висловити претензії саме їй.

За таких умов утрачає сенс поняття «імперативного мандата». Депутат може бути позафракційним, може належати до партійної фракції, за яку висловлювався під час виборчої кампанії, може змінити її... Але ж тоді створюються зручні умови для торгівлі голосами депутатів у радах усіх рівнів?! Мабуть, що так. Проте наслідки безсоромної торгівлі будуть для «народних обранців» фатальними. Чому? Про це у наступному пункті.

ДРУГЕ

Законодавство мусить дати можливість виборцям відкликати свого несумлінного обранця з такою самою легкістю, з якою вони його обирають. Мені здається, що розробити подібний порядок не тільки необхідно, але й цілком реально.

Звичайно, я не є фахівцем-правником, але хто ж, як не ці фахівці, творить усі нині діючі українські норми, що роблять життя у нашій країні неможливим?! Чи не краще просто привнести до законів трохи логіки й здорового глузду?

Отже, система виборів бачиться у такій формі. Один раз на рік (найкраще, мабуть, навесні) оголошується, так би мовити, День народного волевиявлення. У цей день всі йдуть до виборчих скринь; витрати заздалегідь забивають до бюджету (звичайно, можливі другі тури; тоді через пару тижнів усе повторюється). Раз на п’ять років, чи як там буде краще, у цей день відбуваються вибори Президентів, міських голів і депутатів усіх Рад (за мажоритарним і тільки за мажоритарним принципом).

Але й у інші роки цей день також є днем голосування. По-перше, до нього можна пристосувати будь-які позачергові референдуми. А по-друге, саме це голосування визначає: чи задоволене населення своїми обранцями?

Кожен виборець отримує бланки з іменами тих, хто здобув більшість на останніх виборах (Президентів, міських голів, депутатів). Питання у бюлетені: чи згодні ви на продовження повноважень цього обранця? ТАК – НІ. І якщо проголосувало «НІ» менше половини списочного складу виборців (підкреслюю: ЗАГАЛЬНОГО СПшСОЧНОГО СКЛАДУ), обранець спокійно працює далі. Але якщо проти нього сумарно проголосувало більше половини списочного складу – значить, він, що називається, «достал» виборців. І тоді – складай, товаришу, мандат і до побачення! Автоматично. З позбавленням будь-яких пільг, пов’язаних із виконанням депутатських обов’язків. Так само автоматично його місце посідає особа, яка була на виборах другою (а якщо не може чи не бажає, то третьою і т.п.). Посідає не на весь термін каденції, а лише упродовж найближчого року. Далі, у наступний «день волевиявлення», призначаються позачергові вибори – і в них відкликаний раніше обранець уже не може виставляти свою кандидатуру!

(Можливо, у цей «день волевиявлення» варто було б іще ставити питання про довіру суддям даної місцевості. І теж, у разі, коли проти цих суддів проголосувала переважна більшість населення, позбавляти їх посади з тривалою забороною повертатися на неї. Бо такий результат означатиме, що суддя так само усіх «достал»).

Що може дати така система? По-перше, обранці будуть змушені дбати про своє реноме не раз на п’ять років, а щороку. По-друге, це активізує опозицію (і конкретно тих, хто трохи відстав від переможця). Перед будь-якими перевиборами опозиціонери будуть шукати слабкі місця у діяльності обранців (насамперед, невиконані обіцянки), а тим доведеться викручуватися. Нарешті, по-третє, це дає в руки виборців ефективний інструмент впливу на «слуг народу» і водночас перевіряє їх на громадянську зрілість. Бо якщо справді якийсь, приміром кажучи, мер реально дошкулює більшості електорату, то нехай ця більшість піде та дасть йому відлуп. Бо це ж зовсім просто. А як не піде – то нехай і надалі їсть його з кашею, бо так їй і треба...

До речі, за цією ж логікою не треба стежити, чи прийшло до скринь 50% електорату, чи не прийшло, чи «відбулися» вибори, чи «не відбулися». Скільки прийшло – стільки й буде. Якщо більшість виборців своєю відсутністю фактично демонструє згоду, аби за нього вирішувала меншість, – це їх проблеми. Проте, коли подібні вибори закінчаться неадекватним результатом, то у більшості є усі можливості виправити помилку. Не пізніше ніж через рік.

Не сумніваюся, що хтось може дати краще вирішення поставленої проблеми і більш підхожу процедуру відкликання негідних обранців. У такому разі буду тільки радий.

ТРЕТЄ

Цілком зрозуміло, що запропоновані правила гри жодною мірою не задовольняють тих, хто перебуває зараз при владі чи рветься до неї. Дарма, чи що, вони досі вибудовували саме таку політичну систему, яка надає обраним усіх можливостей та позбавляє їх будь-якої відповідальності перед виборцями?!

Тому немає жодної надії на те, що вони раптом змилуються та проголосують за спрощений режим їхнього відклику. До цього їх можна тільки примусити.

Новітня історія України вже знає приклади потужних громадських виступів. Вони не минали без наслідків, приводили до певних, більш чи менш відчутних пертурбацій нагорі. Але ж... досі «маємо те, що маємо». Чи не тому, що йшлося щоразу про боротьбу «за» чи «проти» певної особи.

Зі шкільного курсу історії добре відомо: народні повстання, що мали на меті здобуття «харошого царя», були даремними. Успішними виявилися лише ті виступи, які виборювали чіткий принцип: Хартію вільностей, Декларацію прав, аграрні реформи... Тому надалі у разі нового спалаху суспільної небайдужості – а перебіг подій, обтяжених кризою, поступово та невідворотно збільшує його ймовірність – необхідно пам’ятати про головне. Замість чергового умовного «так-ющенко» чи «україна-без-кучми», одностайна вимога має полягати у встановленні й дотриманні ключового принципу: неухильної відповідальності обранців перед виборцями!

Прошу вибачення за багатослів’я. Спробую стисло сформулювати те, про що йшлося:

1. Мш НЕ ДІЖДЕМОСЯ СшСТЕМНшХ ЗМІН НА КРАЩЕ ДЛЯ БІЛЬШОСТІ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНш ДОТш, ДОКш НЕ БУДУТЬ ВНЕСЕНІ РІШУЧІ ЗМІНш ДО ВшБОРЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА.

2. НЕОБХІДНшМш СКЛАДОВшМш ЧАСТшНАМш ТАКшХ ЗМІН МАЮТЬ БУТш МАЖОРшТАРНА СшСТЕМА ВшБОРІВ ТА ПРОСТА Й ДІЄВА ПРОЦЕДУРА ПОЗБАВЛЕННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ ТшХ ОБРАНЦІВ, ЯКІ НЕ ВшПРАВДАЛш ДОВІРш СВОЇХ ВшБОРЦІВ.

3. ЗАРАДш ЦшХ ЗМІН НЕМшНУЧЕ ДОВЕДЕТЬСЯ ВЕСТш ВАЖКУ БОРОТЬБУ З УРЯДОМ І ЗАКОНОДАВЦЯМш; УСПІШНОЮ ВОНА МОЖЕ СТАТш ЛшШЕ ПІСЛЯ ПОТУЖНшХ І ЦІЛЕСПРЯМОВАНшХ МАСОВшХ ВшСТУПІВ.

Звичайно ж, ці думки навряд чи матимуть негайні практичні наслідки. Проте я намагаюся висловити їх зараз, аби на майбутнє бодай трохи зменшити ймовірність такого трагічного розчарування, яке вже відчули активні прихильники «помаранчових» подій. [/QUOTE]

http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/1289.phtml

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 вересня 2009, 14:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
[FONT=Impact]Україна пам`ятає...[/FONT]

"24 вересня минає п’ять років відколи студент Прикарпатського педагогічного університету Дмитро Романюк кинув яйце в тодішнього кандидата в Президенти Віктора Януковича. Лідер ПР тоді знепритомнів, його відвезли в лікарню. Згодом він звинувачував націоналістів у замаху на його особу. Цей випадок послугував не тільки основою для сюжетів численних анекдотів, мультиплікацій, карикатур й, можливо, вплинув на весь хід президентської кампанії 2004–2005 років...
Зображення
Дмитрові нині 22 роки. 2009 року він закінчив економічний факультет згаданого вузу й навчається в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Очолює молодіжний громадський політичний рух «Нова країна» на Прикарпатті. Майже рік він працював у Секретаріаті Президента – у головній службі соціально-економічного розвитку.
...
Звичайно, на той момент я усвідомлював, що робив. Проте потрібно враховувати, що мені тоді було всього 17 років... Це був просто спонтанний вчинок, рішення приймалося за лічені хвилини.
Зображення
Звісно, я тоді не міг передбачити, що від простого кидка яйця людина може впасти.
Моя мета тоді була одна – максимально показати громадськості, ЗМІ, які мали висвітлювати приїзд кандидата в Президенти Віктора Януковича, що Івано-Франківщина не підтримує його.
...
Чесно кажучи, з сьогоднішніх претендентів на пост Президента я не бачу кандидатури, яка могла б за собою провести команду молодих, професійних людей, здатних спрямувати Україну в нове стратегічне русло. Гадаю, Тимошенко чи Яценюк могли б стати таким проміжним етапом для формування якогось справжнього лідера.

Та я поки що не можу сказати, за кого голосуватиму точно."
За 5 років студент, що збив Януковича яйцем, відкрив інші способи політичної діяльності

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2009, 05:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Ось який креатив повалив навиборну тему.
:D
Янукович всіх слухає
Зображення

Зображення

Зображення

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2009, 11:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
"У Кіровограді днями з'явилися білборди з написом «Окраино! Вспомни имя свое!» із зображенням колишнього народного депутата від СДПУ (о) Сергія Пересунько.
Зображення
На білбордах зображено карту Російської імперії часів її розквіту, включаючи територію Польщі. Гасло двома мовами: Окраино! Вспомни имя свое! і Вкрайна! Згадай ім’я своє!."
В Кіровограді з’явилися білборди «Окраино! Вспомни имя свое!»

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2009, 13:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
у мене таке враження що тіво кандидати якісь розумово неповноцінні, як так можна навіть не цікавитися своїми бігмордами.

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2009, 14:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Цитата:
Капітан пише:
у мене таке враження що тіво кандидати якісь розумово неповноцінні, як так можна навіть не цікавитися своїми бігмордами.

Та, ні. Ці кандидати, якраз вважають своїм "долгом" прищепити назад "оторваную вєтку к корням єдіной і нєдєлімой". От і виходить, що є у "едіной" крайніє житєлі Сєвєра, а от ти будеш крайнім житєлєм Запада, а якщо будеш "дьоргаться", то можеш стати тим першим...


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2009, 15:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
У такому випадку ліпше лишитися жителем Сєвєра ....Італії. :D

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2009, 23:55 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
myrko пише:
Quote Капітан пише:

у мене таке враження що тіво кандидати якісь розумово неповноцінні, як так можна навіть не цікавитися своїми бігмордами.

Та, ні. Ці кандидати, якраз вважають своїм "долгом" прищепити назад "оторваную вєтку к корням єдіной і нєдєлімой". От і виходить, що є у "едіной" крайніє житєлі Сєвєра, а от ти будеш крайнім житєлєм Запада, а якщо будеш "дьоргаться", то можеш стати тим першим...


Цей "бігморд" цілком відображає точку зору середньостатистичного жителя Єлизаветградського повіту Новоросійської губернії Російської імперії!
Так що отой "Дристунько" добре знає що робить!..

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 вересня 2009, 15:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Якось не думав що оця вся передвиборне хрень почнеться так швидко, адже до виборів ще аж 4 місяці. Страшно подумати що буде в останні 2 місяці перед виборами :shock:
Судячи по тому скільки грошей викидається на цю хрень на початкових стадіях, і скільки їх може бути викинути ще - роблю висновок - ще не все украдено, ще багато залишилось ....
А поки що розважаймося :D

[QUOTE]«Оплати меня такой, какая я есть…»
Глядя на потуги украинского шоу-бизнес-легиона, ринувшегося в электоральный поход по Украине с именем «Юля» на устах, «Обком» решил помочь звездам с репертуаром, гораздо более подходящим к контексту этих выступлений.

skip .....

штак, мы составили небольшой, но вполне достаточный песенник для исполнителей и групп, вовлеченных в веселую агитбригаду. Пользуйтесь, дорогие властители наших ушей, на здоровье, и вами во время тура ни за что не овладеет когнитивный диссонанс!

штак, концертная программа:[/QUOTE]

Далі дуже багато ... приводжу фрагментами
Цитата:

НАТАЛЬЯ МОГшЛЕВСКАЯ
«Оплати меня такой»:

Янукович не платил, тупорылый плейбой.
шз-за этого мои слезы льются рекой.
Оплати меня такой,
Оплати меня такой,
Оплати меня такой, какая я есть.

Стая белых бигудей возвращалась домой,
Мы от кризиса совсем потеряли покой.
.......

Поманила ты меня заплетенной косой –
Я позволила себе стать немножко другой.
........

Пусть Ринат кусает локти, что расстался со мной.
Тимошенко – президент, Янукович - отстой.
.......

Буду прыгать-танцевать, буду выть под луной.
За хорошее бабло песня льется рекой.
Оплати меня такой,
Оплати меня такой,
Оплати меня такой, какая я есть.

шРшНА БшЛЫК
«Если ты хочешь»

Бархатная кожа,
Нити жемчугов, -
Юле мы поможем
Победить врагов.

За такую помощь
Принято «башлять».
Если «бабки» будут, -
Будем выступать.

Если ты хочешь, чтобы я была с тобой…
Если ты хочешь, чтобы я была с тобой…

Повиляем задом –
ш бегом в «общак»,
Мастера эстрады
Не поют «за так».

Сумы, Закарпатье,
Киев и Донбасс, -
Юля нам заплатит.
Кризис – не про нас.

Если ты хочешь, чтобы я была с тобой…
Если ты хочешь, чтобы я была с тобой…

Стринги, фонограмма,
Черный «Мерседес».
Юля – наша мама,
Гонорар – отец.

А когда проститься
Нам настанет срок
Мы поедем в Ниццу –
Загорать пупок.

Если ты хочешь, чтобы я была с тобой…
Если ты хочешь, чтобы я была с тобой…


АЛЕКСАНДР ПОНОМАРЕВ
«Святая Юля»

Отряд попсы в гремящем гуле
Сбирался в бой, вопя и ликуя.
Чтобы воспеть премьерке Юле
Хвалу навеки, осанну всуе.

Юля, святая Юля,
Юля, святая Юля…

Она хрустящей своей харизмой
Певцов пленила, губила их сразу.
Они, прошедшие через кризис,
Теряли рассудок, теряли разум.

Юля, святая Юля,
Юля, святая Юля…

ш вот зеленый огонь пылает,
ш диво дивное видят люди:
Живая плоть в полумраке тает,
Поют на сцене желудки и губы…

Юля, святая Юля
Юля, святая Юля…

Отряд попсы в гремящем гуле
Сбирался в бой, вопя и ликуя.
Чтобы воспеть премьерке Юле
Хвалу навеки, осанну всуе...


НАСТЯ КАМЕНСКшХ ш ПОТАП
«Шара»

ПОТАП:

Ты сказала: «Бабок нету, на концерты не зовут»,
Я ответил: «Слушай, детка, это вовсе не капут».
«Позвонил вчера Баграев мне из Киева опять
ш сказал: «Такая тема, надо Юле помогать».

НАСТЯ:

Я прикинула баланс и нацепила быстро стразы,
Уложила в чемодан колготки, шмотки и алмазы.
Может, иногда я бываю не права,
Но сказала в этот вечер вот такие вот слова:

Как ты ни крути, а это – «шара», «шара»,
Не отказаться от такого «навара»,
Как ты ни крути, а нам с хохлами по пути,
Чао, Химки; Бирюлево, прости.

ПОТАП:

Прилетели мы в Борисполь поздним вечером с тобой,
По Крещатику бродили, любовалися луной,
На Троещине и Нивках пили пиво из горла,
Ты – улетная зараза.

НАСТЯ:

Я – гламурная герла.
Здравствуй, Родина-отчизна, я твой тонкий голосок,
Мне твой воздух, твое небо – типа выстрела в висок.

ПОТАП:

Эй, кончай трепаться, Настя, собирайся выступать
Нам с тобой из Тимошенко еще «бабки» выбивать.

ВМЕСТЕ:

Как ты ни крути, а это – «шара», «шара»,
Не отказаться от такого «навара»,
Как ты ни крути, а нам с хохлами по пути,
Чао, Химки; Бирюлево, прости.


MAD HEADS XL
«ПОВІЇ Є»

Коли закінчилися гроші
І «Свірж» киданув на бабло,
Так важко лишатись хорошим,
Так легко не бачити зло.

Коли тобі дзвонять зі штабу
І кажуть: «Є жирний бюджет»,
В тобі прокидається лабух –
І совість заснула ужееее...

Допоки гроші платять,
Поки бабло тече,
Оо-уоо, повії є-єє...
Брудні, але багаті

Пройдемо через це –
Оо-уоо, повії, єа...


РУСЛАНА
«Знаю я»

Є такий кандидат, що дорожче всіх Рад,
Знаю я, знаю я – тільки ЮлЯ!
Не питай у води, не питай у вогня,
Знаю я, знаю я...

Гей-я, гей! гей-дана, гей!

Піду до Юлі співати пісні
Зайве бабло не завадить мені.
Стежка до БЮТу тікає моя,
Там буде Юля і там буду я!


повні тексти тут

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 вересня 2009, 17:00 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
БорМан пише:
Якось не думав що оця вся передвиборне хрень почнеться так швидко, адже до виборів ще аж 4 місяці. Страшно подумати що буде в останні 2 місяці перед виборами Я в шоці Судячи по тому скільки грошей викидається на цю хрень на початкових стадіях, і скільки їх може бути викинути ще - роблю висновок - ще не все украдено, ще багато залишилось ....


"Не ухвалення парламентом держбюджету-2010 є загрозою для проведення президентських виборів.
Про це в ефірі 5 каналу заявив заступник голови секретаріату президента Ігор Попов.
"Якщо бюджету не буде, то не буде грошей на вибори. Немає бюджету – ми живемо по бюджету минулого року. У бюджеті цього року на вибори є 700 мільйоні, яких вистачає до формування дільничних комісій", - зазначив він.
"Але на день виборів треба ще мільярд, а витратити Верховна Рада може дозволити лише 60 мільйонів. Нам прийдеться приймати бюджет, бо інакше вибори просто не буде за що проводити", - сказав заступник голови секретаріату."
У Ющенка розказали, як можна зірвати вибори

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 3 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 138  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB